Schutting Gorinchem

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Gorinchem. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Gorinchem zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Gorinchem die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Gorinchem

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Gorinchem? Gorinchem is een stad en gelijknamige gemeente met 36.439 inwoners. Gorkum heeft een oppervlakte van 18,92 km², liggend aan de rivieren Linge en Boven-Merwede (rivier de Waal) in het uiterste oosten van de provincie Zuid-Holland. De vestingstad Gorinchem werd in 1417 door de graven van Holland ingelijfd. Door de aansluiting bij Holland bloeide de stad door handel op en groeide het uit tot de achtste stad van Holland.

Ook hier heeft de 80-jarige oorlog haar verwoestende werk gedaan en na de Gouden eeuw raakte de stad meer en meer in verval, totdat de industrialisatie aanving. Met de komst van de stoommachine bloeide scheepvaart en treinverkeer tot behoorlijke omvang. De bereikbaarheid van de stad werd sterk verbeterd, mede door de ligging per spoor aan de Betuwelijn Dordrecht-Elst. De gemeente wordt ook doorkruist door de snelwegen A15 (Rotterdam-Elst) en A27 (Breda-Almere). Grote bedrijven als “De Vries Robbé” waren er gevestigd en boden werk aan veel inwoners. Ook nu nog is er veel vraag naar personeel bij de vele technische bedrijven.

In het historische centrum wordt continu wel ergens gerenoveerd of gerestaureerd. De gemeente kent wel meer dan 200 rijksmonumenten Er heerst dan ook een sfeer van warmte en gezelligheid. De vestingwerken, de molens, de Lingehaven, de fietsroutes langs de Linge en het omliggende water zorgen ervoor, dat Gorcum de moeite waard is en een grote aantrekkingskracht heeft op toeristen, maar ook meer en meer in trek is als woonplaats voor forensen uit de Randstedelijke gebieden. Het in de Tielerwaard gelegen dorp Dalem is sinds 1986 door de stad ingelijfd

Schutting plaatsen in uw tuin

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Gorinchem ligt de bebouwing overwegend op een laag rivierklei- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Gorinchem.

Nieuwbouwwijken in Gorinchem en omgeving

De Eilanden, Hoog Dalem.

Hoog Dalem is binnenkort weer een trits nieuwe woningen rijker. In het deelgebied “De Eilanden” worden prachtige gasloze eengezinswoningen gebouwd, die geheel naar eigen idee kunnen worden uitgebreid, of kunnen worden afgewerkt naar eigen idee. Hier vindt u een huis dat bij uw leefstijl en gezinssamenstelling past.

De Eilanden heeft een aantrekkelijk, waterrijk en groen karakter. De buurt ligt vlakbij het centrum van Hoog Dalem en fietst u in 10 minuten naar het sfeervolle oude centrum van de vestingstad.

De generaal, Hoog

Dalem Op een exclusief eiland in Hoog Dalem worden twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen gebouwd, die u aan de voorzijde uitzicht op een fraaie groene brink bieden, waardoor groen, ruimte en privacy gewaarborgd worden. Het merendeel van de woningen, met bergingen van zo’n 18 m², grenst met de achtertuin aan het water. U kunt hier vanuit uw tuin heerlijk ontspannen, turend over het water, genietend van ruimte, groen en rust.

Door de diversiteit in gebruikte gevelstenen, de roedeverdeling in de ramen, de her en der geplaatste luiken en wisselende kapvormen, ontstaat een historisch ogend hofje. Uiteraard krijgen deze gasloze woningen een subliem comfort en worden zij gebouwd met onderhoudsarme materialen zoals het hoort in een moderne woning anno 2020.

Tuinen van Mollenburg

Onderverdeeld in 4 projecten zal “de Tuinen van Mollenburg”worden gevormd. De wijk wordt gesierd door de Oud-Hollandse architectuur, dat de wijk een dorps karakter geeft. Uw kinderen kunnen heerlijk in de minstens 13 meter diepe royale tuinen spelen, terwijl u ontspannen zit te lezen. Dat is zorgeloos wonen!

Omringd door tientallen hoge bomen, is het terrein van de voormalige sportaccommodatie aan de Mollenburgseweg in Gorinchem West, verborgen gebleven voor de buitenwereld. Heerlijk wandelen, de hond uitlaten, fietsen of spoorzoeken met de kinderen, u komt het er allemaal tegen! Tot voor kort een locatie die alleen bekend was bij de direct omwonenden van Tuinen van Mollenburg. Op deze prachtige locatie wordt vriendelijke en groene woonwijk ontwikkeld van circa 125 woningen, op slecht een paar kilometer of 7 fietsminuten van het Gorcumse centrum.

Schutting plaatsen in Gorinchem en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Gorinchem, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Gorinchem

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Gorinchem kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Gorinchem

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Gorinchem een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Gorinchem geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Gorinchem

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Gorinchem? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Tilburg

Rianne Aarts


5

"Prachtig werk geleverd mannen!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Gorinchem. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Gorinchem

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen