Schutting Schiedam

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Schiedam. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Schiedam zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Schiedam die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Schiedam

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Schiedam? Schiedam is een stad en gemeente aan de Schie en Nieuwe Maas met 77.900 inwoners op nog geen 20 km² oppervlakte tussen Vlaardingen en Rotterdam in de provincie Zuid-Holland.

Schiedam is wereldbekend geworden om de jeneverproductie. In het jaar 1874 telde de stad er maar liefst 277. Het naastgelegen Delfshaven was een van de grotere concurrenten. Negen jaar later telde de provincie Zuid Holland er in totaal 415  op een landelijk totaal van 439 in het jaar 1885. Het tegen de gevels aangeplakte roet, door het stoken leverde de stad de bijnaam “Zwart Nazareth” op.Deze bedrijfstak is anno 2000, met wel 95%, fors gedecimeerd, maar de overgebleven zes van de ruim twintig molens, die nodig waren voor de malen van het graan, bepalen nog steeds het stadsbeeld. Het zijn tevens hoge windmolens met mooie namen als: De drie Koornbloemen, De Vrijheid, De Nieuwe Palmboom, De Noord, De Walvisch, en de in 2011 herbouwde molen De Kameel. De zevende molen is een in 2006 in gebruik genomen stellingmolen, de Noletmolen. Deze maalt echter geen mout, maar is door Nolet Distillery louter als stellingmolen gebouwd om energie op te wekken. Het is de hoogste van de zeven Schiedamse molens.

Schiedam is een plaats met een lange historie en herbergt naast het jenevermuseum, dat is gevestigd in een van de voormalige jeneverstokerijen aan de Lange Haven, over veel monumentale panden. Het hele gebied van de binnenstad tussen de havens is aangewezen als beschermd stadsgezicht en de lijst rijksmonumenten omvat alleen al 238 vermeldingen, naast de 150 monumenten tellende lijst gemeentelijke monumenten.   

De Schiedamse  Wiltonhaven is van groot economisch belang. Grote bedrijven hebben zich dan ook in Schiedam gevestigd. In het centrum is en wordt voortdurend op veel plekken gerestaureerd en er heerst een gezellige warme sfeer.

Schutting plaatsen in uw tuin:

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Schiedam ligt de bebouwing overwegend op een laag klei-, veen-, of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Schiedam.

Nieuwbouwwijken in Schiedam en omgeving

Park Harga

Park Harga bestaat uit meerdere nieuwbouwprojecten, waarvan fase 2, met 73 koopwoningen een deel uitmaakt. In het plan wordt gevarieerd gebouwd, waarbij het  aanbod mooi aansluit bij al eerder opgeleverde delen.

De woonoppervlakten variëren van 125 m² tot maar liefst 191 m².  De woningen in dit plan hebben 3 of zelfs 4 woonlagen en een diepe tuin vanaf 10 meter. U kunt kiezen uit een hoek- of tussenwoning. De hoekwoningen krijgen prachtige accenten. Verder in het plan komen er ook vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen.

Leven in de Branderij

Het schiereiland De Brandersbuurt wordt omringd door de Noordvestgracht, de Schie en de Korte Haven. Met bruggen wordt de verbinding naar de binnenstad en uitvalswegen gemaakt. Hoe bijzonder is het, om hier thuis te komen?  Het eiland ondergaat een metamorfose. Stadsfabriekjes maken plaats voor karakteristieke nieuwbouwhuizen en daarmee wordt van een industrieel, onsamenhangend geheel een aantrekkelijke buurt gemaakt. In alles is de historie van de plek nog afleesbaar en daarmee is de ziel van de plek geborgd.

Leven in de Branderij fase 1 bestaat uit eengezinshuizen met tuin, voorzien van berging én een eigen parkeerplaats. De tuinligging op het zuiden of westen biedt u een zonnige plek. Dat betekent maximaal genieten. Vanuit de tuin bereikt u het binnenhof, waar u de de (privé)  parkeerplaatsen en een groene speelplek vindt. 

De woningtypen variëren: van Stadspaleis en Herenhuis tot Branderswoning. Binnen deze basistypen zit ook weer de nodige variatie, waardoor er veel te kiezen valt. Waar u ook voor gaat, elk huis heeft iets wat het uniek maakt. En dan hebben we het niet alleen over de uitstraling. Ook de indeling wisselt. Het Stadspaleis en een aantal van de Herenhuizen hebben bijvoorbeeld vier woonlagen, waardoor de begane grond als werkkamer, woonkeuken of atelier gebruikt kan worden.  

De Nieuwe Wetenschappers

De Nieuwe Wetenschappers wordt gebouwd in de Wetenschappersbuurt van Schiedam, vlakbij het Centraal Station. Het nieuwbouwproject wordt vernoemd naar de straatnamen in de omgeving, die allemaal vernoemd zijn naar bekende wetenschappers.

Veel van de oude woningen worden gesloopt en maken plaats voor een fonkelnieuw buurtje met 152 eigentijdse eengezinswoningen, waarvan een deel koopwoningen en een deel huurwoningen.

Een locatie dichtbij tal van faciliteiten die het leven zo leuk maken. Zoals winkelen in de Passage, een terrasje pakken op de Koemarkt, een hapje eten langs de mooie grachtjes van Schiedam of bijvoorbeeld naar een voorstelling in Theater aan de Schie… Het is allemaal op loopafstand! Maar, ook voor de dagelijkse gemakken hoef je in de Nieuwe Wetenschappers niet ver! Het buurtje is omringd door winkeltjes en (basis)scholen.

Schutting plaatsen in Schiedam en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Schiedam, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Schiedam

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Schiedam kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Schiedam

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Schiedam een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Schiedam geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Schiedam

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Schiedam? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Den Bosch

Stacey van Erp


5

"Zeker aan te raden om Gras en Groen te kiezen!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Schiedam. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Schiedam

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen