Schutting Nuenen

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Nuenen. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Nuenen zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Nuenen die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Nuenen

Nuenen is de hoofdplaats van de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten met ruim 23.000 inwoners en een oppervlak van bijna 34 km², liggend in de provincie Noord-Brabant. De gemeente bestaat uit de kerkdorpen Nuenen, Gerwen en Nederwetten en een aantal buurtschappen, waaronder Opwetten, Boord, Eeneind, Stad van Gerwen en Olen.

Nuenen dankt zijn bekendheid onder andere aan het feit dat Vincent van Gogh er een paar jaar tijd heeft gewoond en gewerkt. Uit die periode stamt een van zijn bekendste werken: De aardappeleters. Nog steeds is Nuenen een kunstenaarsdorp, maar biedt de gemeente ook een groot aanbod van werkgelegenheid. Dominee Begeman begon in 1845 in Nuenen met een linnenfabriek, later een stoomweverij, die echter in 1879 failliet ging en was huisnijverheid als klompenmakerij hier een stevige bron van inkomsten. De activiteiten waren in het verleden al zeer divers: houtbewerking, textiel, kousen, maar ook de baksteenindustrie en de vervaardiging van landbouwwerktuigen boden veel werkgelegenheid. Momenteel zijn er zo’n 1800 bedrijven met ruim 9000 arbeidsplaatsen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten actief.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Nuenen? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

De gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten ligt in de Centrale Slenk, dat aan de westzijde wordt begrensd door de Kleine Dommel en Dommel. De hoogte bedraagt hier ongeveer 13 meter, oplopend tot meer dan 17 meter op de met naaldhout bedekte dekzandruggen in het oosten. In en rond Nuenen, Gerwen en Nederwetten ligt de bebouwing voornamelijk op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Nuenen ligt voornamelijk in een zandgebied, alhoewel de diepe ondergrond in sommige delen nog Brabants leem kan bevatten. Alleen een leemachtige of kleibodem verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk, tenzij u al snel stoot op leemgrond.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Nuenen.

Nieuwbouwwijken in Nuenen en omgeving

Nieuwerwets Wonen

Nieuwerwets Wonen betekent eigenlijk eigentijds wonen in een oude landelijke dorpse sfeer. Het plan wordt gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Nuenen West.

De wijk ademt een dorpse sfeer uit met groene hofjes en slingerende straatjes met gebakken klinkers. Authentieke kenmerken zoals bestaande historische wegen, oude bomen en boerderijen blijven bestaan. Dit maakt Nieuwerwets Wonen authentiek, sfeervol en een bijzonder fijne plek om te wonen.

De Beekse Tuin

De ontwerpen voor de invulling van het terrein aan de Beekstraat/de Beekse Tuin zijn klaar. Een kleinschalig plan in een schitterende wijk in het noordoosten van Nuenen, waar het brabantse leven zo aangenaam is.

GerwenZo!

Bent u een starter, zoekt u als gezin naar meer woonruimte of wilt u met het oog op de toekomst een gelijkvloerse woning gaan betrekken? Het GerwenZO! project heeft voor iedere doelgroep een woningtype wat aansluit bij uw persoonlijke situatie. Een Tussenwoning, hoekwoning, Twee-onder-een-kapwoning, Vrijstaande woning of Senioren / Levensloopbestendige woning? Echt alles is mogelijk in dit ruim opgezette plan, waarin zelfs ruimte voor maatwerk is.

Park Luistruik

Park Luistruik is inmiddels een prachtige nieuwbouwwijk in Nuenen geworden. “Wonen in weelde”, zogezegd. Maak kennis met de fases 3 en 4. Ook hier komen weer hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en appartementen. Met herkenbare witte gevels en kleinschalige appartementengebouwen in een parkachtige omgeving. Er zijn veel optiemogelijkheden voor de ruime woningen.

U woont er veilig, dicht bij de natuurgebieden en toch midden in het centrum. Hier vindt u de gezellige restaurantjes, drinkt er een kopje koffie op gezellige terrasjes en koopt u iets leuks in een van de boetiekjes. Cultuur, historie, schitterende fiets- en wandelroutes en het centrum van Eindhoven op nog geen 8 kilometer fietsen.

Schutting plaatsen in Nuenen en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Nuenen, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Nuenen

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Nuenen kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Nuenen

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Nuenen een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Nuenen geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Nuenen

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Nuenen? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting Drunen

Dhr. de Kruif


5

"Wij zullen jullie aanbevelen!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Nuenen. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Nuenen

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen