Schutting Eindhoven

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Eindhoven. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Eindhoven zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Eindhoven die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Eindhoven

Eindhoven is een stad en gemeente met bijna 230.000 inwoners op nog geen 88 km² in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Eindhoven is ontstaan in een moerasdelta van vijf riviertjes de Dommel, de Gender, de Laak, de Tongelreep en de Rungraaf. Gelegen in de Kempen kreeg de stad in 1232 stadsrechten.

De grote gemeente Eindhoven, toen ook wel Groot-Eindhoven genoemd, ontstond In 1920 uit een fusie van de kleine stad Eindhoven (niet veel meer dan de huidige binnenstad) met de omliggende gemeenten Gestel, Stratum, Strijp, Tongelre en Woensel. Sindsdien “schraapte” Eindhoven nog regelmatig buurland bij elkaar. Door wat annexaties, werden een deel van de voormalige gemeente Geldrop, het kerkdorp Acht en gehuchten als Bokt en Riel ingelijfd. De laatste grote verovering was op 1 januari 1994, toen het groot zuidelijk gebiedsdeel van de gemeente Veldhoven, waarbinnen ook het vliegveld, werd toegevoegd voor de bouw van vinexwijken zoals Meerhoven. De groei van Eindhoven is bewerkstelligd, doordat er zich diverse fabrieken vestigden. Textielfabrieken, tabaksverwerkers, stoomlederfabrieken, lucifers- en sigarenkistenmakers en niet te vergeten de vanaf 1891 gevestigde gloeilampenfabriek van de uit Zaltbommel afkomstige familie Philips, later weer gevolgd door van Doorne, met haar DAF automobielen en vrachtwagens.

De stad staat voor technische vooruitgang, vernieuwing en vernuft en de Technische Universiteit trekt dan ook veel internationale studenten aan. Een bedrijven als ASML is er debet aan dat de regio ook wel Brainport wordt genoemd. De exponentiële economische groei van Airport Eindhoven is dan ook onvermijdelijk en brengt de nodige infrastructurele problemen met zich mee. Gelukkig voor haar is de grootste prijsvechter in de luchtvaart hier van het toneel verdwenen, zodat de Airport zich kan richten op kwalitatief hoogwaardig vervoer.

Eindhoven is echter ook groen: er is zelfs verrassend en veel groen. Het is zelfs de meest groenste stad van de vijf grootste Nederlandse steden. De stad staat hoog genoteerd in diverse lijsten van groene steden, niet alleen nationaal. Eindhoven bezit veel parken, groenstroken en vele soorten bomen en planten. Binnen de stadsgrenzen staan maar liefst circa 80.000 solitaire bomen in zo'n vijfhonderd variëteiten.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Eindhoven? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Eindhoven ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Eindhoven ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Eindhoven.

Nieuwbouwwijken in Eindhoven en omgeving

De vijf van Vorst

In stadsdeel Kronehoef te Woensel-West, maakt het oude Lyceum plaats voor een Nieuwbouwproject temidden van historisch groen aan de Van Vorststraat. De vijf van Vorst staat voor groen, comfortabel, duurzaam, parkachtig en ruimtelijk wonen, het stadscentrum op één kilometer, met alle faciliteiten in de buurt. Ontdek de parkwoningen, gebouwd in het groene hart van de wijk. Of kies voor één van de laanwoningen, grenzend aan statige lanen met volwassen bomen. De vijf van Vorst geeft ruimte aan woningen met een woonoppervlakte van 110 tot 145 vierkante meter en privé parkeergelegenheid.

Berckelbosch

De modernste versie van een dertiger jaren woning.Stuk voor stuk prachtige woningen die passen bij het knusse, zelfs dorpse karakter van Berckelbosch. De riante rij- en hoekwoningen met flinke woonoppervlak zijn echte blikvangers. Alle woningen hebben naast een flinke woonkamer en keuken, een badkamer en mogelijk 3 tot 6 slaapkamers, afhankelijk van de grootte. Mooie en fraaie hoeken, erkers en andere jaren dertig stijlelementen maken het tot een stijlvol totaalplaatje, maar u heeft alle comfort anno 2020.

Dit deelplan 6A ligt achter het al gerealiseerde plan 4A en ligt daarmee zeer aangenaam en centraal in Berckelbosch. Het van oudsher aanwezig vele volwassen groen maakt het wonen hier van begin af aan fantastisch.

Parc10 Waterrijk

Parc10 ligt in de Eindhovense wijk Meerhoven, op fietsafstand van het centrum, maar ook vlakbij Eindhoven Airport en de snelweg A2. Scholen en winkels liggen op loopafstand.Parc10 is een uniek, kleinschalig nieuwbouwproject van.eigentijdse, duurzame woningen rond een gemeenschappelijke tuin. Tegelijk bieden de woningen volop privacy met een eigen terras op de begane grond of op het dak. Het kubistische design maakt, met stralend wit stucwerk en subtiele kleurnuances, van Parc10 een krachtig, samenhangend statement. En toch is elke woning is geheel vrijstaand en allemaal net iets anders. Dat zorgt voor een steeds verrassende aanblik.

Strijp R

Strijp R is geen standaard nieuwe wijk, zoals vinex midden in een weiland. Integendeel. Strijp R wordt gebouwd op historische grond, waar nieuwbouw wordt gemixt met oude, industriële panden die een nieuwe bestemming hebben gekregen. Woon ongewoon, op een unieke, rustige plek vlakbij Landgoed De Wielewaal en het Philips-de Jongh Park en fiets zo de stad in, met haar dynamiek. Het beste van twee werelden dus...

Strijp R bestond een paar jaar geleden nog niet als woonwijk. Inmiddels is Strijp R een sublieme woonomgeving geworden met een geheel eigen industriële identiteit en eigen karakter. De architectuur is een spiegelende echo van de fabrieken die er ooit stonden en waarvan de geschiedenis tot wel heel bijzondere woningtypen leidt. Hier vindt u tevreden bewoners met een onderlinge samenhang. Die identiteit refereert nog subtiel aan het werken bij Philips op deze plek, waar de komende tijd in drie verschillende velden maar liefst 225 zeer gevarieerde woningen gebouwd gaan worden.

Schutting plaatsen in Eindhoven en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Eindhoven, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Eindhoven

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Eindhoven kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Eindhoven

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Eindhoven een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Eindhoven geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Eindhoven

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Eindhoven? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Vught

Fons Spoor


4

"Dank voor deze snelle afhandeling en voor de zeer mooie schutting! TOP!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Eindhoven. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Eindhoven

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen