Schutting Hendrik-Ido-Ambacht

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Hendrik-Ido-Ambacht. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Hendrik-Ido-Ambacht zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Hendrik-Ido-Ambacht die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Hendrik-Ido-Ambacht

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Hendrik-Ido-Ambacht? Hendrik-Ido-Ambacht is een plaats en gemeente met 30.800 inwoners dat in het noorden grenst aan de dode rivierarm het Waaltje en in het oosten aan de rivier de Noord, gelegen op bijna 10.7 km² tussen Ridderkerk en Zwijndrecht in de provincie Zuid-Holland. Hendrik-Ido-Ambacht is zeer goed te bereiken via de autosnelwegen A15 (Rotterdam Europoort-Elst) en A16 (Rotterdam Terbregseplein-Breda/Antwerpen), met een tunnel onder en een brug over de Noord. Het spoortraject van de Betuweroute dat wel door Hendrik-Ido-Ambacht voert, ligt ondergronds. Deze tunnel loopt door de nieuwbouwwijk De Volgerlanden, een wijk met 4700 woningen. Per spoor reizen kan vanaf station Zwijndrecht, maar men kan er bij Noordeinde wel op de waterbus stappen, die de Drechtsteden met elkaar verbindt

De traditioneel belangrijkste tak van industrie voor de 'ambachters' was de scheepssloperij. Hoewel de sloperijen in de eerste helft van de twintigste eeuw decennialang floreerden, is deze bedrijfstak inmiddels goeddeels naar het buitenland uitgeweken. Tegenwoordig dient de plaats voornamelijk als forensenplaats, al zijn er wel wat logistieke bedrijven en een distributiecentrum van PLUS Retail gevestigd.

Schutting plaatsen in uw tuin:

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Hendrik-Ido-Ambacht ligt de bebouwing overwegend op een laag klei- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Hendrik-Ido-Ambacht.

Nieuwbouwwijken in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving

De Laantjes, de Volgerlanden

In de Volgerlanden Oost worden 4 dorpse thema’s gerealiseerd: De Laantjes, De Straatjes, De Hofjes en De Erfjes. De dorpjes hebben het karakter en de kwaliteit van de gebieden of straten waar ze aan grenzen. De Laantjes verwijst naar Kruiswiel, het naastgelegen wijkje met veel klassieke lanen. Hier komen totaal 112 woningen.

Het leuke van De Laantjes is dat u hier zo naar de winkels, sporthal en het Sophiapark loopt. In De Laantjes woont u ontspannen aan een brede laan, sfeervol oprijlaantje, een parkje of aan een slootje dat het plan begrenst.

Het aanbod van de duurzame huizen is heel divers. Rijwoningen, tweekappers, appartementen en vrijstaande huizen. U vindt hier misschien de woning die u zoekt. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 129 tot 150 m2.

Project De 8 van Alblasserdam

Zoekt u naar een centraal gelegen nieuwbouwwoning in Alblasserdam? Aan de rand van het Alblasserdamse centrum worden ruime eengezinswoningen gerealiseerd. Nog even een boodschap doen op de fiets, lopend de kinderen naar school brengen en binnen enkele autominuten op de A15 richting Rotterdam. Geniet ‘s morgens van een kop koffie in uw ruime zonnige tuin of drink na het werk nog een glaasje op uw dakterras.

De woningen worden gebouwd van kwalitatief hoogwaardige materialen en daarnaast ook energiezuinig uitgevoerd. Alle woningen worden gasloos gebouwd. Uitbouwmogelijkheid aan voor- en achterzijde, Optioneel energieneutraal te maken d.m.v. zonnepanelen.

Op ‘t Zand, Ridderkerk

Op 't Zand is de jongste woonbuurt in de wijk Het Zand, tussen de Middenmolendijk en de Hugo de Grootlaan in Ridderkerk.

De nieuwbouwwoningen kunnen worden ingedeeld in zes typen: rijwoningen, drie-onder-een-kapwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, twee-onder-een-kapspecials, vrijstaande villa’s en dijkvilla’s. Fraaie jaren 30-architectuur met typerende roedeverdeling, dakoverstek en steensoort, geven de diverse woningtypen een eigen karakter en zorgen tegelijkertijd voor een mooie aansluiting bij de naastgelegen buurt, die al is gerealiseerd. De dijkvilla’s in oud-Hollandse stijl, combineren mooi met de lintbebouwing aan de Middenmolendijk. Voor alle woningen in Op ’t Zand geldt dat duurzaamheid een belangrijk aspect is: de woningen voorzien deels of zelfs helemaal in hun eigen energie en dus bijzonder vriendelijk voor het milieu en uw de portemonnee.

 

Schutting plaatsen in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Hendrik-Ido-Ambacht, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Hendrik-Ido-Ambacht

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Hendrik-Ido-Ambacht kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Hendrik-Ido-Ambacht

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Hendrik-Ido-Ambacht een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Hendrik-Ido-Ambacht geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Hendrik-Ido-Ambacht

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Hendrik-Ido-Ambacht? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Rijen

Buijs


5

"Ik waardeer met een cijfer van -5! "

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Hendrik-Ido-Ambacht. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Hendrik-Ido-Ambacht

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen