Schutting Udenhout

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Udenhout. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Udenhout zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Udenhout die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Udenhout

Udenhout is een dorp en voormalige gemeente met bijna 8.300 inwoners, dat sinds 1997 behoort tot de gemeente Tilburg in de provincie Noord-Brabant. Tilburg stond bekend als industriestad, groot geworden door de textielindustrie. Tot de gemeente behoren ook het dorp Berkel-Enschot, terwijl er ook nog sprake is van een hereniging met Biezenmortel, een dorp, dat nu nog hoort bij de gemeente Haaren, maar ooit behoorde tot het grondgebied van het voormalige udenhout. De totale gemeente Tilburg heeft een oppervlak van bijna 120 km² en telt bijna 216.000 inwoners, waarmee het de zesde gemeente van Nederland is.

Wonen in Udenhout is precies het tegenovergestelde dan het “wonen in de stad”. Het staat voor landelijk wonen, liggend zuidelijk van tegen het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, het natuurgebied De Brand, waar het riviertje de Zandleij doorheen loopt en het particulier landgoed Papenhuijzen. Ten oosten van Udenhout ligt dan nog het natuurgebied de Leemputten, ook wel Leemkuilen genaamd, die zijn ontstaan door het graven van leem voor de baksteenfabricage. Inmiddels hebben deze plassen zich ontwikkeld tot een belangrijk water- en moerasgebied, wegens het voorkomen van de kam- en vinpootsalamanders. Ook de zeer zeldzame drijvende waterweegbree en planten als moeraswolfsklauw, pilvaren, teer vederkruid en moeraswederik komen er weer voor. Er leven meer boomkikkers en komt u er vogels tegen als aalscholver, oeverzwaluw, kleine plevier, oeverloper en groenpootruiter. Het gebied is moeilijk toegankelijk, maar er is wel een vogelkijkscherm gebouwd.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Udenhout? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Udenhout ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Udenhout ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk, tenzij u onverhoopt toch veel leem of klei in uw bodem aan treft.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Udenhout.

Nieuwbouwwijken in Udenhout en omgeving

Den Bogerd, Udenhout

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwbouwwijk Den Bogerd gerealiseerd. Een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter en landelijke liggging van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en een tweetal parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een koop- of huurwoning. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder tweekappers, bungalows, rijwoningen en vrijstaande woningen. De derde fase is al in volle gang.

Koningsoord, Berkel-Enschot

Koningsoord is een nieuwbouwproject met karakter, geïnspireerd door een rijke historie, op een plek met een ziel naast een prachtig oud klooster. Hier vindt u ruimte en groen op slechts 6 km van het Berkel-Enschotse centrum. In dit nieuwe sfeervolle dorpshart van Berkel-Enschot vindt u bijna alle typen nieuwbouw koopwoningen. Van appartementen tot rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen, pal naast winkels en voorzieningen. Laat de stad maar voortrazen. Dan neemt u de tijd voor een stapje terug en toch een flinke sprong vooruit.

De Noorderstreek, Tilburg

Daar waar eens smaak de toon zette, toen wijnimporteur Verbunt er was gevestigd, ontstaat een bijzondere woonwijk in Berkel-Enschot. De Noorderstreek wordt een ideale plek voor een eigen thuis. Sfeervol en beschut, als een groen dorp middenin een grote stad. Op nog geen 10 minuten van het levendige centrum, maar met alle speelruimte buiten voor kinderen. Een plek waar u nu kunt kiezen voor een huis naar uw eigen smaak. Want variatie en keuzes te over in de Noorderstreek. Er komen verschillende typen woningen, van tussen- tot vrijstaande woningen, met een diversiteit aan gevels, beukmaten en indelingen, en een beperkt aantal vrije zelfbouwkavels.

Buitenhof Oost, Tilburg

Landelijk wonen in alle rust met ruimte en weids uitzicht? Prachtig ingebed in het unieke waterrijke natuurgebied van de Dongevallei, wordt in Koolhoven Buiten aan de westkant van de Dongen het bijzondere nieuwbouwproject Buitenhof Oost gebouwd. Zo gevarieerd als de natuurlijke omgeving is, zo divers is het wonen in Buitenhof Oost. Deze derde fase heeft weer een heel eigen uitstraling, hetgeen gaat resulteren in een wijk met een aanbod van prachtige woningen, die allemaal op een bijzondere manier besloten en weids wonen garanderen en toch het station Berkel-Enschot Reeshof en de ontsluitingsweg naar de A58 dichtbij.

Park Centraal, Tilburg

In het woningaanbod van fase 4 in Dalem West, zijn en worden zeer comfortabele en duurzame koopwoningen gerealiseerd. Zo is er bijvoorbeeld vloerverwarming en -koeling aangebracht. Ook wordt er een warmtepomp geïnstalleerd, worden zonnepanelen aangebracht. Toekomstklaar, zogezegd. Er is een gevarieerd woningaanbod. Kies voor een mooie hoekwoning met sfeervolle erker of toch voor die tussenwoning met een karakteristieke topgevel? Is het een wens om de auto op de oprit hebben of wellicht toch in een eigen garage parkeren? Er zijn tal van opties mogelijk, in types Boterbloem, Camelia, Campanula, Dotterbloem, Duinviool, Ereprijs of Honingklaver. In ieder geval is een groot deel van de woningen aan het groene park gelegen.

Willemsbuiten, Tilburg

Willemsbuiten bestaat uit meerdere buurtdelen van elk ongeveer 60 tot 100 woningen. In totaal komen er in Willemsbuiten ongeveer 480 woningen. De bouw van 3 delen is voltooid en de oplevering van het derde deel woningen is momenteel in volle gang, terwijl van het 4e deel het merendeel ook al is verkocht. Het is dus dringen geblazen voor de delen 5 en 6. Het hart van elk buurtje in Willemsbuiten is een groen plein. De ideale plek om te spelen in een vriendelijke en gezellige buurt, ten zuiden van de Ringbaan-Zuid, tussen de Goirleseweg en de Stappegoorweg. Met om de hoek veel sportvoorzieningen in Stappegoor.. U woont er in een ruim opgezette en groene omgeving op maar 10 minuten fietsen van het bruisende centrum van Berkel-Enschot, met uitgebreide sportvoorzieningen en een grote supermarkt om de hoek. Dat is zorgeloos wonen en opgroeien in Willemsbuiten.

 

Schutting plaatsen in Udenhout en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Udenhout, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Udenhout

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Udenhout kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Udenhout

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Udenhout een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Udenhout geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Udenhout

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Udenhout? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Houten

Marijke Siemensma


4

"Nette en vriendelijke jongens die keihard en keurig gewerkt hebben."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Udenhout. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Udenhout

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen