Schutting Kerkdriel

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Kerkdriel. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Kerkdriel zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Kerkdriel die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Kerkdriel

Kerkdriel met 7.500 inwoners en een oppervlakte van bijna 34 km², is de hoofdplaats van de gemeente Maasdriel, liggend in de provincie Gelderland. Deze bijna 75,5 km² grote gemeente met 25.500 inwoners bestaat naast Kerkdriel nog uit uit tien kernen: Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Hurwenen, Rossum, Velddriel, Well en Wellseind. In en rond die kernen komt u dan nog de volgende buurtschappen tegen: Berm, Californië, Doorning, Hoorzik, Rome, Sint Andries, Slijkwell, Veluwe, Voorne en Wordragen.

Kerkdriel ontstond in de vroege middeleeuwen. Het dorp in de Bommelerwaard groeide parallel aan de dijk aan de meanderende Maas, die in de dertiger jaren van de vorige eeuw werden afgesneden door de Maasverbeteringswerken. Zandwinning zorgde voor grote waterplassen. Zo ontstond ten noorden ervan een jachthaven en doet het gebied dienst als waterrecreatiegebied, met het Gat van Sientje, Den Bol en De Zandmeren. Landbouw en vooral champignonteelt is hier van groot economisch belang. Het centrum rond het Monseigneur Zwijsenplein doet gezellig aan, met haar winkels, bomenrij, muziekkiosk en enkele gezellige terrasjes, die om het oude raadhuis liggen.

Kerkdriel ligt best centraal, waardoor het goed bereikbaar is. Het ligt op korte afstand van de A2, een van de belangrijkste verkeersaders in Nederland. Ook de A15 en de nabijgelegen treinstations van Zaltbommel en 's-Hertogenbosch zorgen voor snelle ontsluiting. In de gemeente Maasdriel zijn veel voorzieningen op het gebied van sport, recreatie en educatie. Een groot aantal hiervan bevindt zich in Kerkdriel omdat dit het grootste dorp is van de gemeente.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Kerkdriel? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Kerkdriel ligt de bebouwing overwegend op een laag kleigrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen dienen hier extra met beton te worden aangestort. Dat is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Kerkdriel.

Nieuwbouwwijken in Kerkdriel en omgeving

Kersenbuurt

De Kersenbuurt wordt als eerste fase ontwikkeld binnen het projectgebied van Kerkdriel Noord. Hier worden verschillende soorten woningen gerealiseerd. Er zijn mogelijkheden voor het bouwen van uw eigen woning in een dorpse sfeer aan de noord- en de zuidrand. Iedere straat is anders met -uiteraard- veel ruimte voor groen en water. De naam Kersenbuurt is een verwijzing naar de voormalige kersenboomgaard, die er lag.

Noord Fase 7

Hier in Noord heeft iedere plek zijn eigen verhaal. De invloed van het water is overal merkbaar in het afwisselende landschap van kronkelende dijken en uitgestrekte uiterwaarden. Karakteristieke dorpjes en kastelen op korte afstand. Heerlijk ontspannend of sportief bezig te zijn. In de Bommelerwaard kunt heerlijk uitwaaien en energie opladen. Fiets eindeloos langs authentieke dorpjes en de kastelen, met westwaarts slot Loevestein, Kasteel Ammersoyen, of het Huis van Malsen in Well, het gerestaureerde Kasteel Nederhemert, of net noordwaarts het Slot Rossum. Voor watersport of een rondje golf hoeft u de deur maar uit te stappen. U woont er op nog geen kilometer vandaan.

In Fase 7 worden, direct aan het water, royale tweekappers in chaletstijl gebouwd. Een heerlijke tuin op het westen zal u genoeglijke avonden brengen!

Wielewaallaan, Hurwenen

Indien u graag zelf vorm geeft aan uw woning, kunt u overwegen om die zelf te (laten) bouwen. De gemeente Maasdriel biedt aan de Wielewaallaan in het Bommelerwaardse dorp Hurwenen bouwkavels te koop aan. Een prachtige, landelijk gelegen locatie, die mooi nabij natuurreservaat de Hurnse Kil in het rivierengebied ligt aan de zuidrand van het dorp, maar ook dicht bij de A2 en treinstation Zaltbommel. De kavels hebben aan de achterzijde vrij uitzicht. In dit woningbouwproject zijn al woningen gebouwd. De breedte van uw kavel kan in overleg met de gemeente nog worden bepaald. Er is veel mogelijk en dat biedt u dus de uitgelezen kans om uw droomhuis te realiseren.

Schutting plaatsen in Kerkdriel en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Kerkdriel, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Kerkdriel

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Kerkdriel kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Kerkdriel

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Kerkdriel een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Kerkdriel geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Kerkdriel

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Kerkdriel? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Rotterdam

Tineke Balsemien


5

"Hebben de hele dag flink doorgewerkt was een flinke klus ,maar gingen niet weg voordat alles klaar was."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Kerkdriel. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Kerkdriel

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen