Schutting Vught

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Vught. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Vught zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Vught die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Vught

Vught is een plaats en gemeente met 26.413 inwoners in de provincie Noord-Brabant, liggend in het stroomgebied van de Dommel, de Esschestroom, en het Afwateringskanaal 's-Hertogenbosch-Drongelen. Het aanvankelijk moerassig gebied wordt sinds 600 na Chr. bewoond, toen klimaatveranderingen en droogte bebouwing meer en meer mogelijk maakte. Zo is het Kasteel Maurick er in 1257 is gebouwd. Het heeft gediend als legerhoofdkwartier van de prinsen Maurits en Frederik Hendrik van Oranje. De laatste regisseerde vanuit kasteel Maurick de belegering van ‘s-Hertogenbosch. Als buur van de provinciehoofdstad ‘s-Hertogenbosch was Vught van groot belang voor de huisvesting van vele kloosters en seminaries.

Vught hield ook een grote defensieve betekenis door fort Isabella, gebouwd in 1617 en de vestiging van kazernes in het begin van de 20e eeuw als: de Isabella- (1917-1993), de Frederik Hendrik- (1936-2004), de Van Brederode- en de Lunettenkazerne. De laatste twee bevinden zich vlakbij het Nationaal Monument Kamp Vught en het Geniemuseum en worden allen omgeven door het verdedigingswerk de Lunetten. Naast het feit, dat Vught zich kan beroepen op de aanwezigheid van veel groen en natuur op en rondom haar grondgebied, heeft Vugt ook hinder van veel om- en verbouwingsprojecten vanwege de grote verkeersintensiteit. In Vught liggen een viertal knooppunten van trein- en wegverkeer van zowel Eindhoven (A2), als Tilburg (N65) naar ‘s-Hertogenbosch en vice versa.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Vught? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond de kom van Vught ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Vught ligt daardoor in een zandgebied. Dat behoeft weinig aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk. Rond en boven het “Drongelens Kanaal”, op grondgebied van het landelijk gelegen Cromvoirt en de overige Vughtse buitengebieden in natuurgebied “de Gement” bevat de bodem ook klei, hetgeen het met beton aanstorten van uw staanders wel wenselijk of noodzakelijk maakt.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Vught.

Nieuwbouwwijken in het Stadhouderspark Vught

Het Buiten

In het Stadhouderspark spelen kinderen veilig en buiten. Geniet van de historische en groene omgeving wandel er heerlijk met de hond in een prachtige omgeving. Woont u straks tussen de grote volgroeide bomen en wandelt u zo naar het Drongelens kanaal, de Vughtse heide, golfbaan Bernardus, of het bourgondische Bossche Centrum? Waar vindt u zo’n locatie?

Er zijn 2 onder 1 kapwoningen, hoek- en rijwoningen en komen er 7 patiowoningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Het is hier dus prettig wonen voor iedereen!

Het Parkbos

Stadhouderspark Statige witte woningen in een bijzondere architectuur. U woont hier midden in het bos. Oude bomen blijven behouden en bepalen de sfeer van Stadhouderspark. Grote volwassen bomen met dikke kruinen, historische kazernegebouwen en royale luxe woningen in een rijk gedetailleerde architectuur. Het natuurlijke karakter van Parkbos wordt nog eens versterkt door de slingerende straten. Op en top ‘wonen in het groen’ aan de bosrand, dat wil toch iedereen wel?

De Dorpsrand in het Stadhouderspark

Dorpsrand vormt de overgang van de villawijk Vught-Noord naar Stadhouderspark. Vanuit Dorpsrand geniet je van het uitzicht over de Vughtse Heide. De zeer gestyleerde halfvrijstaande herenhuizen zijn met hun royale afmetingen zeer ruim opgezet, waardoor een groene en luxe uitstraling is gegarandeerd. Unieke woningen, gebouwd met natuurlijke materialen als leisteen en hout en en zeer typerende schuine kappen van hetzelfde materiaal roepen een beeld op van duurzame luxe landhuizen. Zij zijn typerend zijn voor haar omgeving. Een voorbeeld voor eigenwijs, duurzaam en toch luxe wonen in een geheel eigen stijl, waar menigeen een blokje voor omrijdt.

Het Isabellaveld

Aan de noordrand van Vught ligt tussen het Stadhouderspark en het Fort Isabella de nieuwbouwwijk “Het Isabellaveld”. De locatie vormt de entree van Vught, dichtbij uitvalswegen en het buitengebied Gement en de Bossche Broek. U fietst in enkele minuten naar het Bossche (3km) of Vughtse (2km) centrum. Het Fort Isabella en omgeving krijgt meer en meer een recreatief en cultureel karakter. Gegarandeerd, dat dit in de nabije toekomst een bijzonder gewilde woonlocatie wordt!

Schutting plaatsen in Vught en omgeving!

Wij plaatsen graag een nieuwe schutting bij u in Vught, maar wij zijn uiteraard ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Vught

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Vught kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Vught

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Vught een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Vught geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Vught

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Vught? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Heemstede

George Veldwijk


5

"Wat hebben ze hard gewerkt en wat is het eindresultaat mooi!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Vught. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Vught

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen