Schutting Helmond

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Helmond. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Helmond zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Helmond die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Helmond

Helmond is een stad en gemeente met ruim 91.000 inwoners en een oppervlakte van ruim 54,5 km², liggend in de provincie Noord-Brabant. De gemeente kent vier kernen: De stad Helmond en de voormalige dorpen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. Deze kernen zijn opgenomen als wijken, waarbij Stiphout, Brouwhuis en Mierlo-Hout een dorps karakter hebben weten te behouden.

Helmond stond bekend door haar textiel- en metaalindustrie, die werden gestimuleerd door de komst van de Zuid-Willemsvaart. Deze verbond Helmond noordwaarts met 's-Hertogenbosch en zuidwaarts met Maastricht en het het Luikse bekken en de Belgische gebieden langs de Maas. Een van de overgebleven textielbedrijven is Vlisco. De metaalindustrie, die ooit leidde tot de vestiging van Volvo-Nedcar, heeft door het verdwijnen veel ingeboet en plaatsgemaakt voor de kern voor het te ontwikkelen kenniscentrum voor de automobielindustrie. Dit in 2003 geïnitieerde centrum werd High Tech Automotive Campus genoemd. Het beslaat 15 à 20 ha. en herbergt onder andere het uit Delft hierheen verhuisde TNO-Automobieltechniek en vele bedrijven en opleidingscentra, die zich bezighouden met de verdere ontwikkeling van automobiele techniek en de toelevering hiervan, zoals APTS, een onderdeel van de VDL Groep, die hier bussen bouwde.

Een bekend bouwwerk in Helmond is het vierkante kasteel bij het centrum. Deze waterburcht is in de veertiende eeuw gebouwd en heeft tot 2001 als Raadszaal dienst gedaan. Helmond kent nog vele andere monumenten en bezienswaardigheden, zoals het Huis met de Luts, dat het oudste huis van Helmond is, de steeg “het Ketsegängske, het auw Fabriekske, de kubuswoningen en het draaiorgelmuseum aan de Torenstraat.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Helmond? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Helmond ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Helmond ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Helmond.

Nieuwbouwwijken in Helmond en omgeving

Liverdonk, Brandevoort

In de nieuwbouwwijk Brandevoort in Helmond zijn nu twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning in het nieuwe deelgebied Liverdonk in voorbereiding. De woningen bieden tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Herenveste, Brandevoort

Vindt u in Brandevoort de woning van uw dromen? Woont u graag met stedelijke allure? In de Herenveste worden momenteel 51 stadswoningen gebouwd in het centraal in Brandevoort gelegen onderdeel De Veste. De woningen hebben een zeer verschillende uiterlijke kenmerken en indelingen. Er komen maar liefst 11 verschillende types, wat een mooi en prettig afwisselend gevelaanzicht als gevolg heeft.

Lobbenhoeve, Brandevoort

De Lobbenhoeve ligt in het deelplan Stepekolk, één van de Buitens van Brandevoort. De Lobbenhoeve ligt op loopafstand van de Veste, het kloppend hart van Brandevoort.

De beoogde invulling van de Lobbenhoeve is een combinatie van tweekappers en vrijstaande woningen met een lage goot, wat wil zeggen dat er na de begane grond wordt begonnen met inkappen. De goothoogte bedraagt ca. 3,50 meter. Bij deze woningen is het mogelijk om voorzieningen zoals een slaapkamer en sanitaire ruimte op de begane grond te realiseren.

Plan Houtse Akker, Mierlo-Hout

Maak kennis te maken met Plan Houtse Akker, de eerste nul-op-de-meter koopwoningen in wijk De Akkers, Mierlo-Hout. In de woningen is het verantwoord anders wonen, klaar voor de toekomst, zelfvoorzienend in energie. Het dakvlak is georiënteerd op het zuiden. Omdat de woningen aan weerszijden van de straat staan, ligt de dakgoot aan de straat of aan de tuinkant. Naast iedere woning wordt een bijgebouw gemaakt, welke kan worden uitgevoerd als berging/garage, werkkamer, uitbreiding van de woonkamer of als levensloopbestendige woning met een aparte slaap- en badkamer. Om dit mogelijk te maken, heeft iedere woning ook een ruime berging in de tuin met een vrije achterom.

Schutting plaatsen in Helmond en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Helmond, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Helmond

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Helmond kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Helmond

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Helmond een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Helmond geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Helmond

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Helmond? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Hoofddorp

Willlem Schutte


4

"Speciale pluim voor de twee mannen die de Heg hebben verwijderd,top gedaan."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Helmond. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Helmond

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen