Schutting Geldermalsen

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Geldermalsen. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Geldermalsen zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Geldermalsen die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Geldermalsen

Geldermalsen is de hoofdplaats van de voormalige gemeente. Het is, met Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt en Tricht sinds 1 januari 2019 met de voormalige gemeenten Neerijnen en Lingewaal gefuseerd tot de nieuwe gemeente West Betuwe.

De gemeente West Betuwe ligt in de provincie Gelderland. Het omvat door de fusie ook de plaatsen Neerijnen, Haaften, Heesselt, Waardenburg, Varik, Ophemert, Est en Opijnen, Tuil, Hellouw en de Lingewaalse plaatsen Vuren, Asperen, Heukelum, Herwijnen, Spijk en de buurtschap Leuven. De nieuwe gemeenten West Betuwe telt ruim 50.500 inwoners, 26 kernen en bestrijkt een oppervlakte van maar liefst 225 km². Wilt u een rondje door de gemeente fietsen, dan bent u wel even aan het fietsen. Hemelsbreed van Oost naar West is het al meer dan 28 km. De schitterende routes langs Linge, Waal en door al die leuke plaatsjes is echter zeer de moeite waard.

De benaming van West Betuwe is historisch niet echt correct, wellicht waren “Lingeland”, “Lingemalsen”, of “Waalsterlinge” passender en juister geweest. Geldermalsen is qua inwonertal de grootste plaats. Het ligt aan zowel de Betuwe spoorlijn als aan de verbinding ‘s-Hertogenbosch naar Utrecht. De snelwegen rondom zijn tevens van groot belang . Het knooppunt Deil verbindt de A2 en de A15. Grote distributiecentra, zoals die van AH en Blokker, zijn dan ook niet voor niets hier gevestigd.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Geldermalsen, en West Betuwe? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Geldermalsen ligt de bebouwing overwegend op een laag klei- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Geldermalsen.

Nieuwbouwwijken in Geldermalsen en omgeving

Lingedonk, Geldermalsen

Het plan Lingedonk ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. U bent in 5 minuten in het centrum van Geldermalsen. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar. In Lingedonk zelf zal er alleen bestemmingsverkeer zijn en is het er zeer autoluw. De centraal gelegen woningen liggen verhoogd op een ‘donk’. Vanuit hier ontspringen vijf hofjes met elk hun eigen karakter. Deze hofjes liggen iets verhoogd ten opzichte van het omliggende groene gebied.

De Boulevard, Meteren

U vindt het plan “De Boulevard” in het zuidoosten van het plangebied De Bastide in Meteren. Het plan ligt westelijk van de weidse plas, die wordt ontwikkeld in het waterrijk gedeelte. Hier wonen lijkt wel vakantie. Hier ervaart u rust en comfort. Beleef de waterrijke en groene natuur van dichtbij. Komt u ook thuis in het plan De Boulevard?

De architectuur van de huizen in De Boulevard zijn geïnspireerd op oude hollandse vestingstadjes en geschetst met een dorpse stijl. Een gevarieerd straatbeeld met hier en daar een opvallende top- of grachtengevels, het gebruik van diverse kleuren stenen en zeer fraai metselwerk.

Het Kanteel, Meteren

Wonen in Het Kanteel, lijkt ook op wonen in een deel van een statig groot fort, landelijk gelegen tussen rivier en snelweg, tussen stad en platteland. Haal uw hart op in de lieflijke omgeving van de Betuwe.Fruitboomgaarden en -stalletjes. De oude dorpjes langs de Linge.

Een Blok Kanteelwoningen is opgesplitst in stoere tussen- en hoekwoningen, waarvan enkele met een garage. Deze markante Kanteelwoningen kijken fraai uit over het water! Een blok ligt aan de noordkant van de singel aan het Noorderhof en een blok aan de zuidkant aan het Bentickshof. Dat wordt straks een fraaie entree naar de prachtige wijk De Plantage!

Meteren, onderdeel van Geldermalsen in de gemeente West Betuwe, ligt in het zuidwestelijke deel van de provincie Gelderland. De 108 kilometer lange rivier de Linge meandert voor een groot deel door de gemeente West Betuwe, die ook door de snelwegen A2 en A15 wordt doorkruist. Geldermalsen grenst aan Tiel en Culemborg. Een uitstapje naar ‘s-Hertogenbosch of Utrecht is snel gemaakt.

De Plantage, Meteren

De komende jaren worden er ruim 1500 woningen in De Plantage gebouwd. Daarin krijgen verschillende buurten een eigen, herkenbare architectuur en stijl. Bovendien is binnen iedere buurt is het woningaanbod nog eens heel divers. Van vrije kavels en ruime villa’s tot twee-onder-een-kappers en leuke starterswoningen, rijwoningen en appartementen. Ongeacht de inhoud van uw beurs, is er altijd wel iets passends te vinden. U bent altijd welkom!

De architectuur van De Plantage heeft iets Betuws, met kenmerken eeuwenoude en toch moderne stijlen die typisch genoemd kunnen worden voor deze regio. Daardoor woont u in een splinternieuw huis, dat aanvoelt alsof het er al een eeuw of langer staat. Dat gevoel krijgt u in alle buurten van De Plantage terug.

De Buitenplaats’ heeft rechte wegen. Ze herinneren aan de oude lanenstructuur rond de landhuizen Huis Meteren en Huis Blanckenstein. ‘De Bastide’ ademt de stijl van vestingstadjes langs de Linge, compleet met een singel omheen! In ‘De Woongaard’ krijgt u weer een open, vrij en landelijk gevoel. Daar is de infrastructuur van het plan geïnspireerd op slingerende landwegen langs boomgaarden en boerenerven.

Schutting plaatsen in Geldermalsen en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Geldermalsen, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Geldermalsen

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Geldermalsen kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Geldermalsen

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Geldermalsen een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Geldermalsen geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Geldermalsen

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Geldermalsen? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Zoetermeer

Marianne Abbenhuis


5

"Geen negatieve punten op te merken eerlijk gezegd 😊. "

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Geldermalsen. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Geldermalsen

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen