Schutting Leerdam

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Leerdam. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Leerdam zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Leerdam die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Leerdam

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Leerdam en andere delen van Vijfheerenlanden? Op 1 januari 2019 is de gemeente Leerdam gefuseerd met het naburige Vianen en Zederik tot de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden, met ongeveer 54.000 inwoners en ruim 153 km² oppervlakte. Na lang beraad werd besloten dat de Zuid-Hollandse delen Zederik en Leerdam vanaf die datum bij de provincie Utrecht behoren.

De gemeente Vijfheerenlanden omvat de steden Leerdam en Vianen, de dorpen Ameide, Everdingen, Hagestein, Hei- en Boeicop, Hoef en Haag, Kedichem, Leerbroek, Lexmond, Meerkerk, Nieuwland, Oosterwijk, Schoonrewoerd, Tienhoven aan de Lek en Zijderveld, de buurtschappen Achterdijk (deels), Achthoven, Bazeldijk (deels), Bolgerijen, Broek, Geer, Helsdingen, Hogewaard, Hoogeind, Klein Oosterwijk, Kortenhoeven, Kortgerecht, Lakerveld, Loosdorp, Middelkoop, Ossenwaard (deels), Overboeicop, Overheicop, Recht van ter Leede, Sluis, Tienhoven en Weverwijk en de dijk en een gedeelte van het buurtschap Diefdijk. In totaal zijn dit 2 steden, 14 dorpen, 22 buurtschappen en 1 dijk. Aan de Noordzijde wordt Vijfheerenlanden begrensd door rivier de Lek. Ten zuiden van Leerdam grenst de gemeente aan de Linge. Het Merwedekanaal, doorsnijdt de gemeente. Vijfheerenlanden is, gemeten vanaf het meest westelijke punt Tienhoven, tot aan het uiterste oosten van Everdingen 16 kilometer breed. Ook de denkbeeldige noord-zuidlijn vanaf de Lek boven Vianen tot aan de Linge in Kedichem meet meer dan 16 kilometer. De gemeente wordt primair ontsloten door de autosnelwegen A2, A15 en A27.

U vindt Leerdams rijke stadshistorie in historische gebouwen, zoals de overgebleven en gedeeltelijk gerestaureerde stadsmuren van de Zuidwal, het Hofje van mevrouw van Aerden, de Grote Kerk en het Oude Raadhuis. Leerdam is groot geworden door de glasfabriek van Royal Leerdam Crystal, de houtindustrie en geniet zij bekendheid door de Leerdammer kaas, die in Schoonrewoerd wordt geproduceerd.

Schutting plaatsen in uw tuin:

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Leerdam en Vijfheerenlanden ligt de bebouwing overwegend op een laag klei- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Leerdam.

Nieuwbouwwijken in Leerdam en omgeving

De Buitens - Hof van Wiel Wilt u dicht bij de natuur wonen op één van de mooiste locaties van Leerdam, maar toch met alle voorzieningen binnen handbereik. De Buitens is een fraaie nieuwe woonomgeving en omvat vier hoven met ieder hun eigen identiteit. Alle woningen zijn ontworpen met aandacht voor de omgeving. Door gebruik te maken van een grote diversiteit aan woningtypen heeft elke woning een uniek karakter. Het ‘Hof van Wiel’ is de laatste deelfase uit plan de Buitens. Het laatste hof bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Broekgraaf

In deze nieuwbouwwijk staan meerdere projecten op de rol. In het Project Kristallaan worden in de tweede fase tweekappers gebouwd, in zone Oost is in De Glasmeesters een appartementengebouw gerealiseerd en zijn er in deze wijk ook nog vrije bouwkavels en geschakelde huizen verkrijgbaar. In de Heren van Broekgraaf komen gasloze “nul-op-de-meter-woningen”. Broekgraaf is een nieuwbouwwijk, omgeven door groen en water., vaak in eilandvorm.

Dorpshart, Hoef en Haag

Wat u ook zoekt, het is allemaal in de buurt van Hoef en Haag te vinden. Van basisschool tot supermarkt, kinderdagverblijf en recreatiemogelijkheden. Hoek- en tussenwoningen in wel 5 typen, of twee-onder-een-kapwoningen in 2 typen. Dit wordt een nieuwbouwwijk gelegen tussen Vianen en Hagestein, met veel diversiteit. U loopt zo naar Hagestein, fietst in 10 á 15 minuten naar de Voorstraat in Vianen of pakt de auto om even naar Utrecht te rijden. Dit nieuwe dorpje aan de Lek biedt volop recreatiemogelijkheden. Zwemmen bij recreatieplas Everstein, paardrijden, wandelen, fietsen, of varen door het rivierenlandschap. Het kan allemaal in Hoef en Haag. Zelfs een doodgewone doordeweekse dag voelt hier een beetje als vakantiedag.

Schutting plaatsen in Leerdam en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Leerdam, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Leerdam

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Leerdam kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Leerdam

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Leerdam een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Leerdam geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Leerdam

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Leerdam? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Den Bosch

Karin van Dinther


5

"Waar anderen het lieten liggen pakte Gras en Groen het wel op."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Leerdam. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Leerdam

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen