Schutting Rheden

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Rheden. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Rheden zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Rheden die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Rheden

Rheden is een dorp in de gelijknamige gemeente met 43.500 inwoners en een oppervlakte van 84 km² in de provincie Gelderland. De gemeente ligt ten oosten van Arnhem. De Veluwe fungeert als noordelijke grens en de IJssel als zuidelijke grens. De dorpen die tot de gemeente behoren zijn in volgorde van inwonertal: Velp, Dieren, Rheden, De Steeg, Ellecom, Spankeren en Laag-Soeren.

De dorpen liggen als een gordel in deze strook tussen Nationaal Park Veluwezoom en rivier de IJssel. De twee grootste plaatsen, Velp en Dieren liggen aan de west- respectievelijk oostrand van de gemeente. Hierdoor is het gemeentehuis in het kleine maar centraal gelegen dorp De Steeg gevestigd.

De rivierklei van de IJssel was goed bruikbaar om bakstenen van te maken en Rheden is dan ook lang een steenbakkersdorp geweest. Echt grote bedrijven hebben zich niet in Rheden gevestigd. De regio is rijk aan natuur , landgoederen en statige monumenten als het schitterende landgoed Middachten en kasteel Biljoen, maar ook statige villa’s, boerderijen, kerken, molens en industrieel erfgoed als de Gazellefabriek te Dieren. ale Ook het centrum heeft het laatste decennium een metamorfose ondergaan. Er is op veel plekken gerenoveerd en de kille industriële uitstraling is verruild voor een van warmte en gezelligheid.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Rheden? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

Het grondgebied van de gemeente omvat enerzijds de stuwwal, heuvels, bossen, heidevelden en beken van de Veluwezoom en anderzijds de IJsselvallei met de als Natura 2000-gebied aangewezen uiterwaarden. In en rond Rheden ligt de bebouwing overwegend op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Rheden ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.Echter langs de oever van de IJssel treft u natuurlijk wel een kleibodem aan. In dat geval dient u uw staanders wel extra met beton aan te storten.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Rheden.

Nieuwbouwwijken in Rheden en omgeving

Kijken we naar actuele nieuwbouwprojecten, dan is het juist op dit vlak in de gemeente Rheden erg rustig. Misschien wel veel te rustig, want het wonen in deze omgeving geeft veel voordelen. Wat dieper en breder spittend komen we de volgende projecten tegen:

Parkveld Daalhuizen, Velp

De nieuwste wijk van Velp-Noord wordt gerealiseerd aan de groene noordzijde van het dorp. Parkveld Daalhuizen omvat koopwoningen in verschillende woningtypen en prijsklassen. Daarnaast komen er sociale huurwoningen aan het Zaalbospad.

Met het 'parkveld' wordt de sfeer van het park Daalhuizen de wijk ingetrokken. De woningen zijn zowel op de begane grond als op de eerste verdieping standaard voorzien van vloerverwarming. Dit brengt veel voordelen met zich mee, zoals een comfortabel klimaat en een lagere energierekening.

Het Vitenskantoor aan de Arnhemsestraatweg in Velp is inmiddels gesloopt. De bouw van de wijk begint in de zomer van 2019, zo is de prognose. In de eerste helft van 2019 wordt begonnen met het bouwrijp maken van het terrein. De woningen zullen, naar verwacht, medio 2020 worden opgeleverd.

Hof van Soeren (Nimmer Dor), Laag Soeren

Op het zuidelijke deel van het terrein Nimmer Dor in Laag-Soeren zijn nieuwe woningen in aantocht. Het terrein ligt achter de Harderwijkerweg, tussen de Van Zwietenlaan, de Professor Talmaweg en een onverhard pad aan de noordkant. Er worden vrijstaande, twee-onder-één-kap en rijwoningen gebouwd. De eerste woningen zijn inmiddels gebouwd. De bouw van de 3e en laatste fase is in het 3e kwartaal van 2018 gestart. Deze woningen worden in 2019 opgeleverd.

Imboslaan, Dieren

Op de voormalige schoollocatie bij de Imboslaan in Dieren worden wellicht gasloze, nul-op-de-meterwoningen gebouwd. Een deel hiervan zijn bestemd voor sociale woningbouw. De ontwikkeling van het Imbosterrein heeft in 2018 plaatsgehad. Drie partijen hebben daarvoor een plan ingediend. Deze plannen zijn onder andere beoordeeld op stedenbouwkundige kwaliteit, duurzaamheid en ecologie.

Ook direct omwonenden mochten hun mening geven. Deze meningen zijn gewogen en meegenomen in de eindbeoordeling. De komende periode gaat de ontwikkelaar met Vivare en de Gemeente het plan verder uitwerken. De bouw start waarschijnlijk in 2020 of 2021.

Schutting plaatsen in Rheden en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Rheden, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Rheden

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Rheden kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Rheden

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Rheden een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Rheden geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Rheden

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Rheden? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting Engelen

Monique van Rijn


5

"Mannen bedankt voor de vriendelijke en snelle service! "

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Rheden. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Rheden

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen