Schutting Gouda

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Gouda. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Gouda zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Gouda die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Gouda

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Gouda? Gouda is een stad en gelijknamige gemeente in de provincie Zuid-Holland met 72.825 inwoners. De stad, met een oppervlakte van slechts 18,11 km², is gelegen in het Groene Hart, op bijna gelijke afstand van Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Gouda ligt aan de rivieren de Gouwe en Hollandse IJssel. Dankzij de binnenvaart over deze rivieren groeide Gouda in de middeleeuwen uit tot een belangrijke stad. Gouda staat onder andere bekend om de Goudse Kaas, een type kaas, dat over de gehele wereld bekendheid geniet. De donderdagse kaasmarkt, die ‘s zomers nog worden gehouden trekt dan ook nog veel toeristen, die daarnaast ook komen voor de historische binnenstad met haar 15e-eeuwse stadhuis, de Grote -of Sint-Janskerk, de oude Waag en de 352 overige rijksmonumenten, waaronder een pand als “de vier gekroonden”. Andere dingen, waarmee Gouda bekend is geworden, zijn de fabricage van kaarsen, pijpen, Gouds Plateel en stroopwafels.

Gouda heeft sinds 1855 een station aan het spoor van Rotterdam naar Utrecht. Hier kwam 15 jaar later ook nog de spoorverbinding naar Den Haag bij. In Mei 1993 werd in de Goudse wijk Goverwelle Nog een extra station geopend, die Gouda verbindt met onder andere Woerden. Ook de snelwegen A15 en A20 liggen naast de gemeente waardoor Den Haag, Rotterdam en Utrecht snel te bereiken zijn, terwijl via de N228 De Meern en via de N207 Alphen aan den Rijn te bereiken zijn.

Na de kazen, kaarsen pijpen en plateelproductie is de huidige Goudse economie zeer divers te noemen uiteenlopend: Zo komt u in Gouda tegen: verzekeraar De Goudse, IT-bedrijf Centric, chemieconcern Croda, geneesmiddelenproducent Sanofi-Aventis, rumproducent Bacardi Toeristen brengen meer dan 1,4 miljoen bezoeken aan de stad en dat draagt fors bij aan de Goudse economie. Het centrum moet dan ook haar aanzuigkracht behouden, net als het behoud van grachtjes en het water. In Gouda wordt dan ook al jaren gestreden om gedempte grachten weer geopend te krijgen. heeft het laatste decennium een metamorfose ondergaan. Er is op veel plekken gerenoveerd en de kille industriële uitstraling is verruild voor een van warmte en gezelligheid.

Schutting plaatsen in uw tuin

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

Gouda wordt grotendeels omringd door natuur, in de vorm van weilanden en polders. De Krimpenerwaard, gelegen ten zuiden van de stad, grenst nagenoeg direct aan de Binnenstad. Aan de westkant ligt de droogmakerij de Zuidplaspolder. De binnenstad van Gouda ligt op een kleiige ondergrond. Een ander groot gedeelte van de stad ligt op een zachte veengrond. Deze slappe bodem zorgt ervoor dat delen van de stad door inklinking voortdurend verzakken. Uw bodem verdient dan ook extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Gouda.

Nieuwbouwwijken in Gouda en omgeving

Wijdeblik

Wijdeblik ligt in het woongebied Westergouwe, de nieuwe wijk aan de westkant van Gouda. Westergouwe wordt de groenste en waterrijkste nieuwbouwwijk van de Randstad. Zo heeft het met “De GroenBlauwe Zone” een eigen natuur- en recreatiegebied met wandel- en fietspaden, vlonderbruggen, natuurspeelplaatsen, visvijver, uitkijktoren en broedschuren voor beschermde vogelsoorten.

Westergouwe ontwikkelt zich in sneltreinvaart tot een gebied met veel voorzieningen. Scholen, kinderdagverblijf, dierenkliniek, gezondheidscentrum en een supermarkt zijn aanwezig of staan op stapel. Uiteindelijk worden in deze prachtige wijk wel 450 woningen gebouwd, dus moet u hier wel zeker kunnen slagen.

Gouwse Tuinen

Gouwse Tuinen ligt in Westergouwe-II. Hier worden groene, duurzame en 100% gasloze woningen gebouwd, inclusief een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en - koeling, zonnepanelen, keuken, sanitair en tegelwerk, triple glas, douche enz. De duurzame installatie is geheel in eigendom, dus zonder maandelijkse kosten. In de eerste fase wordt gebouwd:

Bunderhof

Op een unieke locatie in Gouda, vlakbij de Reeuwijkse plassen, wordt onder andere project Bunderhof 2 gerealiseerd, met daarin enkele riante twee-onder-een-kapwoningen. Eén woningtype is bijvoorbeeld een twee-onder-een-kapwoning met een woonoppervlakte van 157 m². De entree aan de zijkant, de overstekende dakgoten en een erker geven de woning een echte jaren ’30 uitstraling. De begane grond is ruim van opzet, met een woonoppervlakte van 64 m².

De keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis en de privacy biedende woonkamer grenst aan de achtertuin. Via de openslaande deuren haalt u op mooie zomerdagen een stukje buiten naar binnen. Bunderhof Fase 2c ligt tussen de de Reeuwijkse plassen en Goudse woonwijk Bloemendaal. De Omloopkade, een voet- en fietspad in markant groen met aan beide zijden een watergang, ligt aan de westzijde. U fietst binnen een kwartiertje naar de markt De Reeuwijkse plassen liggen op wandelafstand, dus is het onnodig te zeggen, dat u hier nooit meer weg wilt.

Schutting plaatsen in Gouda en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Gouda, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Gouda

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Gouda kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Gouda

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Gouda een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Gouda geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Gouda

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Gouda? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Rosmalen

Jo Gevers


5

"Moet zeggen dat we perfect geholpen zijn vooral de jongens waren zeer attent."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Gouda. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Gouda

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen