Schutting Wijchen

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Wijchen. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Wijchen zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Wijchen die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Wijchen

Wijchen is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente met bijna 41.000 inwoners en een oppervlakte van 69,5 km² aan de zuidgrens van de provincie Gelderland. Wijchen bestaat onder andere uit: Wijchen, Woezik, Bergharen, Batenburg, Alverna, Balgoij, Hernen, Leur, Niftrik, Boskant, Laak, Lunen, Heiveld, Dierveld en Hoogbroek. Belangrijke historie begint in het voormalige stadje Batenburg, dat wellicht een van de oudste steden van Gelderland was en kon wedijveren met Nijmegen. Vele branden en plunderingen hebben er echter toe geleid, dat het stadje nimmer werd herbouwd, maar de kasteelruïne, de Oude Sint-Victorkerk, de standerdmolen en boerderijen waarvan de historie teruggaat tot in de middeleeuwen zijn een bewijs van haar lange geschiedenis. Het Batenburgse stadswapen wordt vanaf 1984 door de gemeente Wijchen gevoerd.

Wijchen was aanvankelijk een agrarisch dorpje, waar bewoning al wel plaatsvond vanaf het stenen tijdperk. Het belang van Wijchen nam alsmaar toe vanaf de bouw van het kasteel Wijchen halverwege de 15e eeuw, dat aan het begin van de 17e eeuw door Emilia van Nassau en haar man Don Emanuel van Portugal werd verbouwd tot wat grotendeels nu fungeert als gemeentehuis.

Wijchen heeft veel te bieden op woongebied. De Wijchense wijken en buurten hebben hun eigen karakter en maken wonen tot een plezier. Aan de zuidkant van Wijchen ligt Kerkeveld, een fraaie nieuwbouwwijk met een grote variatie aan woningen. De wijk heeft zich ontwikkeld tot een plek waar het mooi en rustig wonen is.

Wijchen is niet alleen per spoor bereikbaar, het ligt tevens bij de A73 3n aan de A50 en A326, bij knooppunt Bankhoef. Er zijn dan ook bijna 2250 bedrijven in Wijchen te vinden, waaronder veel logistieke bedrijven en magazijnen. Ook automotive, bouw, industrie en zakelijke dienstverlening zijn belangrijke poten onder de Wijchense economie.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Wijchen? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

Zo gelegen tussen Maas en Waal, ligt de bebouwing In en rond Wijchen overwegend op een laag klei- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Wijchen.

Nieuwbouwwijken in Wijchen en omgeving

HUURLINGSEDAM FASE 2C

In de nieuwe wijk Huurlingsedam kunt u wonen met een vertrouwd gevoel. Geen saaie huizenblokken, maar veel variatie in woningtypen en dus ook diverse prijsklassen. Van betaalbare starterswoningen tot luxe vrijstaande huizen, in dit duurzame nieuwbouwproject in Wijchen is ruimte voor iedere smaak en alle levensstijlen. Huurlingsedam is een heerlijke plek om op te groeien. Er komen diverse voorzieningen en scholen.

Fase 2C bestaat uit onder andere gevarieerde tweekappers, hoek- en tussenwoningen. De woningen zijn ontworpen door twee architecten.

Villapark Wijchen

Het fraaie deelplan De Gamert, waar al vele prachtige villa's en landhuizen zijn gerealiseerd, krijgt een bijzondere uitbreiding met De Gamert-West, een buurt met louter vrijstaande villa's en landhuizen. Het wordt met recht een van de mooiste plekken in Kerkeveld.

Rust, ruimte en vrijheid, om zelf uw droomwoning te realiseren. Dat is het recept van Villapark Wijchen. In deze prachtige groene omgeving woont u in een door uzelf bedachte woning. Of u nu een vrij uitzicht wil hebben of juist midden in de woonwijk wonen? Aan u de kavelkeuze!

De Vieracker, Heumen-Malden

Gaat u wonen in een dorpse omgeving, van alle gemakken voorzien en vlakbij Nijmegen? Bent u op zoek naar wat comfort en anders, of een (nieuw) begin? Dan is het nieuwbouwproject Vieracker in Malden een antwoord op uw woonvraag. Het vriendelijke Vieracker is de charmante aanvulling op de bestaande wijk Hoogenhof aan de rand van de dorpskern van Malden. Dit project bestaat uit rij- en hoekwoningen, onderverdeeld in 5 blokken van 3, 4 of 5 woningen.

 

Schutting plaatsen in Wijchen en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Wijchen, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:



Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Wijchen

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Wijchen kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Wijchen

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Wijchen een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Wijchen geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Wijchen

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Wijchen? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!



Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Zoetermeer

Marianne Abbenhuis


5

"Geen negatieve punten op te merken eerlijk gezegd 😊. "

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Wijchen. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Wijchen

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen