Schutting Waalwijk

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Waalwijk. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Waalwijk zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Waalwijk die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Waalwijk

Waalwijk is een stad en de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente met 47.900 inwoners op bijna 68 km², liggend in de regio “De langstraat” in de provincie Noord-Brabant.

Aanvankelijk waren turfwinning, hooi- en griend productie de belangrijkste bronnen van inkomsten. In het zuiden was eikenschors aanwezig, in het noorden runderen, die huiden leverden. Dat, samen met het alom aanwezige schone water, bracht boeren in de negentiende eeuw ertoe, om het leerlooien als huis- of nevenarbeid te gaan beoefenen. Zodoende groeide de Langstraat en Waalwijk uit tot het nationale centrum van de leer- en schoenenindustrie. Anno 1960 waren er in de stad nog 31 schoenfabrieken actief met een productie van 3.750.000 paar schoenen. In de gehele regio vonden wel 20.000 mensen werk in de leer- en schoenenindustrie. Door concurrentie van goedkoper Italiaans, later Spaans en Portugees schoeisel, volgde de neergang. Na 1969 werd de meeste productie dan ook noodgedwongen naar lagelonenlanden verplaatst. Tegenwoordig is slechts hofleverancier Greve, met hun traditionele vakmanschap, als schoenfabriek nog in “Wolluk” gezeteld. In de gehele Langstraat bestaan nog slechts een veertigtal schoenfabrieken.

De grootste werkgever van tegenwoordig is DMG (de Mandemakers Groep). Het bedrijf is groot geworden in keukens, meubels en badkamers. Zij produceren en leveren middels tientallen merken zo’n beetje alles, wat u binnenshuis nodig mocht hebben.

De stad Waalwijk bestaat uit 7 wijken: Baardwijk, Besoyen, Zanddonk, Bloemenoord, Meerdijk, Laageinde, de Hoef en Landgoed Driessen. Baardwijk en Besoyen waren vanouds zelfstandige dorpen. Verder behoren Sprang-Capelle en Waspik sinds 1997 tot de gemeente.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Waalwijk? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Waalwijk, ten zuiden van de A59, ligt de bebouwing overwegend op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Waalwijk ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk. Echter in de gebieden liggend rondom en boven de A59 is het aandeel klei in de bodem aanzienlijk, hetgeen wel extra aandacht verdient. Uw staanders dienen hier wel te worden aangestort met beton om stabiliteit te waarborgen.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Waalwijk.

Nieuwbouwwijken in Waalwijk en omgeving

Mercatorhof, Waalwijk

Er staan nog niet veel concrete nieuwbouwplannen in Waalwijk op de rol, al ligt er wel een toekomstvisie in de structuurvisie 2025 van de gemeente. Momenteel wordt echter gewerkt aan het kleinschalige project Mercatorhof in de wijk Besoyen, met 44 woningen in 7 blokken, met daarin huur- en koopwoningen. De wijk is zeer gunstig gelegen, dichtbij het centrum en de A59 en N261.

Tussen Zool en Zeine, Waalwijk

Het voormalige bedrijventerrein op de locatie aan de Eerste Zeine in Waalwijk krijgt een nieuwe bestemming. Bedrijven als Karwei en TNT zijn verhuisd en het terrein wacht op een nieuwe toekomst. Die toekomst start nu!

Tussen de eerste Zeine en het Halve Zolenpad in Waalwijk verschijnt een nieuwe woonwijk worden met circa 60 woningen. Dit zijn verschillende woningtype: rij- en hoekwoningen, geschakelde woningen en twee-onder-een-kap woningen. De gewijzigde opzet vergt iets meer tijd, nu de woningen extra energiezuinig zullen worden opgeleverd, met vloerverwarming en extra comfortverhogende zaken.

Capelse Hof, Sprang-Capelle

Deze te nieuwe wijk bestaat uit landelijke vrijstaande woningen voor permanente bewoning. U leeft hier het hele jaar vakantie, zo lijkt het wel. De Capelse Hof biedt vrijstaande woningen aan op percelen eigen grond vanaf ongeveer 350 m2. De woningen worden voorzien van een mooi afgewerkte badkamer, toiletruimte en keuken. Verschillende aanvullende opties voor uw woning zijn mogelijk, zoals een aanbouw van 20 m2, erker, vrijstaande garage, carport en een luxe afwerkingsniveau. Zelfs een eigen sauna in de tuin behoort tot de mogelijkheden. De woningen zijn zeer energiezuinig met behulp van zonnepanelen. U krijgt er lage maandlasten door, zeker in combinatie met de lage hypotheekrente van dit moment.

De wijk ligt ook zeer gunstig ten opzichte van Tilburg, 's-Hertogenbosch en Breda. Het centrum van bruisend Waalwijk, ligt op slechts 6 kilometer, dus 20 minuten fietsen. Deze nieuwe wijk in gemeente Waalwijk wordt tevens ontsloten door een nieuw te realiseren weg in het verlengde van de ontwikkeling welke direct aansluit op de Winterdijk. Dat maakt de ontsluiting richting het centrum van Waalwijk nog een stuk sneller en beter!

Schutting plaatsen in Waalwijk en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Waalwijk, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Waalwijk

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Waalwijk kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Waalwijk

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Waalwijk een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Waalwijk geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Waalwijk

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Waalwijk? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Sprang-Capelle

Jeroen Jacobs


5

"Goed telefonisch bereikbaar, klantgericht en meedenkend in het proces voor bestelling."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Waalwijk. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Waalwijk

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen