Schutting Etten-Leur

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Etten-Leur. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Etten-Leur zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Etten-Leur die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Etten-Leur

Etten-Leur is een gemeente en woonplaats met 43.500 inwoners en ligt op bijna 60 km² in het westen van de provincie Noord-Brabant. Etten-Leur is een samenvoeging van de lintdorpjes Etten en Leur. De gemeente heette tot 1968 dan ook Etten en Leur, die de enige woonkernen in deze gemeente waren. Rond 1968 waren de dorpjes aan elkaar vastgegroeid.

In Etten-Leur is het Vincent van Gogh informatiecentrum gevestigd, dat zich naast de Catharinakerk bevindt, waar zijn vader destijds predikant was. Het gebouw is de oude kosterswoning en toont een documentaire over de periode dat Vincent van Gogh in Etten verbleef en fungeert als startlocatie voor een bezoek aan de kerk waarbinnen aandacht wordt besteed aan de bekende kunstschilder.

Ten zuiden van Etten, in een landbouwgebied met enkele kleinschalige bosjes, loopt de Oude Turfvaart. Parallel hieraan ligt de Brandse Vaart, terwijl ten westen van Etten nog de Schouwsloot, de Lokker Vaart en de Laakse Vaart te vinden zijn. In het uiterste zuiden bevindt zich het landgoed Pannenhoef. Naar het noorden toe gaat de kom van Etten over in die van Leur. Verderop in oostelijke richting, net buiten de gemeentegrens, ligt het Liesbos.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Etten-Leur? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Etten-Leur ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Etten-Leur ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Etten-Leur.

Nieuwbouwwijken in Etten-Leur en omgeving

De Streek Hof & Gaarde

In Hof & Gaarde vindt u “Koningslinde”, een uitzonderlijk ruime en intelligente nul-op-de-meter woning met standaard uitbouw op de begane grond, uitkijkend op speelse groene hoven met fruitbomen en geurende kruidenvakken.

Ruimte in overvloed De zeer ruime woning heeft de mogelijkheid tot wel vijf slaapkamers en een totaal woonoppervlak van maar liefst 160 m2. Op de benedenverdieping bevindt zich naast een zithoek, eetkamer en keuken, ook een extra ruimte van 15m2, die perfect in te richten is als hobbyruimte, speelkamer, kantoor of slaapkamer. Door de openslaande tuindeuren loopt u bovendien zo uw riante op het westen gerichte achtertuin in.

Achter statige gevels gaan up to date moderne huizen schuil. De woningen worden voorzien van een domoticasysteem, waarmee de verlichting, verwarming, bewegingsmelders en eventuele zonwering op afstand kunnen worden bediend via uw laptop, tablet of smartphone. Dat is veilig en handig.

De Streek Bos & Weide

Op een prachtige locatie in het zuiden van Etten-Leur wordt “De Streek Bos & Weide” gebouwd. Een unieke buurt in een groene omgeving, op slechts enkele stappen van het Taxandriabos. Maar ook het centrum van Etten-Leur, sportvelden, de snelweg en diverse scholen zijn binnen handbereik.

Zoals de naam zegt kenmerkt Bos & Weide zich door een afwisseling van bos en weide. Het aangrenzende Taxandriabos krijgt wandelpaden die aansluiten op de bestaande wandelpaden van de Grauwe Polder. Het bos wordt daardoor een heerlijke plek om te spelen en te recreëren voor wandelaars en joggers. Tweekappers met diepe voortuinen aan de aangrenzende waterkant zorgen voor een groen en ruim uitzicht. Semi bungalows bieden de combinatie van gelijkvloers woongemak en een bovenverdieping met wat extra ruimte.

Hof de Hoop Fase

Op de grens tussen Etten en Leur vindt aan de Brabantlaan een herontwikkeling plaats van het voormalige Campinaterrein naar nieuwbouwwoningen. Het plan draagt de naam “Hof De Hoop”. Deze knipoog naar het verleden is een verwijzing naar de hofjesstructuur waarin de woningen worden gebouwd en ‘De Hoop’ verwijst naar de oude melkfabriek, die hier meerdere decennia gevestigd is geweest. Er komen “Twee-onder-een-kap woningen”, Rij-, Hoek- en Eindwoningen en Urban Villa’s met appartementen in een parkachtige omgeving, waarin het open karakter en de groene uitstraling centraal staan.

Schutting plaatsen in Etten-Leur en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Etten-Leur, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Etten-Leur

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Etten-Leur kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Etten-Leur

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Etten-Leur een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Etten-Leur geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Etten-Leur

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Etten-Leur? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Den Bosch

Mari van Lieshout


5

"Prettig contact (met Mike), duidelijke showroom buiten om te oordelen wat je wil hebben."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Etten-Leur. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Etten-Leur

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen