Tuinafscheiding plaatsen

Uw tuin is uw eigen stukje grond. Om die reden is het gebruikelijk een tuinafscheiding te plaatsen. Gras en Groen Schuttingen kan het plaatsen van elk type tuinafscheiding voor u verzorgen. Daarmee bakent u uw eigen stukje grond af en is het mogelijk om uw tuin af te schermen tegen ongewenste bezoekers. Met een tuinafscheiding is het zelfs mogelijk om uw tuin hermetisch af te sluiten. Bezoekers kunnen daardoor niet meer zomaar uw tuin betreden of inkijken.

Tuinafscheiding, welke typen zijn er?

Gras en Groen Schuttingen kan elk type tuinafscheiding bij u plaatsen. Er zijn talloze tuinafscheidingen verkrijgbaar. Hieronder vindt u een overzicht met alle verschillende soorten tuinafscheidingen.Composiet
Composiet brown

€ 290,- p/m¹    

Lamellen brown

Composiet lamellen schutting. Tropical brown en dus dezelfde kleur als tropisch hardhout.

Composiet
Composiet brown

€ 230,- p/m¹    

Tand en groef

Composiet tand en groef schutting. Tropical brown dat is dezelfde kleur als tropisch hardhout.

Kokosystems
Kokosystem 180cm

€ 170,- p/m¹    

Kokosystem 180 cm

Schermen van 180 x 180 cm. Natuurlijke kleur dankzij duurzame kokosvezel.

Tuinafscheiding
Tuinafscheiding
Tuinafscheiding
Tuinafscheiding
Tuinafscheiding

Houten schutting als tuinafscheiding

Gras en Groen biedt u de keuze uit een zeer ruim assortiment houten schuttingen. Tuinschermen gemaakt van grenen, vuren, Douglas en hardhout kunnen als schutting worden geplaatst. U krijgt hierdoor een zeer natuurlijk ogende tuinafscheiding. Een schutting compleet van hout kunt u ook bestellen en vervolgens zelf plaatsen.

Bekijk alle houten schuttingen die wij plaatsen

Bekijk alle houten schuttingen die u kunt bestellen

Hout beton schutting

Een schutting van hout-beton is enorm in. Dankzij de palen en onderplaat van beton kan een zeer sterke schutting worden geplaatst. De delen van beton rotten niet weg, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw tuinafscheiding. Tussen de palen van beton kunnen verschillende tuinschermen worden bevestigd.

Bekijk alle hout-beton schuttingen die wij plaatsen

Zweeds rabat

Een unieke tuinafscheiding kan worden gevormd met Zweeds rabat. Douglas-hout kan verwerkt worden tot een unieke Zweeds rabat schutting. De duurzaamheid en warme kleur van Douglas-hout maken de Zweeds rabat schutting erg aantrekkelijk. Dankzij een sleufpaal worden twee zichtzijden gevormd, waardoor deze tuinafscheiding uitstekend tussen u en uw buren kan worden geplaatst.

Bekijk alle schuttingen van Zweeds rabat die wij plaatsen

Composiet schutting

Composiet wordt al langer gebruikt voor vlonders in de tuin, maar is nu ook toepasbaar als tuinafscheiding. Dankzij een systeem waarbij de planken stapelbaar zijn in een sleufpaal, kan een tuinafscheiding worden gevormd. Composiet is een combinatie van houtvezel met een kunststof. Dankzij het kunststof verkleurt uw tuinafscheiding niet en heeft deze bovendien geen last van houtrot.

Bekijk alle composiet schuttingen die wij plaatsen   

Antraciet 21 pl.
Beton antraciet

€ 102,50 p/m¹    

21 planks douglas

Hout beton schutting 21 planks douglas RVS geschroefd. Antraciet betonpalen met onderplaat. Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Beton antraciet

€ 170,- p/m¹    

21 plank hardhout

Hout beton schutting 21 planks hardhout. Antraciet betonpalen met onderplaat. Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Culemborg

Joop Bartelds


5

"Ik zal u firma zeker aanraden en tot nu toe naar anderen mij zeer positief over uw firma uitgelaten."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Gras en Groen voor het derde jaar op rij FD Gazelle

FD Gazelle 2017 - Voor Gras en Groen alweer voor het derde jaar op rij!

Lees verder
Overzicht

Uw tuinafscheiding bekijken in onze showtuin

Het is vaak lastig om een keuze te maken op basis van een paar foto’s of afbeeldingen. Om die reden heeft Gras en Groen Schuttingen bij haar bedrijfspand een showtuin aangelegd. Daar kunt u alle verschillende soorten tuinafscheidingen terugvinden. Deze staan buiten geplaatst, waardoor u een uitstekende indruk kunt krijgen van de materialen en wat deze voor uitstraling hebben.

Tijdens uw bezoek kunt u naar wens geïnformeerd worden over de materialen. Onze medewerkers denken graag met u mee om tot de juiste keuze te komen. Eventueel kan er een vrijblijvende offerte opgemaakt worden, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Voor het bezoekadres en de openingstijden gaat u naar onze contact pagina.


Specialist tuintimmerwerk

Specialist in tuintimmerwerk

Binnen 21 dagen

Binnen 21 dagen geplaatst

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Gras en Groen biedt u de keuze uit verschillende soorten houten schuttingen. In het assortiment hebben wij schuttingen van grenen, vuren, douglas en hardhout.

Lees meer
Gras en Groen

De lange levensduur alsmede de robuuste uitstraling maken de hout beton schutting ontzettend populair. Voor welk type hout beton schutting kiest u? 

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Schuttingen heeft ook een montageservice. Wilt u uw schutting laten plaatsen? Lees dan hier welke voordelen wij u te bieden hebben!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen