Schutting Rosmalen

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Rosmalen. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Rosmalen zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Rosmalen die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Rosmalen

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Rosmalen? De voormalige gemeente met ruim 30.000 inwoners, werd in 1996 geannexeerd door de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Buurtschappen als Hintham, Kruisstraat, Maliskamp, Rosmalen en de gehuchten Bruggen, Molenhoek, Sprokkelbosch en Varkenshoek behoorden tot Rosmalen, dat op 25 Oktober 1505 werd verheven tot heerlijkheid met ridder Jan van Baexen als heer en in 1815 Willem Siepkens als eerste burgemeester verwelkomde.

Pas in 1960 werd de 10.000ste inwoner verwelkomd, waarna het dorp erg snel groeide, wellicht mede gestimuleerd door enkele grote aannemers, die hun zetel in Rosmalen hadden. Rosmalen groeide tevens uit tot forensenplaats en veel van het oude maakte (te) vaak plaats voor nieuwbouw. Gelukkig is het dorpse karakter rond villa “de Driesprong” in het centrum wel bewaard gebleven en wordt nu zelfs versterkt met het huidige vernieuwde centrum. Na decennialange verwaarlozing en touwtrekkerij omtrent bestemmingsplannen heeft Rosmalen nu veel aantrekkingskracht voor haar inwoners en bezoekers teruggewonnen en is Rosmalen een zeer gewilde woonplaats. Sportverenigingen OJC, Black Eagles en De Vrolijke Schutters behoren in hun gebieden voetbal, basketbal en handboogsport dan ook tot de grootste verenigingen in het land. Rosmalenaren zijn ook bijzonder trots op hun internationale W.T.A.tennistoernooi, nu het Libéma Open geheten, dat op de grasbanen van het Autotron plaatsvindt.

Schutting plaatsen in uw tuin

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Rosmalen is de bebouwing vaak gelegen op zandgronden of met zand opgehoogde grond, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied, dat geen aandacht behoeft aangaande extra stabilisatie van uw schuttingstaanders. Echter de ondergrond van het gebied ten noorden van de spoorlijn Den Bosch - Nijmegen kan, naarmate men zich meer en meer noordelijk beweegt, klei bevatten, ontstaan door kleiafzetting door de Maas. De bodem daar vraagt dus wel wat extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Rosmalen.

Nieuwbouwwijken in Rosmalen

Zuiderlei / Thuis aan de waterkant

De Groote Wielen is de grote nieuwbouwwijk in Rosmalen. Pal oostelijk van het Máximakanaal met het Kanaalpark en liggend aan de noordzijde van de Groote Wielenplas, wordt momenteel vorm gegeven aan de nieuwbouwwijk Zuiderlei, met riante vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen.

De Lanen Zuid

In de nieuwe wijk De Lanen in De Groote Wielen, aan de noordkant van de Groote Wielen Plas, werd nieuwbouwproject De Lanen Zuid gerealiseerd. Verandawoningen uitkijkend over het water en singelwoningen met tuinen op het zuiden! Deze woningen liggen gunstig ten opzichte van de A2

Eikenburg, Maliskamp

Wonen in Eikenburg is zeer aangenaam wonen in het groene en zeer gewilde Maliskamp. Omgeven door prachtige natuur en met volop recreatiemogelijkheden en sportfaciliteiten als golf-, tennis-, voetbal en hockeyvelden in de wijk. Het Rosmalense centrum op iets meer dan 2 km en scholen en NS station zijn nog dichterbij gelegen. Hier verrijst een schitterende nieuwbouwwijk met 62 woningen in een landelijke stijl in een ruime wijk met allure zoals ze niet meer gebouwd gaan worden.

Schutting plaatsen in Rosmalen en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Rosmalen, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:

 

 Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Rosmalen

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Rosmalen kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Rosmalen

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Rosmalen een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Rosmalen geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Rosmalen

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Rosmalen? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Rotterdam

Omer Eskikilic


5

"Met speciale dank aan Mike die ons (12 huizen in totaal) altijd vriendelijke te woord stond."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Rosmalen. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Rosmalen

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen