Schutting Veghel

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Veghel. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Veghel zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Veghel die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Veghel

Veghel is een plaats met ruim 26.000 inwoners, die deel uitmaakt van de gemeente Meierijstad in de provincie Noord-Brabant.

Meierijstad is een Nederlandse gemeente op 185 km², ontstaan in 2017 door fusie van drie Oost-Brabantse gemeenten in de regio Meierij: Veghel (met Erp, Eerde, Zijtaart, Mariaheide, Keldonk en Boerdonk ruim 38.000 inwoners), Schijndel (bijna 24.000 inwoners) en Sint-Oedenrode ( bijna 18.000 inwoners). Met 80.500 bewoners is Meierijstad de zevende gemeente, maar in oppervlakte de grootste van Noord-Brabant. Het gemeentehuis bevindt zich aan het Stadhuisplein in Veghel. De raadsvergaderingen van de gemeente vinden echter plaats in het statige Kasteel Dommelrode, het voormalige gemeentehuis van Sint-Oedenrode.

Het grondgebied wordt doorkruist door de autosnelweg A50 en de Zuid-Willemsvaart. Ongeveer de helft van de gemeente Meierijstad behoort tot het Nationaal Landschap Het Groene Woud, dat wordt gevormd door het agrarische populierenlandschap, bossen en moerassen, waaronder het Wijboschbroek, Eerdse Bergen, De Geelders, de Hurkse en Goorse bossen. Naast de 4 woonplaatsen en 9 dorpen heeft de Meierijstad maar liefst 45 buurtschappen binnen haar grenzen.

De zone tussen Veghel en Schijndel wordt gekenmerkt door verstedelijking en industrialisatie, en beide kernen neigen daarin tot een aaneengeschakelde bebouwing, waardoor ook wel wordt gesproken van een 'twee-eenheid'. De nieuwe gemeente wordt regionaal en landelijk ontsloten dankzij de autosnelweg A50, de N279 en de Zuid-Willemsvaart.

De voormalige gemeente Veghel was met Erp, al een landelijke gemeente met stadse allures. Na de aanleg van de Zuid-Willemsvaart en de Haven van Veghel in 1825 ontwikkelde Veghel zich van agrarische vlek tot een belangrijk industrieel centrum in de Midden-Meierij. Het had in 1861 als een van de eerste steden in het land een eigen gasfabriek en ontwikkelde het zich tot een zeer belangrijke plaats met vaak voeding, handel en logistiek als rode draad. Zo zijn of waren in Veghel bedrijven met grote namen gevestigd:CHV, NCB, DMV-Campina, Jumbo supermarkten, Sligro Food Group, Mars, van den Boer Groep, Hutten Catering, Vanderlande, Houtbrox, Victoria Mengvoeders en Van den Bosch Transporten. Zij zorgden ervoor dat Veghel bijzonder hoog genoteerd staat als werkgelegenheidscentrum, met maar liefst 29.000 arbeidsplaatsen.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Veghel? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Veghel ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Veghel ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Veghel.

Nieuwbouwwijken in Veghel en omgeving

Veghels Buiten, Veghel

In het zuidoosten van Veghel vindt u Veghels Buiten. U woont er midden in het groen. Natuur en recreatie gaan hier hand in hand en bevinden zich letterlijk om de hoek. De huizen worden hier gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Er zijn en komen kleine en wat grotere buurtschappen, met elk een eigen identiteit. Allemaal liggen ze vrij in het landschap en midden in het groen. Hier zijn meerdere projecten: Bernhardshoeve, Mooi Wonen, Het Ham, Parkwijk, De Heerd en De Hofstee.

Het Paviljoen, Veghel

“Op” de Scheifelaar in Veghel-Zuid wordt Het Paviljoen gebouwd, een omgeving waar alles om de hoek op loopafstand gelegen is. De gezellige markt, maar ook de rust van het groene buitengebied. Hier wordt gebouwd aan luxe huizen temidden van bestaand groen in een bestaande wijk.

Het Kloosterkwartier Veghel

Midden in het centrum, achter het prachtige historische klooster verschijnt de kleinschalige nieuwe woonwijk Kloosterkwartier, dat precies tussen het centrum en de populaire vijverwijk in ligt. Het beste van twee werelden! Rustig, ruim en groen wonen, maar wel in hartje Veghel. Een bijzonder en goed doordacht project. Weelderig wonen op een toplocatie.

Steenoven 2, Mariaheide

Het kleine dorp Mariaheide was eens het verkeersknooppunt tussen Uden en Veghel. Na de aanleg van de A50 is het in het 1600 zielen tellend dorpje rustig toeven. Een ware oase waar het vooral fietsers zijn, die Mariaheide doorkruisen. Rustiek wonen, liggend in landelijk groen. En door de vastgestelde structuurvisie zal het een groene gordel blijven. Mariaheide is verkeersluw geworden, Maar wel gemakkelijk bereikbaar vanuit de regio. Binnen een kwartiertje fietsen naar Veghel of Uden. In het plan Steenoven 2 leven de bewoners gemoedelijk met elkaar. No-nonsense, Brabants gezellig en gemoedelijk. Ze zijn typerend voor Mariaheide.

Schutting plaatsen in Veghel en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Veghel, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Veghel

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Veghel kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Veghel

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Veghel een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Veghel geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Veghel

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Veghel? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Rosmalen

Jo Gevers


5

"Moet zeggen dat we perfect geholpen zijn vooral de jongens waren zeer attent."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Veghel. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Veghel

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen