Schutting Geldrop

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Geldrop. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Geldrop zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Geldrop die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Geldrop

Geldrop-Mierlo is een 31 km² grote gemeente met ongeveer 39.500 inwoners, liggend in de provincie Noord-Brabant. Geldrop-Mierlo is op 1 januari 2004 ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeenten en dorpen Geldrop en Mierlo en omvat ook gehuchten en buurtschappen als: Genoenhuis, Hulst, Hout, Gijzenrooi, Braakhuizen, Luchen, 't Broek, Trimpert en De Gulbergen.

In Geldrop is de textielnijverheid eeuwenlang, vanaf het eind van de 16e eeuw tot de tweede helft van de 20e eeuw, de hoofdbron van inkomsten geweest. Geldrop heet daarom tijdens carnaval Lappegat, zoals Eindhoven tijdens carnaval Lampegat heet.

Mierlo was vroeger een overwegend agrarische gemeente. Een specialiteit was de Mierlose Zwarte kers. In 1910 werd de veiling 'De Kerseboom' opgericht om de kersen te verhandelen. De kersenteelt leeft onder meer voort in de naam van carnavalsvereniging 'De Kersenpitten'. Daarnaast was, net als in Geldrop, de textielnijverheid hier ook van groot belang.

Geldrop-Mierlo kent veel nijverheid en industrie, vooral in het noorden van Geldrop, tussen de woonwijken en het Eindhovens Kanaal. Zo komt u er grote namen tegen als DAF, (trucks en de divisie 'special products'), Kuhn, (landbouwwerktuigen), Renewi recycling, (voorheen Van Gansewinkel / Hoogers), Tiger, (kunststoffenindustrie) en Koninklijke Peijnenburg BV. Ook is de gemeente een forensenplaats, gelegen tussen de steden Eindhoven en Helmond, waar veel inwoners werken.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Geldrop-Mierlo? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Geldrop-Mierlo ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Geldrop-Mierlo ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Geldrop-Mierlo.

Nieuwbouwwijken in Geldrop-Mierlo en omgeving

Kasteeltuinen, Geldrop

Het project “De Kasteeltuinen” heeft het allemaal: landelijk, groen, midden in het centrum van Geldrop in de achtertuin van Kasteel Geldrop, op fietsafstand van Eindhoven en Helmond. Hier woont u in een rustige omgeving met alle stedelijke voorzieningen op loopafstand. Geldrop staat bekend om haar gezellige horecaplein met uitnodigende terrasjes in de zomer en schaatsbaan in de winter. Het project Kasteeltuinen is uniek, omgeven door prachtig groen in een oase van rust en omvat een 7-tal typen woningen; vrijstaand, vrijstaand met de garage geschakeld, twee-onder-een-kap, of levensloopbestendig.

Project Geldrop - Tweka

Het Twekaterrein in Geldrop op de hoek van de Mierloseweg en Nuenenseweg wordt herontwikkeld tot een nieuwe wijk met koop- en huurwoningen. Het plan biedt woningen voor starters, doorstromers en gezinnen. Het plan krijgt een vriendelijke, warme uitstraling. Voordeuren achter de mooie bomen aan de Nuenenseweg, voordeuren en erkers aan het nieuwe groen.

Het plan wordt gekenmerkt door de grote diversiteit in woningaanbod. Korte bouwblokken, markante hoeken en verhoogde tussenwoningen leveren niet alleen een levendig en gevarieerd beeld, maar geven nieuwe bewoners ook een enorme keuzevrijheid: van royale tussenwoningen tot vergrote hoekwoningen tot brede tweekappers. Uitgevoerd en gemetseld in vriendelijke, warme kleuren. Grote erkers en gemetselde dakkapellen zijn beeldbepalend. Het ”Tweka”-verleden is voelbaar: Zo zijn de dakkapellen met verbijzonderd metselwerk een subtiele verwijzing naar de sheddaken van de oude fabriekshallen.

Vlinderlaan, Mierlo

In Luchen worden prachtige woningen aan de Vlinderlaan gerealiseerd. Het zijn vrijstaande en twee-onder-één-kap-woningen. Zo hebben de vrijstaande woningen van type A prachtige oranje-rode of antracietkleurige dakpannen. De woningen liggen op ruime percelen en zijn met verschillende opties uit te breiden tot uw eigen droomwoning: een uitbouw aan de achterzijde voor een woonkeuken bijvoorbeeld. Via openslaande deuren aan de achterzijde bereikt u de heerlijke tuin. De erker in de eetkamer creëert daar een aangename lichtinval. Vanuit huis werken, dan kan een kantoor uitkomst bieden? Een speelkamer voor de kinderen voor een spelletje of hun favoriete televisieprogramma? Kies voor uw eigen unieke indeling!

Schutting plaatsen in Geldrop en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Geldrop, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Geldrop

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Geldrop kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Geldrop

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Geldrop een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Geldrop geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Geldrop

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Geldrop? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Ijsselstein

J.W. Smolders


5

"Gras en Groen is zeker een aanrader!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Geldrop. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Geldrop

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen