Schutting Lochem

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Lochem. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Lochem zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Lochem die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Lochem

Lochem is een stad en de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente met 33.600 inwoners en ligt met een oppervlakte van bijna 216 km² in de achterhoek in de provincie Gelderland. Tot de gemeente behoren ook: Almen, Barchem, Eefde, Epse, Exel, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Laren en Zwiep. Net ten zuiden van de stad, richting Barchem bevindt zich een stuwwal, waarvan het hoogste punt wordt gevormd door de 49 meter hoge en beboste Lochemerberg. Ten zuidoosten van de heuvel ligt de Kale Berg en ten noorden ligt de Paaschberg. Een groot gedeelte van de stuwwal is natuurgebied.

Lochem was een “kleine landstad” en door haar ligging langs rivier de Berkel werd het al lang bewoond . Zo stond er al een houten kerkje rond het jaar 900. De handelsplaats werd allengs belangrijker en kreeg dan ook in 1233 stadsrechten en na 1330 werd de stad ommuurd.

Grote logistieke bedrijven en magazijnen hebben zich in Lochem gevestigd. Ook het centrum heeft het laatste decennium een metamorfose ondergaan. Er is op veel plekken gerenoveerd en de kille industriële uitstraling is verruild voor een van warmte en gezelligheid.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Lochem? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Lochem ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond en bosgebied. Lochem ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Lochem.

Nieuwbouwwijken in Lochem en omgeving

Holmerskamp

Zoekt u meer dan alleen woonruimte of een werkruimte? Dan is een unit in het plan Holmerskamp een uitgelezen mogelijkheid. Een praktijk, atelier of kantoor in combinatie met wonen. Op Holmerskamp in Lochem zijn kavels beschikbaar om dergelijke combinaties tussen wonen en werken te realiseren.

Holmerskamp is het gebied tussen het Twentekanaal en de Berkel in Lochem, bij de Haalmansweg. De kavels zijn bedoeld voor bedrijven die te klein zijn voor een bedrijventerrein en te groot voor een bedrijf aan huis. De uitstraling van uw bedrijf tezamen met de woonbeleving aan de Berkel is kwalitatief hoogwaardig.

Ieprijk

In kleinschalig inbreidingsplan op loopafstand van het stadscentrum en bossen worden in plan ieprijk moderne, luxe stadsvilla's gebouwd, die voorzien zijn van een vrijstaande berging met sfeervolle veranda’s. Er is ook een mogelijkheid voor halfvrijstaande herenhuizen en villa's met de mogelijkheid van een slaap- en badkamer op de begane grond.De locatie bepaalt u zelf.

De veranda biedt u een heerlijke plek om buiten te zitten waar u heerlijk met vrienden of familie kunt genieten van lange zwoele zomeravonden. Wenst u een grotere berging of liever een grotere tuinkamer? U kunt het basisconcept aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Zuydzicht Barchem

Aan de Zuidkant van Barchem ligt nieuwbouwplan Zuydtzicht tegen de weilanden. Bouwkavels variëren er van 306 tot 449 m² per kavel. Maak uw dromen waar en vat de koe bij de horens en bouw uw eigen woning.

Het dorp Barchem ligt aan de voet van de Lochemse- en Kale Berg. De letterlijke betekenis van Barchem is ook 'Dorp nabij de Berg'. Barchem beschikt naast gezellige winkels over veel voorzieningen als een buurthuis, basisschool, peuterspeelzaal en gezondheidszorg. Kortom, voldoende voorzieningen in een levendig dorp om volop te genieten. Laat u overtuigen en proef de sfeer van dit fraaie stukje Achterhoek.

Schutting plaatsen in Lochem en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Lochem, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Lochem

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Lochem kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Lochem

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Lochem een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Lochem geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Lochem

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Lochem? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Vlijmen

Annet van Osch - Timmermans


5

"Al met al zijn we zeer tevreden met onze nieuwe schutting!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Lochem. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Lochem

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen