Schutting Tiel

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Tiel. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Tiel zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Tiel die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Tiel

Tiel is een stad en gemeente met ruim 41.800 inwoners met een oppervlakte van 32 km². De oude Hanzestad ligt aan de Waal, De autosnelweg A15 en de Betuwespoorlijn, rivier de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal in de provincie Gelderland en is een van de oudere steden van ons land. Tiel staat bekend als de stad van het beeldmerk en mascotte Flipje, groot geworden als stripfiguur, gebruikt door jamfabriek De Betuwe. Het dorp Wadenoijen en het zuidelijke deel van het dorp Kapel-Avezaath behoren ook tot de gemeente, evenals de buurtschappen Bergakker, Drumpt, Medel, Passewaaij en Zennewijnen.

Tiel werd enkele malen flink getroffen door grote stadsbranden.In 1136, 1334 en 1420 deden zij hun verwoestende werk. Ook was de stad vaak de inzet van machtsstrijd tussen de graven van Gelre en de hertogen van Brabant. In 1339 werd de stad definitief Gelders. In de 16e en 17e eeuw werden een voorstad en nieuwe vestingwerken aan de stad toegevoegd.De meeste vaan de vele monumenten in en rondom de stad dateren dan ook van na die tijd.

Veel bedrijven en magazijnen hebben in Tiel een vestiging, of zijn er van oudsher al gevestigd. Itho-Daalderop. Het centrum heeft haar oude charme behouden. Er is op veel plekken gerenoveerd en er heerst een gezellige levendige sfeer.

Waterschap Rivierenland en de gemeente Tiel hebben een oeverplan opgesteld, voortkomend uit het Integraal Waterplan Tiel en het Waterstructuurplan Tiel. Uit die plannen bleek dat natuurvriendelijke oevers en plasbermen goed kunnen bijdragen aan het oplossen van excessieve waterproblemen. Het is van belang dat er ruimte wordt gemaakt voor het opvangen van regenwater. Ook het verbeteren van de waterkwaliteit is van belang. Natuurlijke oevers langs Tielse wateren kunnen hier een grote bijdrage aan leveren. Tevens wordt hiermee de groei van planten gestimuleerd en ook het aantal en verscheidenheid van planten, insecten en dieren is er bij gebaat.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Tiel? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Tiel ligt de bebouwing overwegend op een laag klei- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Tiel.

Nieuwbouwwijken in Tiel en omgeving

Passewaay

Passewaay is de jongste uitbreidingswijk ten zuidwesten van Tiel. Buurt 7 is de meest recente deelwijk binnen Passewaay en ideaal voor starters en jonge gezinnen. Comfortabel wonen voor een betaalbare prijs was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze nieuwbouwwijk. Zo zorgt de ruime opzet, de groene afscheidingen en het park in de wijk voor een dorps karakter.

Dit veelzijdige nieuwbouwproject kent vele mogelijkheden, zodat kan worden gekozen de woning die het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie. De woning kan geheel naar wens worden aangepast en afgewerkt. Er zijn meerdere typen woningen zoals: Aardbeivlinder, Parelmoervlinder, Briljant en Kroonjuweel (twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen), Trajectum (appartementen) en vrije kavels, waarop u zelf, of in eigen beheer mag bouwen.

Kop van Waal

Aan de oostelijke kant van Tiel worden in Kop van Waal in een park 107 comfortabele nieuwbouwwoningen ontwikkeld. De wijk wordt ten noorden van de Echteldsedijk en het Koningspark gerealiseerd met diverse woningtypen: eengezinshuizen in korte en langere rijen en twee-onder-een-kapwoningen in een aantal variaties. In een laatste fase komen daar nog dijkwoningen bij. De verkoop van de eerste fase van 53 woningen start in de eerste helft van 2019 en zal bestaan uit 29 eengezinswoningen, 10 hoekwoningen en 14 twee-onder-één-kapwoningen. Op nog geen 1,5 kilometer van het Tielse centrum woont u hier “buiten” naast de Waal en het Amsterdam-Rijnkanaal.

Redute

Een van die onderdelen is de nieuwe imposante wijk Redute ontstaat langs de Waal als ‘vesting’ achter de kade. Dit is ook de inspiratie achter de naam! Want zo’n gebied werd vroeger ook wel de “Redoutes” of “Ronduites” genoemd. Redute is straks de hippe variant, dé wijk in Tiel. In deze fase, deelgebied 2, krijgen de woningen ook nog eens iets extra’s, dus net even meer, anders dan anders.

Buitenplaats Nijenrode, Wadenoijen

In het buitengebied ten oosten van het dorpje Wadenoijen en ten noorden van de woonwijk Tiel-Passewaaij kunt u genieten van vrijheid, ruimte, rust en een schitterend uitzicht in de natuur. In het project Buitenplaats Nijenroden woont u tussen bossen, boomgaarden nabij de rivier de Linge. Tiel biedt u een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod, diverse horecagelegenheden en volop cultuur. De situering van de kavels is zo gekozen dat alle woningen zoveel mogelijk privacy hebben en de tuinen vrijwel allemaal op het zuiden liggen. Centraal op Nijenrode staat een landhuis met 2 verharde pleintjes.

Schutting plaatsen in Tiel en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Tiel, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Tiel

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Tiel kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Tiel

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Tiel een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Tiel geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Tiel

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Tiel? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting Drunen

Dhr. de Kruif


5

"Wij zullen jullie aanbevelen!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Tiel. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Tiel

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen