Schutting Heeswijk-Dinther

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Heeswijk-Dinther. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Heeswijk-Dinther zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Heeswijk-Dinther die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Heeswijk-Dinther

Heeswijk-Dinther met 8.520 inwoners is een plaats en voormalige gemeente in de provincie Noord-Brabant. Zij was al een samenvoeging van de twee aan elkaar gegroeide dorpen Heeswijk en Dinther in 1969, maar maakt tegenwoordig deel uit van de gemeente Bernheze, dat met ruim 30.600 inwoners op ruim 90 km² is ontstaan in 1994 na samenvoeging van de gemeenten Heeswijk-Dinther, Heesch en Nistelrode.

Bernheze omvat: Heesch, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Vorstenbosch, Loosbroek en de buurtschap Munnekens-Vinkel, dat in 2011 werd opgenomen binnen Bernheze. Overige buurtschappen en gehuchten: Beugt, Berkt, Bus, Dintherse Hoek, Donzel, Fokkershoek, Hazelberg, Hommelse Hoeven, Hooge Wijst, Kantje, Lage Wijst, Loo, Menzel, Rukven, Zevenbergen en Zoggel.

Heeswijk-Dinther kent vele monumentale gebouwen en bezienswaardigheden, waarvan Kasteel Heeswijk wel de bekendste is. De Abdij van Berne, haar slotje en Kapel mogen hier ook niet onvermeld blijven, omdat zij tot in de verre omtrek van grote betekenis zijn geweest voor het religieuze leven. U bent welkom als gast, zeggen de moderne norbertijnen op hun website. Het is de oudste kloostergemeenschap van ons land. Maar ook in de Kilsdonkse Molen wacht u een warme en gastvrije ontvangst. Het er vlakbij gelegen en bewoonde Kasteel Huize Zwanenburg is het “even langsfietsen” zeker waard, maar niet te bezoeken. Van naam en faam is het uniek en gezellige natuurtheater “De Kersouwe” waar in het zomerseizoen zelfs grote namen en bands acte de présence komen geven.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Heeswijk-Dinther? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Heeswijk-Dinther ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Heeswijk-Dinther ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Heeswijk-Dinther.

Nieuwbouwwijken in Heeswijk-Dinther en omgeving

Rodenburg, Heeswijk-Dinther

In het plan Rodenburg worden op een oppervlakte van 7 hectare 130 tot 150 woningen gerealiseerd. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en wellicht is er her en der nog een bouwkavel te koop, waarop u uw eigen droomhuis kunt gaan bouwen.

De Erven Heesch

In het nieuwbouwplan De Erven zal de oorspronkelijke wegenstructuur en het verkavelingspatroon als basis dienen voor de de nieuwe woonwijk, De Zoggelsestraat, Beemdstraat, Nieuwe Erven en Kruishoekstraat zijn en blijven de dragers van het plan. De Kruishoekstraat krijgt het karakter van een brede laan met groene bermen en parallelwegen. De Zoggelsestraat en Nieuwe Erven sluiten aan bij de lanen in het buitengebied. Aan de lanen komen vrijstaande woningen en tweekappers. In de gebieden tussen de lanen wordt dichter gebouwd. Hier ontstaan drie verschillende woonbuurten met elk een andere stijl van inrichting van het openbaar gebied en bouwstijl van de in totaal ruim 400 woningen.

Hildebrandstraat Heesch Fase 4

In het gebied J.F. Kennedystraat, A. Poirterstraat, Hildebrandstraat, Hadewijchstraat en Narcisveld werd oudbouw gesloopt. In de nieuwe woonwijk Komen frisse nieuwe woningen. Het wachten is op fase 4 van dit mooie plan, op een steenworp van het centrum in Heesch.

Zwarte Molen, Nistelrode Fase 2

Het nieuwbouwproject Zwarte Molen in Nistelrode gaat haar 2e Fase in. Er zullen verschillende type woningen in het gebied verschijnen, zowel rijwoningen als twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. Het totaal omvat ongeveer 180 woningen.

Schutting plaatsen in Heeswijk-Dinther en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Heeswijk-Dinther, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Heeswijk-Dinther

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Heeswijk-Dinther kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Heeswijk-Dinther

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Heeswijk-Dinther een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Heeswijk-Dinther geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Heeswijk-Dinther

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Heeswijk-Dinther? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Prinsenbeek

Sambeeck


5

"We hebben een mooie schutting gekregen die hopelijk nog jaren mee gaat"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Heeswijk-Dinther. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Heeswijk-Dinther

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen