Schutting Oss

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Oss. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Oss zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Oss die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Oss

Oss is de hoofdplaats van de gelijknamige grote gemeente met ruim 91.000 inwoners op bijna 170 km², liggend in de provincie Noord-Brabant. Oss zelf heeft 57.500 inwoners, is in 1994 al uitgebreid door de samenvoeging met de gemeenten Berghem en Megen. In 2003 volgde de gemeente Ravenstein, in 2011 de gemeente Lith en in 2015 werd het gehucht Geffen toegevoegd, door opheffing van buurgemeente Maasdonk. De gemeente is met een breedte van bijna 25 km dan ook een van grotere Nederlandse gemeenten. Om u een idee te geven: de oppervlakte van de totale gemeente Amsterdam is al 5 km² minder. In Oss bevinden zich 3 steden, te weten: Oss, Megen en Ravenstein. Dan maar liefst 20 dorpen: Berghem, Demen, Dennenburg, Deursen, Dieden, Geffen, Haren, Herpen, Huisseling, Macharen, Kessel,Lith, Lithoijen, Maren, Maren-Kessel, Neerlangel, Neerloon, Oijen, Overlangel en Teeffelen. Verder bestaan er nog 11 buurtschappen als: Keent, Aalstvoort, Koolwijk, Kleine Koolwijk, Duurendseind, Achterste Heide, Gement, Benedeneind, Boveneind, Elst en 't Wild. Zeer belangrijk voor Oss, is de ligging aan de wegen A50, A59, N329 en haar ligging aan de Maas. Op zo’n 100 km verwijderd is in Oss een van de weinige havens, waar schepen tot 2000 ton kunnen aan- en afmeren. Tevens heeft Oss 2 spoorwegstations met verbindingen tussen, Roosendaal en Zwolle en Arnhem-Dordrecht.

Oss stond bekend als industriestad, groot geworden door de margarinefabrieken van den Bergh en Jurgens en bedrijven van naam en faam als Unox, Organon en Desso. Tegenwoordig is Oss een belangrijke transportstad. Grote overslag- en logistieke bedrijven, magazijnen, evenals moderne technologische bedrijven, een scheeps/jachtbouwer, zakelijke dienstverlening en automatiseringsbedrijven hebben zich in Oss gevestigd, Ook het centrum van Oss heeft het laatste decennium wat kwalitatieve impulsen gekregen. Er is op veel plekken gerenoveerd en industriële uitstraling is verrijkt met wat warmte en gezelligheid, zodat de Heuvel een gezellig winkel- en uitgaansgebied is geworden.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Oss? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

Oss is omringd door verschillende landschappen en ligt zelf geologisch gezien op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere, vochtige kleigrond, met de rivier de Maas in de nabijheid. Oss vormt een verstedelijkt gebied dat op de rand van het pleistoceen en het rivierkleigebied ligt.

De dekzandrug ten zuiden van Oss toont een kleinschalig landschap met bos en akkers, naar het oosten toe overgaand in de Herpse Bossen. Ten noorden van Oss ligt het vlakke poldergebied. Hier loopt de Hertogswetering en bevindt zich het natuurgebied Ossermeer. In en rond Oss ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Oss ligt in een zandgebied, behoudens de nieuwbouw in het noorden zoals de wijk Mettegeupel, die net als alle overige dorpen langs of nabij de Maas op klei- en poldergrond liggen. Een kleibodem verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Oss.

Nieuwbouwwijken in Oss

Park Zwanenberg, Oss

Park Zwanenberg is een groen nieuwbouwproject in een nieuw stukje Oss. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen op een kilometer van het Osse Centraal Station en centrum. In Park Zwanenberg in Oss voelt u de verbintenis met het groen om u heen. Zet één stap naar buiten en u staat middenin het park. Dat is Park Zwanenberg. De vierde fase van dit plan is alweer bereikt, wat wel aangeeft hoe populair deze woonlocatie is.

Horzak, Laan der Romeinse Tijd 2B

Ten westen van de Laan der Romeinse Tijd, in de wijk Horzak, op slechts iets meer dan een kilometer noordelijk van het centrum en centraal station zijn nieuwe woningen met tuin op het zuiden of westen in ontwikkeling in fase 2B. De woningen in deze wijk met groen en ruimte worden momenteel door architecten verder uitgewerkt. Vroeg in het voorjaar van 2019 start men naar verwachting met het project.

Het Paradijs, Haren

U wordt welkom geheten in Het Paradijs, te Haren! Aan de rand van het dorp, waar de Groenstraat en Luensestraat elkaar kruisen, worden fijne woningen op een unieke locatie gerealiseerd. Vroeger stond op deze plek, een prachtige boerderij, die werd omringd door een geweldige parkachtige tuin. De bewoners noemden het bijzondere stukje Haren dan ook “Het Paradijs”. Nu is het de locatie van een heerlijk nieuwbouwplan.

Het Lithse Land

Het 3000 zielen tellende heerlijke dorp Lith krijgt er een prachtige nieuwe buurt bij. Het plan biedt een diversiteit aan woningen, waaronder rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Zo vlakbij de Maas wordt het lekker leven! Momenteel Na de realisatie van fase 1A van Lithse Land zijn nu de woningen in fase 1B in verkoop. .

Schutting plaatsen in Oss en omgeving!

 

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Oss, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Oss

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Oss kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Oss

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Oss een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Oss geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Oss

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Oss? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Volkel

Geert Donkers


5

"Door de plaatsers goed overleg bij keuze die gemaakt moest worden (dus niet zomaar wat gedaan)."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Oss. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Oss

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen