Gras en Groen is VCA-gecertificeerd!

Sinds 2015 is Gras en Groen een VCA-gecertificeerd bedrijf. Wat heeft u als particulier daaraan, hoor ik u denken? Meer dan u in eerste instantie waarschijnlijk dacht. Het is namelijk meer dan alleen een bewijs dat wij als bedrijf aandacht besteden aan het werken op een veilige wijze.

Gedurende de bouw van nieuwbouwwoningen kan het zijn dat bedrijven niet worden toegelaten op het bouwterrein. Vaak is het zo dat VCA-gecertificeerde bedrijven WEL toestemming krijgen om het terrein te betreden. Wij kunnen uw schutting dan ook vaak al plaatsen voordat uw woning wordt opgeleverd!

Gras en Groen aan het werk als onderaannemer

Met grote regelmaat is Gras en Groen bij nieuwbouwprojecten aan het werk als onderaannemer. Wij plaatsen dan in een straat, in het woningblok zelf of in een deel van de wijk overal dezelfde schutting. Het collectief laten plaatsen van een schutting biedt u een aantal voordelen:gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Welke schutting laat u plaatsen?

Voor uw schutting zijn is er een legio aan mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u de keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting laten plaatsen door Gras en Groen

Bij het plaatsen van een schutting hanteren de medewerkers van Gras en Groen Schuttingen een vaste werkwijze. Onze medewerkers zijn bekend met deze werkwijze en kunnen deze perfect uitvoeren. Om die reden zijn wij overtuigd van een zeer duurzame plaatsing van uw schutting. U heeft daardoor nog jarenlang plezier van uw schutting.

Bij het plaatsen van een schutting hanteren wij het volgende stappenplan:

  1. Bestellen en leveren van alle schuttingonderdelen.
  2. Het bepalen van de erfgrens of lijn waarop de schutting komt te staan.
  3. De hoogte van de schutting bepalen.
  4. Het plaatsen van de schuttingpalen.
  5. Het bevestigen van de schuttingpanelen.
  6. Het laatste schuttingpaneel op maat maken en de panelen afwerken.
  7. Het plaatsen van de houten poort.
  8. De schutting opleveren samen met de klant.


Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Sprang-Capelle

Jeroen Jacobs


5

"Goed telefonisch bereikbaar, klantgericht en meedenkend in het proces voor bestelling."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag toe.

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek aan de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. In een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen van de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!


Specialist hout-beton schuttingen

Specialist in hout-beton schuttingen

VCA gecertificeerd

VCA gecertificeerd bedrijf

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Gras en Groen biedt u de keuze uit verschillende soorten houten schuttingen. In het assortiment hebben wij schuttingen van grenen, vuren, douglas en hardhout.

Lees meer
Gras en Groen

De lange levensduur alsmede de robuuste uitstraling maken de hout beton schutting ontzettend populair. Voor welk type hout beton schutting kiest u? 

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Schuttingen heeft ook een montageservice. Wilt u uw schutting laten plaatsen? Lees dan hier welke voordelen wij u te bieden hebben!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen