Schutting Zoetermeer

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Zoetermeer. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Zoetermeer zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Zoetermeer die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Zoetermeer

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Zoetermeer? Zoetermeer is een stad en gemeente met  bijna 125.000 inwoners in het Groene Hart van de Randstad in de provincie Zuid-Holland te midden van de steden Den Haag, Leiden, Gouda en Rotterdam.  In 1962 werd het 37km² grondgebied van Zoetermeer en Zegwaart, dat vanaf 1 mei 1935 tot de gemeente behoort, aangewezen als nieuwe groeikern van Den Haag. In drie decennia groeide het qua inwoneraantal uit tot de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland.

Zoetermeer werd onder andere bekend door de kruidenier Adriaan van Well die in 1932 De Spar begon. Eerder had de arbeiderszoon Bernardus Brinkers aan het einde van de negentiende eeuw de Brinkers margarinefabriek gesticht, die in een eeuw uitgroeide tot een fabrikant van formaat. Ook stichtte ene Martin van der Hagen in 1896 er een stoomzuivelfabriek die in 1901 de naam Nutricia kreeg, dat nog steeds een wereldmerk is. Zoetermeer kreeg in de jaren 1930 naam als boterdorp met 50 boter- en margarineboeren. In de volksmond wordt Zoetermeer ook wel met een lichte zelfspot 'Sweet Lake City' genoemd, een vrije vertaling van de gemeentenaam.

Het Ministerie van Onderwijs is enkele jaren in Zoetermeer gehuisvest geweest. Het gebouw langs de Europaweg was jarenlang het grootste gebouw qua vloeroppervlakte van Europa en bood onderdak aan 15.000 werkplekken. Het ministerie is echter weer teruggegaan naar Den Haag en het gebouw wordt nu gebruikt door de AIVD met 1200 werkplekken. Ook nu nog werken veel inwoners in Den Haag, maar met veel nieuwe werkgelegenheid binnen eigen grenzen wordt het imago van slaapstad met alleen forensen bestreden en zet Zoetermeer zich onder meer als “centrum-op-ICT-gebied” op de kaart. Met bijna 9000 bedrijven en 53.500 arbeidsplaatsen op een beroepsbevolking van 67.000 mensen kan het een ondernemende en bedrijvige gemeente worden genoemd.

Schutting plaatsen in uw tuin:

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Zoetermeer ligt de bebouwing op een laag veen- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Zoetermeer.

Nieuwbouwwijken in Zoetermeer en omgeving

Project Weidse Weelde

Aan de rand van Zoetermeer Oosterheem met het prachtige natuurgebied Bentwoud in de achtertuin wordt Weidse Weelde gebouwd, in de stijl van de beroemde architect Dudok uit de twintiger en dertiger jaren van de vorige eeuw. De krachtige lijnen, traditionele materialen en hoge bakstenen schoorstenen of een zeer ruime dakoverstek, zijn een aantal kenmerkende stijlelementen. Zelfs de gekozen identieke buitenverlichting maakt de woning dan ook echt af!  De forse “weelderige” woonoppervlakten variëren tussen 171 en 202 m².

Happy Days

Zoetermeer krijgt een woonbuurt waar thuiskomen eigenlijk hetzelfde voelt als op vakantie gaan. Op locatie Dwarstocht, aan de Oostkant van Zoetermeer, gaat men aan de slag met de ontwikkeling en realisatie van een woonbuurt ‘nieuwe stijl’ die lijkt op een vakantiepark waar men lekker in het groen buiten leeft. Op de locatie langs de Oostweg en dicht tegen woonwijk Oosterheem aan, komt een nieuwe wijk met ruim 200 woningen waar avontuur, groen, sport, spel en ontmoeten centraal staan: precies die dingen waardoor het vakantiegevoel ontstaat en u zo gelukkig wordt!    

Parkeiland

De kleine Villawijk Parkeiland is gesitueerd op een prachtige locatie, omgeven door groen en water en is perfect bereikbaar. Op de ruime kavels worden dertien  twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's gerealiseerd. Sommigen krijgen een tuin aan het water. Hier kunt u in een oase van rust wonen en toch alle voorzieningen in de nabijheid hebben. Dit beeld moet toch iedereen aanspreken u? De stijl is al wel bekend, modern met een stevige knipoog naar het verleden, heel afwisselend en deze stijl wordt gekenmerkt door harmonieuze vormen en kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen, zodat de woningen  samen een zeer chic, hoogwaardig geheel vormen en zeker geen dertien in een dozijn zijn.

Schutting plaatsen in Zoetermeer en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Zoetermeer, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Zoetermeer

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Zoetermeer kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Zoetermeer

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Zoetermeer een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Zoetermeer geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Zoetermeer

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Zoetermeer? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Vught

A. van Houtert


4

"Schutting volgens afspraak vakkundig en snel geplaatst.Prima service dus !"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Zoetermeer. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Zoetermeer

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen