Schutting Voorburg

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Voorburg. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Voorburg zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Voorburg die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Voorburg

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Voorburg? Voorburg is een stad en voormalige gemeente in Zuid-Holland die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg, met 72.500 inwoners een oppervlakte van 35,6 km² bestrijkt in de provincie Zuid-Holland. Voorburg is gelegen aan de Vliet, oftewel het Rijn-Schiekanaal en grenst aan Den Haag, Rijswijk en Leidschendam. Hoewel Voorburg al helemaal aan Den Haag is vastgegroeid heeft het een oude dorpskern, een beschermd stadsgezicht, 77 rijksmonumenten, meer dan 150 gemeentelijke monumenten en kent een eigen geschiedenis.

De meerderheid van de inwoners werkt buiten de eigen gemeente, die dus een typische forensenstad is. De werkgelegenheid binnen de gemeente komt, door het gebrek aan grotere bedrijven en industrie, van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Leidschendam-Voorburg kent bovendien een bovengemiddeld hoog aantal zelfstandigen. Ruim een kwart van het totaal aantal banen wordt gevonden in de zorgsector, gevolgd door retail. Met de in 2020 in Leidschendam te openen nieuwe en hypermoderne “Mall of the Netherlands” tracht men zelfs een internationaal tintje aan het vernieuwde winkelcentrum Leidsenhage te geven, dat met 230 tot 280 winkels met 117.000 m² bruto verkoopoppervlak, 4.000 gratis parkeerplekken, een bioscoop en 10 zalen wel “the Mega Mall” genoemd zal worden. De aantrekkingskracht om fietsend door het gezellige centrum van Voorburg ontspannen en rustig te gaan winkelen, of een terrasje te pikken, zal bij veel inwoners zeker hebben bijgedragen aan de beslissing om juist hier te willen wonen. In het karaktervolle centrum vindt u veel authentieke en monumentale panden. Er is op veel plekken gerenoveerd en heerst hier in Voorburg een charmante sfeer van warmte en gezelligheid.

Schutting plaatsen in uw tuin:

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

Voorburg ligt op een oude duinenrij of strandwal die parallel loopt aan de Noordzeekust. In en rond Voorburg ligt de bebouwing voornamelijk op zandgronden. Voorburg ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Voorburg.

Nieuwbouwwijken in Voorburg en omgeving

Project Molenpad

Het Molenpad wordt een prachtig nieuw project dat opvalt door het wisselende woningaanbod en de bijzonder rijke, gevarieerde architectuur. Hier worden woningen in 5 kleine blokjes rondom een gemeenschappelijke binnentuin gebouwd. De locatie is ideaal. U loopt namelijk in een paar minuten naar de Sluiskant, het Damplein en de Damlaan.

U kunt op deze unieke en perfecte locatie kiezen uit verschillende woningtypen. In een blok komen minimaal 4 en maximaal 9 woningen. Het woningaanbod loopt uiteen en varieert van maisonnettes, stadswoningen tot herenhuizen en stadsvilla's.

Project Buitenvoorde

In Buitenvoorde worden villa's respectvol gebouwd temidden van het landschap. Een buitenkans die niet vaak voorkomt: eigentijds en onderscheidend wonen in een luxe villa die gelegen is midden in een rustgevend natuurlandschap met rijke historische waarde dankzij onder meer Kasteel Duivenvoorde stammend uit de 13e eeuw.

Elke woning is gelegen op een eigen kavel van 450 m². Ook het overige gebied, behalve de centrale weg door het plangebied die in handen van de gemeente blijft, wordt gezamenlijk eigendom van de woningeigenaren. Privé- en gezamenlijk gebied lopen ogenschijnlijk in elkaar over, maar zorgvuldig aangebrachte hagen, plantvakken, begroeiing en groen zorgen voor privacy en geborgenheid rondom de woningen.

Project Park070

Herenhuizen aan 't Park Stedelijk groen, autovrije binnentuinen en opvallend modern. Dat is wonen in het bijzondere nieuwbouwplan Park070 Voorburg. In de Herenhuizen woont u aan Park ´t Loo aan de ene kant en aan de andere zijde heeft u de binnenstad van Den Haag in het zicht. Het beste van 2 werelden!

Schutting plaatsen in Voorburg en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Voorburg, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Voorburg

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Voorburg kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Voorburg

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Voorburg een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Voorburg geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Voorburg

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Voorburg? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Vught

Fons Spoor


4

"Dank voor deze snelle afhandeling en voor de zeer mooie schutting! TOP!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Voorburg. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Voorburg

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen