Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op de 5 meest gestelde vragen. Staan uw vraag en antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Welke garanties krijg ik op mijn schutting?

U ontvangt 1 jaar garantie op de montage van de schutting.

U ontvangt 5 jaar garantie op het materiaal van de geplaatste schuttingen en hekwerken door onze vakmensen.

Op technische en mechanische onderdelen zoals scharnieren en sloten ontvangt u de standaard fabrieksgarantie van één jaar.

 

Wat is de levertijd op een te plaatsen schutting?

Uiteraard proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn maar zijn wij afhankelijk van de aanlevering van materialen door fabrikanten. De gemiddelde wachttijd voor schuttingen bedraagt 21 dagen. 

Zijn de prijzen op uw website vaste prijzen?

Wij proberen zo goed als mogelijk prijzen vast te leggen voor u. Iedere tuin is anders dus prijzen zijn op basis van standaard situaties. Mocht u twijfelen aan uw situatie, vraag dan een vrijblijvende offerte aan en lver daarbij een schets van de situatie in uw tuin. Op basis daarvan bieden wij u een passende offerte aan.

Kan er iemand mijn schutting komen inmeten?

Wij komen graag bij langs om de situatie en afmetingen op te nemen. Toch verzoeken wij u in de meeste gevallen eerst een foto of schets met afmetingen aan te leveren per e-mail. Op basis daarvan sturen wij u dan eerst een prijsindicatie toe.

Verwijderen jullie ook mijn oude tuinafscheiding?

Wij kunnen uw oude schutting, haag of hekwerk verwijderen en afvoeren voor u. Wij zorgen er dan ook voor dat de grond vrij word gemaakt van wortels en puin zodat er een nieuwe tuinafscheiding geplaatst kan worden.
Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen