Betongaas schutting

De afgelopen 10 jaar heeft het betongaas als hekwerk de intrede gedaan in de Nederlandse tuin. Voorheen werd betongaas uitsluitend gebruikt voor funderingen van bouwkundige constructies. Tegenwoordig wordt het steeds vaker toegepast als hekwerk of schutting. Het betongaas is enorm sterk. Door dit op hardhouten palen te bevestigen krijgt u een tuinafscheiding die zowel eigentijds als duurzaam is. Een betongaasschutting kan in verschillende hoogtes uitgevoerd worden. Nadat het hekwerk volledig is geplaatst planten wij het hekwerk indien gewenst aan. U krijgt daardoor een natuurlijke tuinafscheiding die ervoor zorgt dat u volledige privacy geniet in de tuin.

Gras en Groen Schuttingen biedt de volgende betongaashekwerken aan:Betongaasschutting
Betongaasschutting
Betongaasschutting
Betongaasschutting
Betongaasschutting

Betongaas schutting als duurzame tuinafscheiding

Bij het plaatsen van een betongaasschutting houdt Gras en Groen Schuttingen rekening met een duurzame plaatsing. Dit betekent dat onze medewerkers ervoor zorgen dat het hekwerk zo lang mogelijk meegaat. Het verzorgen van een duurzame plaatsing begint met het selecteren van de juiste materialen. Om een lange levensduur te garanderen, plaatsen wij een betongaashekwerk altijd met hardhouten palen. Deze gaan minimaal 25 jaar mee en dat is aanzienlijk langer dan een grenenhouten paal. Het bevestigen van het betongaas op de hardhouten palen doen wij met clips van rvs. Het betongaas kunnen wij eventueel ook gegalvaniseerd plaatsen. Dit roest dankzij de behandeling niet.

Standaardafmetingen

Een betongaashekwerk kan volledig op maat worden gemaakt. De matten met betongaas zijn standaard 200 x 300 cm. Bij voorkeur maken we daar dan ook gebruik van en maken we uit één mat twee panelen. Het betongaas wordt daarvoor heel gelaten. Om de anderhalve meter wordt het gaas op een hardhouten paal bevestigd. Naar wens kan er echter van de standaardafmetingen afgeweken worden. Daardoor is het mogelijk om in de voortuin een lage tuinafscheiding te maken, of in de achtertuin een open blik te behouden.

Technische specificatiesBetongaas
Betongaas

vanaf € 39,95 p/m¹    

Betongaas hekwerk

Betongaas schutting met betongaas en hardhouten palen. Naar wens aan te planten met hedera.

Lees verder
Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Tilburg

Rianne Aarts


5

"Prachtig werk geleverd mannen!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Betonnen of hardhouten schuttingpalen?

Betonnen of hardhouten schuttingpalen? Gras en Groen informeert u over de verschillen!

Lees verder
Overzicht

Betongaas schutting plaatsen

Gras en Groen Schuttingen plaatst uw betongaasschutting vakkundig en snel. Binnen 14 dagen kunnen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Tegen een meerprijs voeren wij uw huidige tuinafscheiding af, ongeacht of dit een haag, schutting of hekwerk is. Bij het plaatsen zorgen wij ervoor dat minimaal 70 cm van de hardhouten paal in de grond komt te staan. Daardoor staat deze enorm stevig en zult u er jarenlang plezier van hebben. Na het plaatsen van het betongaasschutting planten wij het geheel aan. Door het hangen van een poort kan uw tuin afgesloten worden. Gras en Groen Schuttingen kan bij het plaatsen van de schutting ook dit voor u verzorgen.

Bijpassende poorten

Voor vrijwel elke tuin is het zeer fijn als deze afgesloten kan worden. Bij een betongaasschutting heeft u de keuze uit twee bijpassende poorten. U kunt de keuze maken voor een grenen of een hardhouten poort. Doordat de palen van hardhout zijn en het gaas doorgaans ook een roestkleur heeft, is hardhout het mooiste.

Meer informatie vindt u op de pagina houten poorten.

Betongaas aanplanten met klimplanten

Een betongaasschutting is eigentijds maar biedt zonder klimplanten weinig privacy. Dit kunt u voorkomen door klimplanten tegen het betongaas aan te planten. Deze zullen dan binnen een jaar een dichte afscheiding gaan vormen. Om het geheel niet te saai te maken, planten wij vaak een combinatie van hedera met clematis. De clematis zorgt dan voor mooie bloemen; de hedera is wintergroen en zorgt ervoor dat het een dicht geheel wordt. Dat geeft u de vrijheid in uw tuin die u wilt.

Informeer bij Gras en Groen Schuttingen naar de actuele mogelijkheden.


Specialist tuintimmerwerk

Specialist in tuintimmerwerk

VCA gecertificeerd

VCA gecertificeerd bedrijf

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Gras en Groen biedt u de keuze uit verschillende soorten houten schuttingen. In het assortiment hebben wij schuttingen van grenen, vuren, douglas en hardhout.

Lees meer
Gras en Groen

De lange levensduur alsmede de robuuste uitstraling maken de hout beton schutting ontzettend populair. Voor welk type hout beton schutting kiest u? 

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Schuttingen heeft ook een montageservice. Wilt u uw schutting laten plaatsen? Lees dan hier welke voordelen wij u te bieden hebben!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen