Collectief een schutting laten plaatsen

Gelukkig gaat het goed met onze economie en zijn wij steeds meer prachtige nieuwbouwprojecten aan het bouwen in Nederland. Gras en Groen Schuttingen helpt u graag wanneer u gezamenlijk met uw buren een nieuwe schutting wilt laten plaatsen. Om u wat meer informatie te geven omtrent het proces rondom het collectief laten plaatsen van schuttingen, hebben wij voor u een uitgebreid stappenplan uitgewerkt.

 Stappenplan om collectief een schutting te laten plaatsenofferte
adviesgesprek
individuele wensen
nieuwbouw
twijfelende buren

Stap 1: Hoe vraag ik een offerte aan?

Wanneer u samen met uw buren heeft besloten om gezamenlijk schuttingen te laten plaatsen, is de eerste stap het aanvragen van een offerte. Deze stap is voor ons belangrijk zodat wij een grove inschatting kunnen maken van hetgeen u en uw buren nodig hebben. De offerte aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend en kan op ieder moment worden gewijzigd. Tijdens het aanvragen van de collectieve offerte vragen wij u het volgende uit te voeren. Ten eerste is het voor ons van belang dat u vermeldt dat het om een collectief project gaat. Daarnaast vult u het totale aantal meters en poorten in, zodat wij meteen kunnen kijken of wij uw materialen op voorraad hebben. Dit zorgt voor een snelle afhandeling van uw offerte, waardoor wij zo spoedig mogelijk met u kunnen gaan plannen!

Stap 2: Wat houdt het adviesgesprek in?

De volgende stap is het adviesgesprek met ons aanspreekpunt. Bij het vrijblijvende adviesgesprek is het voor beide partijen prettig om te werken met één vast aanspreekpunt. Dan zijn alle betrokken partijen altijd goed op de hoogte en bent u verzekerd van een zo snel mogelijke afhandeling van uw aanvraag. Tijdens het adviesgesprek geven wij u uitgebreid informatie met betrekking tot alle beschikbare materialen, het organiseren en plannen van het laten plaatsen van de schuttingen enzovoorts. Uiteraard kan ons aanspreekpunt al uw overige vragen beantwoorden.

Stap 3: Kan ik mijn individuele wensen doorgeven?

Nadat u tijdens het adviesgesprek heeft besloten collectief schuttingen te laten plaatsen, helpen wij u met het in kaart brengen van alle individuele wensen van de buren. Sommige buren kiezen voor een uniform straatbeeld, anderen kiezen voor een mozaïek straatbeeld. Wanneer alle individuele wensen bekend zijn gemaakt, gaan we aan de slag met het zo spoedig mogelijk inplannen van de plaatsing! Uiteraard houden wij rekening met iedereens wensen en kunnen we alle facturen per individu uitsplitsen. Wij doen wat u zelf als het meest prettig ervaart!

Stap 4: Kan ik alvast mijn schutting laten plaatsen in een nieuwbouwwijk?

Het antwoord is ja. Gras en Groen kan vaak al snel beginnen met het plaatsen van uw schuttingen. Dat komt omdat wij een VCA-gecertificeerd bedrijf zijn. Één van de belangrijkste voordelen voor u is dat wij om deze reden het bouwterrein al in een vroeg stadium mogen betreden. Uw schutting kan dus al geplaatst zijn voordat u uw woning daadwerkelijk betrekt. U kunt dus meteen al genieten van alle privacy in uw prachtig omheinde tuin!

Stap 5: Hoe overtuig ik mijn twijfelende buren?

Mochten uw buren nog twijfelen maar wilt u graag zo snel mogelijk aan de slag? Dan kunt u ons mailen en dan sturen wij u zo spoedig mogelijk onze digitale flyer die u met hen kunt delen.

Of bekijk hier een aantal voorbeelden van onze afgeronde collectieve schuttingprojecten.

Begin nu met de eerste stap!

Kortom, het proces van het collectief laten plaatsen van schuttingen door Gras en Groen is eenvoudig. Binnen slechts vier stappen bent u voorzien van een prachtig omheinde tuin en kunt u heel erg snel gaan genieten van uw nieuwe huis en kunt u dat bovendien doen in alle privacy. Begin met de eerste stap en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Collectieve projectenCollectief plaatsen Rijswijk
Rijswijk

   

Villapark

Schuttingen met 17-planks hardhouten schermen. Afgewerkt met beton antraciete palen en gaaselementen. Oplevering in juli 2018.

Lees verder
Collectief plaatsen Wageningen
Wageningen

   

Tuinwijk

Schuttingen met 17-planks hardhouten en 21-planks grenen schermen. Afgewerkt met grijze en antraciete betonpalen. Opgeleverd in juni 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Haarlem
Haarlem

   

Vijverpark

Schuttingen met 21-planks zwarte douglashouten schermen. Afgewerkt met hardhouten palen. Opgeleverd in augustus 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Nijmegen
Nijmegen

   

de Enk

21-planks grenen schermen. Zowel 110 cm hoog als 200cm hoog. Afgewerkt met grijze betonpalen. Opgeleverd in mei 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Utrecht
Utrecht

   

Nieuw Hoograven

Duurzame 17-planks hardhouten schuttingen met schuin aflopende schermen. Afgewerkt met mooie beton antraciete palen. Opgeleverd in juni 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Waalwijk
Waalwijk

   

Taxandriaplein

Scandinavisch grenen schermen met 21 planken, geplaatst tussen antraciete betonpalen. Fases 1, 2 en 3 opgeleverd tussen september en november 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Utrecht
Utrecht

   

Hoge Weide

Mooie hardhouten palen met 21-planks Scandinavisch grenen schermen. Fase 1 opgeleverd in oktober 2018. Fases 2,3,4 en 5 opgeleverd in november 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Hoef en Haag Vianen
Hoef en Haag

   

Dorpshart

Warme 21-planks douglas schermen met beton antraciete palen. Eerste fase opgeleverd in september 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Den Haag
Den Haag

   

Vroondaal a/h park

De inmiddels beroemde Gras en Groen 17-planks hardhouten schermen met antraciete betonpalen. Opgeleverd in oktober 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Gouda
Gouda

   

Middenwillens

Indonesian LEGAL wood 17-planks hardhouten schermen met antraciete betonpalen. Oplevering eerste fase in december 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Sint-Michielsgestel
Sint-Michielsgestel

   

Heeren van Herlaer

Scandinavisch grenen schermen met antraciete betonpalen in prachtige nieuwbouwwijk. Opgeleverd in juni 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Utrecht
Utrecht

   

Terwijde

Alle huizen voorzien van 21-planks grenen schuttingen die zijn afgewerkt met lichtgrijze betonpalen. Opgeleverd in mei 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Utrecht
Utrecht

   

UpHill

Verschillende schuttingencombinaties met hardhouten en antraciete palen en 21-planks grenen schermen. Opgeleverd in februari en in december 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Maliskamp
Maliskamp

   

Eikenburg

Stevige 21-planks grenen schuttingen. De schermen worden geplaatst tussen antraciete betonpalen. Oplevering oktober 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Den Haag
Den Haag

   

Vroondaal a/h park

Prachtige 17- en 21-planks hardhouten schuttingen en 21-planks douglas schuttingen. Oplevering december 2018.

Lees verder
Schutting plaatsen Baarn
Baarn

   

Schoonoord

Mooie 21-planks grenen schermen uit Scandinavië. Afgewerkt met stevige antraciete betonpalen. Oplevering in januari 2019.

Lees verder
Schutting plaatsen Rijsbergen
Rijsbergen

   

Warandepark

Warmkleurige 21-planks douglas houten schermen. Geplaatst tussen antraciete betonpalen. Oplevering februari 2019.

Lees verder
Schutting plaatsen Pijnacker
Pijnacker

   

Park van Buijsen

Super combinatie met 21-planks hardhouten schermen. Antraciete betonpalen en bijpassende poorten. Oplevering maart 2019.

Lees verder
Schutting plaatsen Berkel en Rodenrijs
Berkel en Rodenrijs

   

Gouden Podium

Hardhouten schermen met 17 planken. Antraciete betonpalen voor levenslang genieten. Oplevering april 2019.

Lees verder
Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Vught

Arjan van der Lee


5

"Prijstechnisch en kwalitatief gezien scoren jullie daarom 5 sterren."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag toe.

Lees verder
Overzicht

  


Specialist hout-beton schuttingen

Specialist in hout-beton schuttingen

VCA gecertificeerd

VCA gecertificeerd bedrijf

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Gras en Groen biedt u de keuze uit verschillende soorten houten schuttingen. In het assortiment hebben wij schuttingen van grenen, vuren, douglas en hardhout.

Lees meer
Gras en Groen

De lange levensduur alsmede de robuuste uitstraling maken de hout beton schutting ontzettend populair. Voor welk type hout beton schutting kiest u? 

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Schuttingen heeft ook een montageservice. Wilt u uw schutting laten plaatsen? Lees dan hier welke voordelen wij u te bieden hebben!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen