Schutting Doetinchem

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Doetinchem. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Doetinchem zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Doetinchem die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Doetinchem

Doetinchem is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente met bijna 57.400 inwoners en ligt op 79km² aan de Oude IJssel in de Achterhoek in de provincie Gelderland. Tot Doetinchem behoren ook Gaanderen, Wehl, Nieuw-Wehl en Wijnbergen, evenals de buurtschappen Dichteren, Heidekant, Kleindorp, IJzevoorde, Langerak, Het Broek en Wehlse Broek. In het jaar 838 werd de stad als “Villa Duttinghem” al vernoemd naar een kleine nederzetting met een kerk, waarna de naam verbasterde tot Duthinchem, Dotinchem, Deutinghem, Deudechem, Deudekom, Deudekum en Deutekom en eigenlijk wel bijna tachtig verschillende schrijfwijzen en verbasteringen heeft gekend.

Door het landelijke karakter van de Achterhoek is Doetinchem uitgegroeid tot het centrum van deze streek. Veel Achterhoekers maken gebruik van de voorzieningen die Doetinchem te bieden heeft zoals winkels, scholen, de schouwburg en het Slingeland Ziekenhuis. Er liggen verschillende natuurgebieden in en rond Doetinchem. In het westen liggen de Kruisbergse bossen, in het oosten het bosgebied, met het gelijknamige kasteel de Slangenburg. Verder zijn er bezit de stad veel parken, waaronder park Overstegen. Het natuurgebied Montferland ligt ten zuidwesten van de stad.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Doetinchem? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

Onder Doetinchem ten zuiden van de Oude IJssel ligt zware rivierklei. Onder de laag rivierklei ligt waarschijnlijk zand. Het noorden van de stad ligt op een rivierduin die bestaat uit zand, wat nog te herkennen is aan de lichte hoogteverschillen aldaar. Ligt uw bebouwing op zandgronden, dan verdient het plaatsen van de staanders weinig extra aandacht. Mocht uw woning op een kleibodem staan dan is het wenselijk of noodzakelijk om uw schuttingstaanders extra aan te storten met beton. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Doetinchem.

Nieuwbouwwijken in Doetinchem en omgeving

Het Havenkwartier

In 2019 wordt u wellicht een van de gelukkige bewoners van een van de “loodshuizen” in het prachtige Havenkwartier, onderdeel van Iseldoks. Een nieuwe, aansprekende en diverse wijk. Op steenworp afstand van het stadscentrum, uitkijkend op het water van de Oude IJssel en de kleine idyllische haven. Deze locatie ademt een sfeer uit van vrijheid, rust en geborgenheid, u waant zich er op vakantie.

Nieuwe Haven

In 2020 kunt u wellicht uw eigen woning betrekken in de prachtige "Nieuwe Haven", ook onderdeel van Iseldoks. Dit wordt een nieuwe, aansprekende en diverse wijk op loopafstand van het stadscentrum, dichtbij het water van de Oude IJssel en het idyllische haventje. Deze locatie ademt een sfeer van vrijheid, rust en geborgenheid. Wonen hier voelt als ”op vakantie zijn”..

Het havenkwartier heeft een geheel eigen identiteit. Het is een wijk met veel ruimte en volop mogelijkheden. Door de ligging goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. De bouwstijl is gevarieerd en aansprekend. De verschillende woningtypen zijn gevarieerd, aansprekend en hebben elk een eigen unieke uitstraling en architectuur. U vindt er geschakelde woningen als “De Handelskade en Iseldoks”, of twee-onder-een-kapwoningen in diverse groottes, als “De Bolder en De Meerpaal”.

Buitenplaats Wijnbergen

Dichtbij het centrum, aan de zuidzijde van Doetinchem,ontstaat een bijzonder dorps en landelijk gebied: Buitenplaats Wijnbergen.

De rust van de natuur overheerst, met hier en daar een boerderij in een glooiend landschap. Het gebied is weids en wordt aan de oostzijde begrensd door de Kapperskolk en aan de westzijde door de Wijnbergse Loopgraaf. Het zijn plekken met veel water, ruigtes van gras en bosschages. Zij vormen straks de groene omlijsting van de nieuwe, duurzaam ingerichte woonwijk die er gestalte gaat krijgen. Heel bewust is ervoor gekozen deze landschappelijke kwaliteiten in de woonwijk te integreren en uit te breiden. Daarmee woont iedereen straks daadwerkelijk ‘in of aan het landschap’. Het totale gebied is verdeeld in vier buurten, om tot een aantrekkelijke woonwijk met verschillende architectuurstijlen met dorpse uitstraling te komen.Overal zijn met zorg ingerichte speelplaatsen, grasvelden en trapveldjes gepland. In de hele wijk is 30 km de maximum snelheid. Aan fiets- en wandelpaden is extra veel aandacht besteed.

Schutting plaatsen in Doetinchem en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Doetinchem, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Doetinchem

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Doetinchem kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Doetinchem

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Doetinchem een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Doetinchem geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Doetinchem

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Doetinchem? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Capelle a/d Ijssel

Henk Petri


5

"Prima voorbereiding na aankomst, snel en vakkundig werk."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Doetinchem. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Doetinchem

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen