Schutting Zevenaar

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Zevenaar. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Zevenaar zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Zevenaar die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Zevenaar

Zevenaar is een stad en gemeente in de provincie Gelderland met 433.500 inwoners en een oppervlakte van 58 km². De gemeente die in 2005 ontstond door de samenvoeging met Angerlo, verwelkomde op 1 januari 2018 ook de gemeente Rijnwaarden en omvat nu de volgende kernen: Zevenaar , Oud Zevenaar, Aerdt, Angerlo, Babberich, Bahr, Bevermeer, Bingerden, Giesbeek, Herwen, Lathum, Lobith, Ooy, Pannerden, Spijk, Tolkamer, Tuindorp en Zweekhorst.

Van het uiterste noorderpuntje in Bevermeer tot aan het zuidelijkste puntje in Spijk meet de gemeente bijna 18 kilometer en van het oostelijke gelegen Bevermeer tot het uiterste westen in Lathum meet bijna 10,5 kilometer. Zevenaar ligt in het hart van de Liemers. Dit gebied ligt in de driehoek van de Rijn, de zuidelijke IJsseloever en de Duitse grens, aan de snelweg A12. Het is tevens het voorlopige eindstation van de Betuwespoorlijn.

Grote bedrijven en magazijnen hebben zich in Zevenaar gevestigd. In 1972 werd een varkensslachterij in de Edisonstraat geopend onder de naam Compaxo Vlees BV. die inmiddels een grote exportslachterij is geworden. Kleinkinderen van oprichter Johannes van der Post werken alweer jaren in het bedrijf. Een andere grote werkgever was tabaksfabrikant Turmac. Zij importeerden en verwerkten tabak uit Turkije en Macedonië. Later produceerden zij onder licentie voor onder andere voor de BAT (British American Tobacco Manufacturing Company). In september 2013 besloot de gemeenteraad van Zevenaar, dat het nieuwe gemeentehuis in de voormalige fabriek zou worden gevestigd. In december 2015 werd het beeldbepalende gebouw opgeleverd. Ook het centrum krijgt de nodige aandacht. Er is op diverse plekken gerenoveerd en een kale of een kille uitstraling is of wordt verruild voor een van meer warmte en gezelligheid.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Zevenaar? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Zevenaar ligt de bebouwing in de Liemers tussen Rijn en IJssel overwegend op een onderlaag van klei- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Zevenaar.

Nieuwbouwwijken in Zevenaar en omgeving

Woonpark BAT

Woonpark BAT is gesitueerd in het centrum van Zevenaar, rondom de historische gebouwen van British American Tobacco. Woonpark BAT bestaat uit twee woonwerelden en vormt de overgang van de stad naar de vrije natuur. Met knusse stadse straatjes en pleinen die grenzen aan de natuur, wordt Woonpark BAT gevuld met een diversiteit aan stadswoningen, villa’s, herenhuizen en appartementen.

Woonpark BAT wordt eigentijds en gevarieerd met een ruime keuze aan woningen en appartementen in 5 deelplannen : De Boomgaard, Het Landgoed, BAT-Laan, Stadstuin 1 en Stadstuin 2.Het wordt een rijk gevarieerde wijk waar de woonkwaliteit vanaf zal spetteren.

Het Kapiteel

In het kleinschalige plan Het Kapiteel in de wijk Groot Holthuizen wordt een combinatie van vrijstaande/geschakelde, twee-onder-een-kap, hoek- en rijwoningen ontwikkeld. De gerealiseerde woningen zijn zeer divers en hebben een woonoppervlakte tussen de ca. 109 en 145 m2.

In het plan Het Kapiteel valt er voor iedereen iets te kiezen. Bij elke woning zijn er diverse opties in de plattegronden, uitbreidingen en voorzieningen. U woont hier in een groene omgeving en toch op maar net meer dan 2 kilometer van het centrum of station.

Project Tolhuis

De patiowoningen in project Tolhuis zijn gericht op uw toekomst en zorgen voor jarenlang woongenot met alle voorzieningen bij de hand. Het project is opgedeeld in twee fasen/blokken. Ieder blok bestaat uit woningen van type A en type B.

Type A woningen zijn mooi afgewerkt, modern, ruim en beschikken over een heerlijke patio met veel privacy. Grote ramen brengen veel daglicht in uw woning en zorgen ervoor dat u het buitenleven ook binnen ervaart. Heerlijk genieten in een rustige en groene omgeving.

Type B woningen hebben daarbovenop nog iets extra’s te bieden. U parkeert hier uw auto op uw eigen oprit onder uw carport. De woning is heerlijk licht en ruim!

Schutting plaatsen in Zevenaar en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Zevenaar, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Zevenaar

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Zevenaar kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Zevenaar

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Zevenaar een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Zevenaar geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Zevenaar

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Zevenaar? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Vught

A. van Houtert


4

"Schutting volgens afspraak vakkundig en snel geplaatst.Prima service dus !"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Zevenaar. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Zevenaar

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen