Schutting Rijen

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Rijen. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Rijen zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Rijen die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Rijen

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Gilze. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Gilze zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Gilze die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Gilze en Rijen

Gilze en Rijen met 26.400 inwoners ligt in de provincie Noord-Brabant en heeft een oppervlakte van ruim 23,5 km².

Rijen is de grootste plaats van deze gemeente, die in de Baronie van Breda is gelegen. Ook het gemeentehuis bevindt zich in Rijen dat ten noorden van de A58, tussen Breda en Tilburg ligt. Op 4 augustus 2017 had Rijen 16.765 inwoners. De andere kern van de gemeente, Gilze, ligt ten zuiden van de A58 en heeft bijna 10.000 inwoners.Tot de gemeente behoren ook de buurtschappen: Molenschot, Lage Aard en Hooge Aard, Raakeind, Verhoven, Horst, Hulten,Bolberg, Weilenseind en Vossenberg. Aanvankelijk was Rijen ook een buurtschap van Gilze, maar door de opkomende leerindustrie groeide Rijen uit tot de grootste plaats.Toen in 1944 het gemeentehuis in Gilze werd verwoest, verplaatste men de zetel naar het grotere Rijen. Ook vindt u er, net boven de A58, de grootste militaire luchtbasis van het land op het vliegveld.

Naast de luchtmachtbasis zijn ook andere grotere werkgevers zijn van belang. Sinds 1952 begonnen de heren Curtius en Verschuren de firma Curver Plastics, die nog steeds haar hoofdkantoor hier houdt. Op het later ontwikkelde bedrijventerrein ten zuidoosten van Rijen, vestigde zich Ericson, een softwareproducent, die aanvankelijk bedrijfstelefooncentrales produceerde en op haar top werkgelegenheid bood aan 1450 mensen. In Gilze is mediaconcern Audax gevestigd, dat werk biedt aan ongeveer 750 medewerkers.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Gilze en Rijen? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Gilze en Rijen ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Gilze en Rijen ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk. Of Mogelijk: In en rond Gilze en Rijen ligt de bebouwing vaak, soms, overwegend op een laag klei- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Gilze en Rijen.

Nieuwbouwwijken in Gilze en Rijen en omgeving

Fanny Blankers-Koenstraat

De gemeente geeft aan de Fanny Blankers-Koenstraat, in het bouwplan ‘Vliegende Vennen Noord-Oost’ in Rijen particuliere bouwkavels uit. Deze kavels zijn geschikt voor een vrijstaande woning.

Project Statenlaan 105

Aan de bosrand gelegen wordt op één van de mooiste locaties van Rijen een kleinschalig nieuwbouwproject Statenlaan 105 verwezenlijkt. Met een prachtige uitstraling en alle comfort die je van nieuwbouw mag verwachten. De Statenlaan is een van die mooie statige lanen van Rijen. Vanuit uw woning loopt u zo het aangrenzende bos in. Aan de andere kant zijn de vele voorzieningen gelegen, die Rijen kent. En wilt of moet u naar de drukke stad? Fiets in een paar minuutjes naar het station vanaf waar u met de trein in acht minuten in het centrum van Breda bent en in dertien minuten op Tilburg-Centraal staat.

Project Park Centraal fase 4: De Velden, Tilburg

Aan de uiterste westrand van Tilburg, verrijst een project van circa 380 woningen. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen. Bijzonder aan dit plan is het centrale park dat het hart van de wijk vormt, dat door de gehele lengte van het plangebied loopt. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park. Het park wordt gebouwd in verschillende sferen: bos, waterrijk, de velden.

Het park in fase 4 heeft de sfeer: de velden. In dit park wordt een wadi aangelegd, een waterberging voor de afvoer en opvang van hemelwater. In het park worden diverse bomen en heesters geplant en zijn er lage bloemrijke plantvakken. Voor de jeugd liggen speelplekken verspreid door het buurtpark.

Vertrouwde woningtypes als rij- en hoekwoningen van het type Boterbloem, Campanula en Dotterbloem en twee-onder-een-kapwoningen van het type Duinviool zijn opgenomen in het plan. Nieuw zijn moderne twee-onder-een-kapwoningen van het type Ereprijs met riante woonkamer en type Honingklaver met vrijstaande garage.

Schutting plaatsen in Gilze en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Gilze, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:

 Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Rijen

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Rijen kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Rijen

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Rijen een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Rijen geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Rijen

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Rijen? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Velp

Theo Pieters


5

"Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Rijen. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Rijen

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen