Schutting Rotterdam

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Rotterdam. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Rotterdam zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Rotterdam die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Rotterdam

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Rotterdam? Rotterdam is de grootste havenstad van ons land met ruim 641.000 inwoners. De gemeente bestrijkt een een oppervlakte van meer dan 319 km², waarvan bijna 113 km² water in de provincie Zuid-Holland. Rotterdam, dat is ontstaan rond de dam in het riviertje de Rotte, was aanvankelijk een vissersplaatsje en is groot geworden door haar havenactiviteiten, scheepswerven en alle handelsactiviteiten. Helaas is de stad bij aanvang van de tweede wereldoorlog zeer fors gebombardeerd, waardoor vrijwel het gehele centrum van de stad nagenoeg geheel in puin lag en fors brandde.

Na deze verwoesting en het ongelukkige bombardement op 31 maart 1943 van een deel van Delfshaven, door de geallieerden, werd een nieuw Rotterdam gebouwd. Slechts enkele kenmerkende gebouwen, zoals de Grote, of Sint-Laurenskerk, werden herbouwd. Daarmee werd Rotterdam de stad van de vernieuwing en werd er hard gebouwd aan  stad en havens, die uiteenlopend van Oost naar West zich over een lengte van bijna 40 km uitstrekt. De nadruk van de havens kwam meer westwaarts te liggen met het Botlekgebied, Europoort, Pernis, Rozenburg en de Maasvlakte. Rotterdam is dan ook een stad met veel moderne hoogbouw en wordt wel het Manhattan aan de Maas genoemd. Het in maart 2010 gereedgekomen en 165 meter hoge kantorengebouw De Maastoren is het hoogste gebouw van Nederland.

De havens hebben een grote aantrekkingskracht voor grote bedrijven. Zo is er nagenoeg de hele petrochemische industrie gevestigd. De werk- en handelsstad Rotterdam kent, net als alle andere vergelijkbare steden een groot aantal culturen binnen haar bevolking. Ongeveer 173 verschillende nationaliteiten zijn in de stad  onder haar inwoners te vinden.

Schutting plaatsen in uw tuin:

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Rotterdam ligt de bebouwing overwegend op een laag klei- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Rotterdam.

Nieuwbouwwijken in Rotterdam en omgeving

Project NN Kralingen

Een uniek nieuwbouwproject in Kralingen, want onbebouwde plekken zijn schaars.Hier worden ruime statige herenhuizen en tweekappers gebouwd, die standaard zijn uitgevoerd met 2 badkamers en 4 of 5 slaapkamers. Er zijn diverse indelingsvarianten mogelijk. De krachtige kubistische architectuur zorgt voor een moderne maar tijdloze stijl in het mooiste stadsdeel van Rotterdam: Kralingen, in de buurt Noordelijk Niertje (NN).

Het plan NN Kralingen is opgebouwd uit twee zijden waarop de bebouwing is georiënteerd: de Kralingse Zoom met haar groene buffer en de Leendert Butterstraat. Aan de Kralingse Zoom staan de woningtypes Kralingse Heren, de moderne versie van het statige herenhuis van vroeger, aan de Leendert Butterstraat verrijzen woningen die qua typologie aansluiten bij de bestaande straat.  

Project Thuis in Overschie - J. de Jonglaan Fase 2

De zuidkant van Overschie Rotterdam ondergaat een ware metamorfose. Veel hoogbouw maakt hier plaats voor kindvriendelijk en groen wonen. In de karakteristieke dertiger-jaren-stijl vormen tussen de Burgemeester de Josselin de Jonglaan en de Burgemeester Wijnaendtslaan in, eengezinswoningen het sluitstuk van deze metamorfose. Het worden ruime woningen en twee-onder-een-kapwoningen met voor- en achtertuin. De woonoppervlakten variëren van circa 136 tot 145 m². Op de begane grond heeft  u het comfort van standaard vloerverwarming. En op de daken liggen zonnepanelen.

Project Tolhuyzen, ‘s-Gravenland

Op een van de meeste gewilde locaties in ‘s- Gravenland, worden in een moderne, kubistische stijl, twee-onder-een-kapwoningen gebouwd, voorzien van alle gemakken.  Kenmerkend zijn de kamerhoge raampartijen met openslaande deuren naar de achtertuin.

Kiest u 3, 4 of 5 slaapkamers? Op de kavels van ca. 300 m2 krijgt u parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein en een achtertuin op het zuidwesten!  

 

Schutting plaatsen in Rotterdam en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Rotterdam, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Rotterdam

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Rotterdam kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Rotterdam

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Rotterdam een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Rotterdam geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Rotterdam

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Rotterdam? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Utrecht

T van den Heuvel


5

"Top personeelll..de jongens gaan maar door met plaatsen..."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Rotterdam. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Rotterdam

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen