Zweeds rabat schutting

Veel houten schuttingen zien er exact hetzelfde uit: standaardpanelen van 180 x 180 cm met verticaal bevestigde schuttingplanken. Wanneer u kiest voor Zweeds rabat, krijgt u echt een unieke schutting! Dankzij sleufpalen van Douglas-hout kunnen de Zweeds rabat delen opgestapeld worden tussen de palen. Op deze manier kan er een Zweeds rabat schutting gevormd worden tot de gewenste hoogte.

Zweeds rabat, warm en duurzaam

Zweeds rabat is gemaakt van Douglas-hout. Dit mooie hout heeft een ontzettend warme geelroze kleur. Met name de kleur maakt het hout ontzettend populair de laatste jaren. Naast de warme kleur heeft het Douglas-hout ook een zeer duurzaam karakter. Dankzij de hars, die van nature aanwezig is in het hout, gaat het ook onbehandeld jarenlang mee. Voor het verlengen van de levensduur is impregneren wel aan te bevelen. Dit kan met een simpele beits worden gedaan!

Voordelen van Gras en GroenZweeds rabat schutting
Zweeds rabat schutting
Zweeds rabat schutting
Zweeds rabat schutting
Zweeds rabat schutting

Zweeds rabat laten plaatsen

Wilt u een schutting gemaakt van Zweeds rabat, laat deze dan plaatsen door Gras en Groen Schuttingen. Onze vakbekwame medewerkers ontzorgen u volledig en plaatsen de schutting van Zweeds rabat op perfecte wijze. Tijdens het plaatsen zorgen zij ervoor dat er een sterke schutting wordt gevormd die zowel horizontaal als verticaal recht komt te staan. Dankzij de Zweeds rabat schutting met sleufpalen komt er een tuinafscheiding met twee zichtzijden. Uw buren kunnen daardoor ook genieten van een fraai afgewerkte schutting.

Voordelen Douglas-houtZweeds rabat
Zweeds rabat

€ 140,- p/m¹    

Douglas paal

Zweeds rabat schutting van douglashout. Douglas schuttingpalen. Zweeds rabat met tand en groef planken.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 300,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Prinsenbeek

Sambeeck


5

"We hebben een mooie schutting gekregen die hopelijk nog jaren mee gaat"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Gras en Groen voor het derde jaar op rij FD Gazelle

FD Gazelle 2017 - Voor Gras en Groen alweer voor het derde jaar op rij!

Lees verder
Overzicht

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u overtuigd van de unieke uitstraling en kwaliteit van de Zweeds rabat schutting? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een passende en scherpe offerte voor het laten plaatsen van de schutting. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, neemt onze afdeling van de planning contact met u op om de werkzaamheden bij u in te plannen. Werkzaamheden kunnen altijd binnen 14 dagen worden uitgevoerd.


Specialist tuintimmerwerk

Specialist in tuintimmerwerk

Binnen 21 dagen

Binnen 21 dagen geplaatst

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Gras en Groen biedt u de keuze uit verschillende soorten houten schuttingen. In het assortiment hebben wij schuttingen van grenen, vuren, douglas en hardhout.

Lees meer
Gras en Groen

De lange levensduur alsmede de robuuste uitstraling maken de hout beton schutting ontzettend populair. Voor welk type hout beton schutting kiest u? 

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Schuttingen heeft ook een montageservice. Wilt u uw schutting laten plaatsen? Lees dan hier welke voordelen wij u te bieden hebben!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen