Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op de 5 meest gestelde vragen. Staat uw vraag en antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Welke garanties krijg ik op schuttingen en hekwerken?

U ontvangt 10 jaar garantie op het materiaal van de geplaatste schuttingen en hekwerken door onze vakmensen.

Op technische en mechanische onderdelen ontvangt u de standaard fabrieksgaranties welke mee geleverd worden bij het leveren van het apparaat.

Wat is de levertijd op een tuinafscheiding?

Uiteraard proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn maar zijn wij afhankelijk van de aanlevering van materialen door fabrikanten. De gemiddelde wachttijd voor schuttingen bedraagt 21 dagen. Op hekwerken en tuinpoorten zitten een gemiddelde wachttijd van 4 tot 6 weken.

Zijn de prijzen op uw website vaste prijzen?

Wij proberen zo goed als mogelijk prijzen vast te leggen voor u. Iedere tuin is anders dus prijzen zijn op basis van standaard situaties. Mocht u twijfelen aan uw situatie, wij komen graag op locatie kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Kan er iemand mijn schutting / hekwerk op komen meten?

Wij komen graag bij langs om de situatie en afmetingen op te nemen. Toch verzoeken wij u in de meeste gevallen eerst een foto of schets met afmetingen aan te leveren per e-mail. Op basis daarvan sturen wij u dan eerst een prijsindicatie toe.

Verwijderen jullie ook mijn oude tuinafscheiding?

Wij kunnen uw oude schutting, haag of hekwerk verwijderen en afvoeren voor u. Wij zorgen er dan ook voor dat de grond vrij word gemaakt van wortels en puin zodat er een nieuwe tuinafscheiding geplaatst kan worden.
Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen