Schutting Dordrecht

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Dordrecht. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Dordrecht zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Dordrecht die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Dordrecht

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Dordrecht? Dordrecht is een stad en de vijfde gemeente in de provincie Zuid-Holland met 118.300 inwoners Met een oppervlakte van bijna 80 km² is het omgeven door water van de rivieren Nieuwe Merwede, Beneden Merwede, Oude Maas, Dordtsche Kil en raakt het nog net Het Hollands Diep in de overgang naar de Bergsche Maas. Niet verwonderlijk dat men spreekt van het eiland van Dordrecht. 20 van de 100 km² van Dordts grondgebied water is dan ook water.

Dordrecht is groot geworden door het stapelrecht. In Dordrecht werd vooral wijn, hout en graan verhandeld. Toen de stad rond 1400 zo’n 8000 inwoners had, was het de grootste stad van het graafschap Holland. Pas vanaf de 18e eeuw werd Dordrecht door Rotterdam overvleugeld. De stad telt ongeveer 900 rijksmonumenten, meer dan 650 gemeentelijke monumenten en twee beschermde stadsgezichten. U raakt niet snel verveeld in deze oude stad.

Momenteel is Dordrecht een plaats van hout- en metaalindustrie en scheepsbouw. Ook een plaats van Chemie met de vestiging van de firma DuPont, die er negen fabrieken heeft en aan 900 mensen werk biedt. Door de nabijgelegen snelwegen A15 en A16 en de N3 en maar liefst 3 treinstations, is Dordrecht goed bereikbaar. Logistieke bedrijven en magazijnen hebben zich in Dordrecht gevestigd. Het centrum wordt echter voortdurend gerestaureerd en van een kille industriële uitstraling is daar in ieder geval geen enkele sprake.

Schutting plaatsen in uw tuin

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In het noordoosten van Dordrecht ligt de Sliedrechtse Biesbosch en in het zuidoosten de Dordtse Biesbosch - beide zijn onderdelen van het Nationaal Park De Biesbosch. De uitdrukking “Tiel is niet viel, Bommel is rommel en hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt” heeft dan ook betrekking op de alsmaar verslechterende bodemgesteldheid in dit rivierengebied. In en rond Dordrecht ligt de bebouwing dan ook overwegend op een laag klei- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Dordrecht.

Nieuwbouwwijken in Dordrecht en omgeving

Tromppark

De nieuwe woonbuurt bij het Wielwijkpark krijgt de naam Tromppark en bestaat uit totaal 72 woningen aan het park. Het aanbod in deze fase bestaat uit de Serrewoningen én de Verandawoningen. Hierdoor heeft u altijd de keuze tussen een zonnige serre óf een grote veranda als voortuin. Ook zijn er een aantal bijzondere hoekwoningen.

Wat voor woning u ook kiest, het is er één met allure, voorzien van gedetailleerd metselwerk. Dat getuigt van een bijzonder staaltje vakwerk. Door grote raampartijen is de woning zonovergoten en is het park aan de voorkant een verlengstuk van uw keuken.

Thuis in 3314

Na jaren van uitstel wordt in 2019 alsnog gestart met de bouw van het woningbouwproject ‘Thuis in 3314’ in Oud-Krispijn. Het project geldt als pilot worden gebruikt. De eerste energieneutrale woningen worden door ontwikkelaar Bolton gebouwd. In het tweede kwartaal van dit jaar start de verkoop door Waltmann Makelaars en OZP Makelaars. Aan het eind van het jaar starten de bouwwerkzaamheden. De eerste tekeningen wijzen op mooie traditionele woningen in sfeervolle oude stijl, in baksteen opgetrokken en met een flinke oversteek van de daken, die soms met een koekoek of kleine dakkapel zijn uitgerust.

Vissershof, Dubbeldam

Gaat u vrijstaand wonen op een rustige en groene locatie aan de rand van Dubbeldam op minder dan 5 minuten fietsafstand van winkels en scholen?

De woningen, uitgevoerd met prachtige mansarde kappen, liggen op ruime kavels, variërend van bijna 420 m2 tot circa 714 m2. Dat betekent een grote en diepe tuin voor een heerlijk buitenleven. Maar met een bruto woonoppervlakte van circa 240 m2 en een inhoud van ca.710 m3, krijgt u ook binnen alle ruimte. Met het oog op de toekomst worden de woningen nagenoeg energieneutraal gebouwd zonder gasaansluiting en voorzien van zonnepanelen.

Visscher’s Dijck, Dubbeldam

In 'Visscher's Dijck' ontstaat een kleine plan met verschillende typen woningen aan de Vissersdijk. U treft er bijzonder gelegen en traditioneel gebouwde vrijstaande woningen en twee-onder-twee-kapwoningen aan. Sommige liggen aan het water.

Ook in dit project is gekozen voor een mansardedak. Alle woningen zijn voorzien van een garage en u kunt parkeren op eigen terrein. De woningen achterin het hof met een tuin grenzend aan water bieden u een optimale rust. De woningen aan de Vissersdijk of het Klein Kruithof bieden wat meer levendigheid en uitzicht.Het hof biedt u privacy en geborgenheid; kinderen kunnen hier naar hartelust spelen in de buitenlucht en genieten van al het groen. Met nationaal park De Biesbosch om de hoek is recreëren in de natuur een aantrekkelijke optie.

Schutting plaatsen in Dordrecht en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Dordrecht, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Dordrecht

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Dordrecht kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Dordrecht

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Dordrecht een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Dordrecht geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Dordrecht

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Dordrecht? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Prinsenbeek

Yari Nala


5

"Het eindresultaat is perfect, dank jullie wel!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Dordrecht. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Dordrecht

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen