Schutting Roosendaal

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Roosendaal. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Roosendaal zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Roosendaal die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Roosendaal

Roosendaal is een stad en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente met bijna 77.000 inwoners op ruim 107 km², liggend in het westen van de provincie Noord-Brabant. De huidige gemeente ontstond in 1997 door de samenvoeging van Roosendaal Nispen met de voormalige gemeenten Wouw. Naast de kern Wouw en de stad Roosendaal bestaat de gemeente uit de dorpen Moerstraten, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen en wel 24 buurtschappen. Roosendaal was aanvankelijk een betrekkelijk arm gebied. Dat veranderde pas na de aanleg van een spoorverbinding en het station, waardoor Roosendaal verbonden werd met Breda, Antwerpen, dat later nog werd uitgebreid met Vlissingen en Rotterdam. Roosendaal werd een international verbindingsstad.

De industrialisatie nam toe en zorgde voor een verdubbeling van de bevolking tussen 1851 en 1899 en in de daaropvolgende veertig jaar bijna weer een verdubbeling. In de tweede helft van de 19e eeuw stonden er dan ook 3 suikerfabrieken en de kandijfabriek van Piet van Gilse, momenteel nog steeds bekend onder de naam Koninklijke Van Gilse Kandijfabriek B.V., later weer gevolgd door snoepfabrikant Red Band. Ook op textiel vlak zagen bedrijven als tricotagefabrieken WEBA, Engelvaarts, Tribouco en De Groot het daglicht en werden confectiefabriek gebroeders van Gils en breigoederenfabriek Lagero opgericht. Wel vijf tabakverwerkende bedrijven vestigden zich hier. Een stijfselfabriek, de schoolmeubelfabriek van Bruijninckx en de meubelfabriek van de gebroeders Min volgden, net als een koperslagerij de machinefabrieken firma Lamb ( later M.F. Roosendaal), Van Osta, Dekkers, A. Visia en De Vuurslag. Roosendaal had door haar ligging en explosiever industriële groei een grote aantrekkingskracht op zowel bedrijven, als werknemers, die graag naar Roosendaal trokken. Na WO II volgde er de vestiging van Philips, die er glas en TL-buizen maakte en op haar top in 1975 werkgelegenheid bood aan wel 1500 werknemers, maar is nu geheel ontmanteld. Logistieke bedrijven en distributiecentra nemen in belang toe. Met wel 10 bedrijventerreinen is Roosendaal strategisch nog sterk gelegen bij de A17 en A58 en tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen, Terneuzen en Vlissingen in.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Roosendaal? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

Behalve in het uiterste noordwesten van Roosendaal ligt de bebouwing in en rondom de stad Roosendaal overwegend op zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond en bosgebied. Roosendaal ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Roosendaal.

Nieuwbouwwijken in Roosendaal en omgeving

Roosdregt

Op een steenworp afstand van de Nieuwe Markt, midden in het hart van Roosendaal, is gestart met het nieuwbouwproject Roosdregt. Daarin worden zowel toekomstbestendige patiowoningen gerealiseerd, waar u het comfort van een appartement combineert met de ruimte van een woonhuis, alsook eengezins stadswoningen. U woont zo dicht bij het gezellige centrum van de stad wonen en toch genieten van de rust in uw diepe achtertuin of patio? Aan de Dr. van Dregtstraat en de Laan van Luxemburg is dit mogelijk. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor iedere bewoner op het binnenterrein achter de woningen.

Thuishaven

Het nieuwbouwproject Thuishaven in Roosendaal is ook zeer gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en ligt tegen de wijk Stadsoevers aan. De stijlvolle woningen worden volledig gasloos uitgevoerd en zijn uitgerust met 3 slaapkamers, een complete badkamer en royale woonkamer met open keuken en een leuk achtertuintje. Hiernaast kunnen kopers hun Eind- of tussenwoning volledig naar eigen behoefte uitbreiden met aantrekkelijk geprijsde opties zoals een dakkapel en grotere badkamer.

De Nieuwe Kaai, Bergen op Zoom

De Nieuwe Kaai in Bergen op Zoom is een nieuw stuk stad, maar sluit qua sfeer aan op de bestaande omgeving. Op zowel de historische binnenstad van Bergen op Zoom, alsook op de charmante Kaai. Hier woont u in de achtertuin van de binnenstad, maar met genoeg eigen ruimte.

U ziet de sfeer van het historische centrum en van De Kaai terug in het karakter van deze buurt in de opbouw van de stadsstraten. Een charmante omgeving met de authentieke klinkerbestrating en mooi vormgegeven straatlantaarns. Ook de uitstraling van de woningen en buitenruimten ademen natuurlijk die sfeer uit door de warme, klassieke architectuur, een Delftse stoep of stenen opstap tussen de voordeur van huis en stoep. Dat vindt u ook in de binnenstad terug. Een nette parkeeroplossing in de buurt en een eigen achtertuin zijn voorzien.. In de Nieuwe Kaai komt een keur aan grondgebonden stadswoningen in verschillende soorten en maten: van iets kleiner tot groot en in diverse maar goed bij elkaar passende stijlen, die perfect aansluiten op de bestaande stad

Parcwoningen Rijsbergen

Kies de woning die bij u past en combineer deze met het voor u perfecte perceel. De exacte maar ten opzichte van elkaar verspringende positie van de woningen wordt in overleg met de architect bepaald. De carports liggen altijd terug t.o.v.van de voorgevel van een aangrenzende woning.

Temidden van bestaande bomen, als overgang tussen het dorp en het landelijke gebied, wordt een aantal unieke woningen gerealiseerd. De ligging is bijzonder rustig en toch zo centraal, het uitzicht is en blijft fantastisch, dit belooft dan ook een prachtige woonomgeving te worden! Rijsbergen is prachtig gelegen in de luwte van de stedelijke bebouwing van West-Brabant en omringt zich met grote bosgebieden en landbouwgronden. Het dorp heeft de levensgenieter veel te bieden, met een goede bereikbaarheid naar Roosendaal en Breda.

Schutting plaatsen in Roosendaal en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Roosendaal, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Roosendaal

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Roosendaal kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Roosendaal

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Roosendaal een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Roosendaal geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Roosendaal

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Roosendaal? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Best

Harolds


5

"De tuin ziet er ineens veel strakker uit dan voorheen"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Roosendaal. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Roosendaal

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen