Schutting Uden

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Uden. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Uden zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Uden die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Uden

Uden is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente met bijna 42.000 inwoners op 67,53 km² en ligt in de Peelrand en Peelkern in het Oosten van de provincie Noord-Brabant. Uden zelf heeft bijna 36.00 inwoners.Tot de gemeente behoren verder de kernen Volkel en Odiliapeel en de buurtschappen Slabroek, Hengstheuvel, Hultje, Rakt, Loo, Bedaf, Moleneind, Kleuter, Hoogveld, Lankes, Lagenheuvel, Vloet, Velmolen, Eikenheuvel, Duifhuis, Eikenheuvel, Oosterens, Niemeskant, Strepen, Weeg, Kooldert, Schadron, Heikant, Maatsehei en Biesthoek.

Uden was vroeger een vlek, een heerlijkheid in het land van Ravenstein, dat onderdeel was van het Rijksterritorium en niet toebehoorde aan Brabant.

Gelet op de regiofunctie die de plaats heeft, het voorzieningenniveau en de werkgelegenheid die het biedt, wordt Uden ook wel gezien als een kleine stad. Samen met buurgemeente Veghel, vormt Uden het stedelijk concentratiegebied (SCG) van de regio Uden-Veghel. Uden ligt in de driehoek Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Helmond en wordt voornamelijk via de A50 en de N264 met die steden verbonden.

Het landschap rondom Uden wordt vooral bepaald door de nabije ligging van de Peelrandbreuk. Hierdoor ontstonden de zogeheten oerbonken (oerstenen) in de bodem vanwege de 'Udense breuk', waardoor horsten en slenken zijn ontstaan.

Ook typerend voor Uden is de aanwezigheid van woeste gronden, die tot in de twintigste eeuw zijn gebleven. Uitgestrekte open heidevelden werden met veel moeite ontgonnen in de jaren 20 en 30 van de 20ste eeuw. Die ontginningen vormden de aanzet tot het stichten van de kolonie Terraveen, het latere Odiliapeel. Het landschap in dit deel van de gemeente is nog altijd open en rationeel gevormd.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Uden? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Uden ligt de bebouwing veelal op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Uden ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is dan niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Uden.

Nieuwbouwwijken in Uden en omgeving

Land van Dico

Het Land van Dico, een nieuwbouwwijk met ongeveer 200 koopwoningen, die midden in het centrum van Uden komt, wordt aan een nieuwe wijk in onweerstaanbare architectuur gebouwd. Met respect voor het industriële verleden en volop ruimte voor groen. Dit is sLim en onbezorgd wonen, duurzaam en energieneutraal.

De hele wijk wordt energiezuinig en duurzaam. Dankzij het materiaalgebruik en moderne technologie worden in Land van Dico een nieuwe generatie woningen gebouwd. Men gaat zelfs nog een stapje verder dan de ambities van de overheid: deze huizen zijn nu al ‘epc=0’. Alle woningen worden aardgasvrij en ‘full-electric’ opgeleverd.

Spechtlaan Odiliapeel

Een uitgifte van enkele bouwkavels van het nieuwbouwproject Spechtenlaan in Odiliapeel. De kavels liggen in het noordoosten van de nieuwbouwwijk. De kavels in de gedeelten die eerder werden uitgegeven, zijn bijna allemaal verkocht. Daardoor worden nu ook al de kavels in de noordelijke vlek uitgegeven. Het plan Spechtenlaan bestaat uit verschillende wijkgedeelten (vlekken). Er wordt gestart met de verkoop van bouwkavels in de noordelijke vlek. Het gaat om kavels voor zowel twee-onder-één kapwoningen als vrijstaande woningen. Het nieuwbouwplan grenst aan een prachtig bosgebied en ligt op loop-/fietsafstand van het dorpscentrum van Odiliapeel.

Project Kloosterkwartier Veghel

Midden in het centrum, achter het prachtige historische klooster verschijnt de kleinschalige nieuwe woonwijk Kloosterkwartier, dat precies tussen het centrum en de populaire vijverwijk in ligt. Het beste van twee werelden! Rustig, ruim en groen wonen, maar wel in hartje Veghel. Een bijzonder en goed doordacht project. Weelderig wonen op een toplocatie.

Steenoven 2, Mariaheide

Het kleine dorp Mariaheide was eens het verkeersknooppunt tussen Uden en Veghel. Na de aanleg van de A50 is het in het 1600 zielen tellend dorpje rustig toeven. Een ware oase waar het vooral fietsers zijn, die Mariaheide doorkruisen. Rustiek wonen, liggend in landelijk groen. En door de vastgestelde structuurvisie zal het een groene gordel blijven. Mariaheide is verkeersluw geworden, Maar wel gemakkelijk bereikbaar vanuit de regio. Binnen een kwartiertje fietsen naar Veghel of Uden. In het plan Steenoven 2 leven de bewoners gemoedelijk met elkaar. No-nonsense, Brabants gezellig en gemoedelijk. Ze zijn typerend voor Mariaheide.

Schutting plaatsen in Uden en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Uden, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Uden

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Uden kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Uden

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Uden een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Uden geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Uden

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Uden? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting Rosmalen

Thomas Bijsterveld


5

"We zijn zeer tevreden over de service"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Uden. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Uden

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen