Schutting Ede

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Ede. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Ede zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Ede die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Ede

Ede is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente met bijna 115.000 inwoners op de westflank van de Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei, in de provincie Gelderland. De gemeente Ede beslaat ongeveer 318 km² en staat daarmee op de 9e plaats van grootste gemeenten in Nederland. Binnen Ede liggen ook de kernen Bennekom, Deelen, Ederveen, Harskamp, een deel van Hoenderloo, De Klomp, Lunteren, Otterlo, Wekerom en nog wat kleine buurtschappen.

Er is dan ook heel veel natuur te vinden binnen de gemeentegrenzen. De omgeving van Ede kenmerkt zich door een verscheidenheid aan landschappen. Door de ligging op de grens van Veluwse stuwwallen vindt men er bossen, heidevelden, en zandverstuivingen. Naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe en de Ginkelse Heide, komen er ook legio bezoekers naar het Kröller-Müller Museum en het Museonder, een ondergronds museum in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het is een onderdeel van het bezoekerscentrum de Aanschouw, dat centraal in het park gelegen is.

De grootste economische aanjagers voor de ontwikkeling van de woonkern Ede waren in het begin van de 20ste eeuw het aanwijzen van Ede tot garnizoensstad en in 1922 de vestiging van de kunstzijdefabriek Enka. Ondanks het feit, dat defensie en Enka zijn vertrokken is Ede een nog steeds groeiende gemeente, mede door haar goede verbindingen, middels de snelwegen A12 (Utrecht-Arnhem-Oberhausen west-Oost), de A30 (Ede-Barneveld met in het noorden de aansluiting op de A1) en de spoorlijnen Utrecht-Arnhem (west-Oost) en Ede- Amersfoort-Nijkerk( Zuid-Noord) Grote bedrijven als Bidfood en magazijnen hebben zich in Ede gevestigd en het Gelderse Vallei Ziekenhuis is een van de grootste werkgevers

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Ede? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Ede ligt de bebouwing voornamelijk op hoger gelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Ede ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Ede.

Nieuwbouwwijken in Ede en omgeving

Het Hart van het Carré, Ede

‘t Hart van het Carré bestaat uit eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen met woonoppervlaktes tussen 116 en 67 m2, die op een aangename wijze worden afgewisseld. Divers ontworpen in oud-Hollandse stijl. Zo ontstaan er gezellige pleintjes,straatjes, hofjes en doorkijkjes in een compacte opzet zoals de rest van Het Carré. Door de grote variatie aan woningtypen, rijk gedetailleerde gevels en afwisseling door verspringende kappen, erkers en dakkapellen ontstaat een aantrekkelijk en luxe straatbeeld waar het fijn is om te verblijven. Er is geen gas in de woning aanwezig. Koopt u ook zo’n huis dat klaar is voor de toekomst?

Project La Cour Cantina, Ede

La Cour Cantina in Ede is geïnspireerd op de mess, de plek waar vroeger de officieren aten. De oude officierskantinen wordt herontwikkeld en ligt pal naast dit kleinschalige en duurzame nieuwbouwproject. De woningen krijgen hun plek tussen de oude bestaande bomen op dit deel van het kazerneterrein, waarop meer monumentale gebouwen behouden blijven en een opknapbeurt krijgen. Hier in La Cour Cantina woon je met de allure die historisch erfgoed te bieden heeft. Gecombineerd met prachtige natuur: de Veluwe ligt met open armen op je te wachten. Wandel over het heuvelachtige groene terrein, of pak de fiets richting de Ginkelse Heide of Veluwse bossen. Dat is genieten van de natuur. Het aanbod varieert van hoekwoningen tot tussenwoningen en zijn deels levensloopbestendig! Parkeer de auto hier ondergronds en neem daarna een kijkje in de binnentuin.

Project Brouwershof

Wilt u in de buurt van Ede wonen in het centrum van Veenendaal? Dan is Brouwershof te overwegen. Het nieuwbouwproject ligt naast het Veenendaalse centrum en krijgt een prachtig park voor de deur.

Wilt u vanuit de woonkamer zo de tuin inlopen? Bij het type stadswoning kan het. Dit huis heeft een woonoppervlakte van circa 140 vierkante meter met een heerlijke tuin op het zuiden. Hierdoor is het type “de stadswoning” ideaal voor mensen die wat meer ruimte zoeken, maar wel in het centrum van Veenendaal willen wonen.

Schutting plaatsen in Ede en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Ede, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Ede

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Ede kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Ede

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Ede een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Ede geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Ede

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Ede? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Den Bosch

Stacey van Erp


5

"Zeker aan te raden om Gras en Groen te kiezen!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Ede. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Ede

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen