Schutting Sint-Oedenrode

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Sint-Oedenrode. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Sint-Oedenrode zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Sint-Oedenrode die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode is een plaats met bijna 18.000 inwoners, die deel uitmaakt van de gemeente Meierijstad in de provincie Noord-Brabant.

Meierijstad is een Nederlandse gemeente op 185 km², ontstaan in 2017 door fusie van drie Oost-Brabantse gemeenten in de regio Meierij: Sint-Oedenrode (met Nijnsel, Boskant en Olland), Veghel (inclusief Erp 39.000 inwoners) en Schijndel (bijna 24.000 inwoners). Met 80.500 bewoners is Meierijstad de zevende gemeente, maar in oppervlakte de grootste van Noord-Brabant. Het gemeentehuis bevindt zich aan het Stadhuisplein in Veghel. De raadsvergaderingen van de gemeente vinden echter plaats in het statige Kasteel Dommelrode, het voormalige gemeentehuis van Sint-Oedenrode.

Het grondgebied van Meierijstad wordt doorkruist door de autosnelweg A50 en de Zuid-Willemsvaart. Ongeveer de helft van de gemeente behoort tot het Nationaal Landschap Het Groene Woud, dat wordt gevormd door het agrarische populierenlandschap, bossen en moerassen, waaronder het Wijboschbroek, Eerdse Bergen, De Geelders, de Hurkse en Goorse bossen. Naast de 4 woonplaatsen en 9 dorpen heeft de Meierijstad maar liefst 45 buurtschappen binnen haar grenzen. Van zuidoost naar noordwest wordt de plaats doorsneden door rivier de Dommel en werd al bewoond vanaf 10.000 jaar voor onze jaartelling.

De oude kern van Sint-Oedenrode, ligt in Eerschot, dat in de middeleeuwen de vestigingsplaats van de Heren van Rode was. Doordat zij iets verderop hun burcht van Rode in een kromming van de Dommel bouwden, ontstond Sint Oedenrode, dat in het graafschap Rode het centrum van de macht werd. Het was welvarend en van groot belang en verkreeg het, betiteld als “Vlek” zelfs stadsrechten. De heren van Rode beheersten naast de burcht van Rode ook vele gebieden in Eerschot, Schijndel, Veghel, Erp, Son en Liempde Het stadje had een grote aantrekkingskracht op kooplieden en adel en herbergt dan ook meerdere statige huizen, slotjes en kastelen, zoals slot de de Laar, slot de Kolk, kasteel Henkenshage en kasteel Dommelrode.

Sint Oedenrode is, net als in vroeger tijden, een groot matig verstedelijkt dorp.. maar het hele gebied werd regelmatig geplunderd in twisten en oorlogen.

Net als de genoemde plaatsen en Best en Boxtel, was in Sint-Oedenrode, de klompen-, hoepels- en mandenmakerij een belangrijke bron van inkomsten voor klompenmakerijen vanaf ongeveer 1750. De omliggende gebieden leende zich ook uitstekend voor de aanplant van populieren, de boomsoort, die bij uitstek geschikt is voor de productie van het wereldberoemde typische Nederlands schoeisel. In tegenstelling tot Schijndel en Veghel, heeft Sint-Oedenrode een echt stadshart met zeer oude monumentale gebouwen. De gezellige stad herbergt dan ook veel gezellige winkels en horeca en is daarmee een publiekstrekker voor de gehele regio.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Sint-Oedenrode? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Sint-Oedenrode ligt de bebouwing vaak op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Sint-Oedenrode ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is alleen noodzakelijk, indien uw bodem toch veel leem of klei bevat, zoals op de oevers van de Dommel. Het is dan raadzaam de staanders toch met beton aan te storten.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Sint-Oedenrode.

Nieuwbouwwijken in Sint-Oedenrode en omgeving

Rooise Gaard, Sint-Oedenrode

De Rooise Gaard ligt aan de noordrand van Sint-Oedenrode, of 'Rooi' zoals ze hier zeggen, in de wijk Heikant. Dit is het land van de meanderende Dommel met wuivende populieren en karakteristieke boerderijen.Eindeloos wandelen? De Rooise Gaard is landelijk gelegen, maar zeker niet afgelegen. In het centrum vindt u meer dan honderd winkels en horecazaken. Maar u bereikt ook in een oogwenk de snelweg A50, om binnen 15 minuten in Uden, Eindhoven of Eindhoven Airport te staan. ‘s-Hertogenbosch, NIjmegen of Tilburg liggen op een half uurtje rijden.

Veghels Buiten, Veghel

In het zuidoosten van Veghel vindt u Veghels Buiten. U woont er midden in het groen. Natuur en recreatie gaan hier hand in hand en bevinden zich letterlijk om de hoek. De huizen worden hier gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Er zijn en komen kleine en wat grotere buurtschappen, met elk een eigen identiteit. Allemaal liggen ze vrij in het landschap en midden in het groen. Hier zijn meerdere projecten: Bernhardshoeve, Mooi Wonen, Het Ham, Parkwijk, De Heerd en De Hofstee.

Het Paviljoen, Veghel

“Op” de Scheifelaar in Veghel-Zuid wordt Het Paviljoen gebouwd, een omgeving waar alles om de hoek op loopafstand gelegen is. De gezellige markt, maar ook de rust van het groene buitengebied. Hier wordt gebouwd aan luxe huizen temidden van bestaand groen in een bestaande wijk.

Het Kloosterkwartier Veghel

Midden in het centrum, achter het prachtige historische klooster verschijnt de kleinschalige nieuwe woonwijk Kloosterkwartier, dat precies tussen het centrum en de populaire vijverwijk in ligt. Het beste van twee werelden! Rustig, ruim en groen wonen, maar wel in hartje Veghel. Een bijzonder en goed doordacht project. Weelderig wonen op een toplocatie.

Schutting plaatsen in Sint-Oedenrode en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Sint-Oedenrode, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Sint-Oedenrode

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Sint-Oedenrode kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Sint-Oedenrode

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Sint-Oedenrode een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Sint-Oedenrode geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Sint-Oedenrode

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Sint-Oedenrode? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting Rosmalen

Karin Schouten


5

"Afspraken worden zeer precies nagekomen!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Sint-Oedenrode. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Sint-Oedenrode

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen