Schutting Drunen

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Drunen. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Drunen zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Drunen die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Drunen

Drunen is een plaats en voormalig zelfstandige gemeente met ongeveer 18.200 inwoners in de Langstraat van de Provincie Noord Brabant, liggend tussen 's-Hertogenbosch en Waalwijk. Vanaf 1997 behoort de plaats tot de huidige gemeente Heusden, die ontstond door de gemeentelijke herindeling en samenvoeging van Drunen met de gemeenten Heusden en Vlijmen. Overige kernen in “het Drunense” zijn Elshout, Giersbergen en Wolfshoek. De inwoners leefden vooral van de landbouw. Aardappelen, rogge en melkveehouderij waren de inkomstenbronnen. Fruitteelt kwam vooral ten noorden van Drunen voor. Het leerlooien en de schoenmakerij waren aanvankelijk nevenbedrijven van de landbouwers. In 1865 waren er toch al 12 kleine schoenfabrieken, waar kinderarbeid normaal was. De arbeidsomstandigheden van de leerlooiers waren zeer ongezond. De schoenindustrie werd geleidelijk gemoderniseerd. Veel fabrieken verdwenen in de 70-er en 80-er jaren van de 20e eeuw naar lagelonenlanden. De in 1939 gebouwde fabriek van (Max) Lips werd in 2002 overgenomen door het Finse Wärtsilä. Na W.O.II werden er voor de firma Eijsbouts nog kerkklokken gegoten en zorgde de latere scheepsschroevenfabriek op haar top werkgelegenheid voor ruim 2500 man. Momenteel zijn in Drunen alleen het “Technology and Service Centre” en de “Land and Sea Academy” gevestigd, waar opleidingen gegeven worden in het servicen van allerlei Wärtsilä installaties. Drunen is natuurlijk ook bekend door het Nationaal park “de Loonse en Drunense Duinen”, waarvan het grootste gedeelte op Drunens grondgebied ligt.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Drunen? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Drunen bestaat de ondergrond van de bebouwing overwegend uit klei- of gemengde poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen of -staander extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk. Van een echte zandbodem is slechts sprake op het grondgebied van Giersbergen en in de Loonse en Drunense Duinen.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Drunen.

Nieuwbouwwijken in Drunen en omgeving

Dillenburg

In Drunen is de locatie Dillenburg in de gemeente Heusden ontwikkeld. Het plangebied ligt tussen bedrijventerrein Groenewoud en het centrum van Drunen. In het plan Dillenburg wordt een gedeelte van de gemeentelijke woningbouwopgave opgevangen, met zo’n 120 woningen.

Bouwkavels te Herpt

De riante bouwkavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen aan de zuidwestkant van Herpt, in de gemeente Heusden. De kavelgrootte varieert van 1139 m2 tot 1384 m2. Voor een deel sluit het plan aan bij de bestaande bebouwing. Maar weilanden en akkers bepalen het uitzicht. Door deze geweldige ligging, hebben de woningen een meer dan royale achtertuin. Het beeld voor de woningen is daarom duidelijk ingegeven door de traditionele boerderijen en bebouwing uit de omgeving, die het agrarische landschap sieren.

De Grassen, Vlijmen

De Grassen is gelegen aan de mooie noordoostkant van het dorp Vlijmen met aansluiting op De Melie en De Voordijk. Dichtbij het Engelermeer en op fietsafstand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Dit bijzondere project is samen met de toekomstige bewoners ontworpen en heeft die aanpak geleid tot een prachtig dorps ontwerp met slingerende straten waar luxueuze woningen verrijzen.

Geerpark, Vlijmen

Aan de westkant van Vlijmen wordt Geerpark gerealiseerd. Geerpark is een groene en waterrijke duurzame nieuwbouwwijk. Hier woont u landelijk, maar is de stad nabij. Binnen 5 minuten fietst u naar het centrum van Vlijmen voor uw dagelijkse boodschappen. Uw auto parkeert u binnen 10 minuten op de het transferium bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch, om de hoofdstad te bezoeken. Het Geerpark heeft een unieke groene structuur. Een waterslinger verbindt de woonomgeving met het grote centrale park en het buitengebied van Vlijmen. De waterslinger varieert in breedte van 20 tot 40 meter. 

Schutting plaatsen in Drunen en omgeving!

Wij plaatsen graag een nieuwe schutting bij u in Drunen, maar wij zijn uiteraard ook werkzaam in de volgende woonplaatsenHouten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Drunen

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Drunen kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Drunen

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Drunen een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Drunen geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Drunen

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Drunen? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Heemstede

George Veldwijk


5

"Wat hebben ze hard gewerkt en wat is het eindresultaat mooi!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Drunen. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Drunen

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen