Schutting Deurne

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Deurne. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Deurne zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Deurne die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Deurne

Deurne is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente met bijna 32.200 inwoners, liggend op ruim 119 km² in de Peel, in Nederlandse provincie Noord-Brabant. In de gemeente Deurne liggen de dorpen Deurne, Liessel, Vlierden, Neerkant en Helenaveen. De Sint-Jozefparochie, Zeilberg en Walsberg zijn voormalige zelfstandige dorpsgemeenschappen en parochies die deel uitmaken van de bebouwde kom van de hoofdkern Deurne, maar een eigen historische identiteit hebben als kern. Verder kent de gemeente nog 37 buurtschappen.

Deurne is bekend door museum De Wieger, ooit het woonhuis van de kunstschilder en arts: Hendrik Wiegersma. Hendrik en zijn vader Jacob, stonden model voor de figuur Tjerk van Taeke in het boek ‘Dorp aan de rivier’, de roman van Antoon Coolen. Ook speelde Hendrik zelf een hoofdrol in een aantal streekromans van de in Deurne geboren Toon Kortooms, waaronder ‘Help, de dokter verzuipt’ uit 1968. Hendriks vierde zoon, Friso, was naast kunstschilder ook schrijver en partner van Wim Sonneveld. Zo schreef Friso het nu nog veel beluisterde lied ‘Het Dorp’ voor Sonneveld.

Hendrik Wiegersma nam kort na de eerste wereldoorlog ene Hub van Doorne aan als chauffeur en monteur. Deze Hub, zoon van de smid van Doorne begon, nadat hij bij diverse bedrijven, waaronder bij Machinefabriek Mandigers gewerkt had, samen met zijn broer Wim, die zich meer met de financiën bezig hield, in 1928 van Doorne’s Aanhangwagen Fabriek. Een voormalige werkgever (Brouwerij de Valk) werd zijn financier. Na een jaar had DAF al 30 man in dienst en ontwikkelde DAF zich tot vrachtwagenfabrikant en was Hub de uitvinder van de Variomatic, de traploze automatische versnellingsbak.

Deurne is in voedingsland ook bekend geworden door Jan Bekkers. Jan stuitte op een recept van de “Dordtse” Gerrit de Vries, die gehaktballen tot worst maakte. Doordat Jan in Amerika ervaring en inspiratie had opgedaan, maakte hij door een fijnere vermaling van vlees, zijn “deeg” veel gladder,. Met een eigen kruidenmelange componeerde Bekkers de Frikandel en startte vervolgens 1959 in Deurne zijn succesvolle snackfabriek Beckers.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Deurne? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Deurne ligt grotendeels in het dekzandlandschap. De bebouwing is dan gelegen op zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Vaak ook is het veen van de zandlagen afgegraven. Deurne ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk. Mocht uw bodem toch te drassig en veenrijk zijn, an adviseren wij u om de staanders toch extra aan te storen met beton. Dat is dan wenselijk of kan zelfs noodzakelijk zijn.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Deurne.

Nieuwbouwwijken in Deurne en omgeving

Facade, Deurne

Tussen de woonwijk St. Jozefparochie ten zuiden van het spoor en het centrum van de kern van Deurne is een heel bijzonder plan gerealiseerd: Façade Deurne. Een nieuwbouwwijk met goede leef- en werkomgeving en volop groen. Façade heeft een perfecte ligging nabij het station en het gezellige centrum. De gemeente Deurne is uitstekend bereikbaar door de aansluiting op de A67/A73 en de aanwezigheid van een intercitystation> met de trein bent u al binnen 20 minuten in Eindhoven. Met de auto bent u 10 minuutjes meer kwijt. Inmiddels zijn er al circa 125 woningen gerealiseerd.

Brandevoort, Helmond

Het Helmondse Brandevoort is een succes. Het is de plek waar al veel mensen de woning van hun dromen hebben gevonden. Die kans is er nu weer. Vooral voor mensen die graag wonen met een stedelijke twist. Er worden in brandevoort namelijk 51 stadswoningen in de Herenveste ontwikkeld, onderdeel van het centraal gelegen De Veste in Brandevoort.

De woningen zijn zeer divers van uiterlijk en indeling. Er komen maar liefst 11 verschillende types, waaronder een notariswoning, een bastionwoning en een herenhuis met torentje. Het gevolg is een mooi en prettig afwisselend gevelaanzicht en huizen die passen bij je woonwensen. Met bovendien alle voorzieningen zoals scholen en winkels in de buurt.

Middengebied Spoorzone, Deurne

In dit gebied worden 168 woningen voorzien, met de nadruk op het creëren van een nieuw woonmilieu nabij een intercitystation en op een steenworp afstand van het centrum van Deurne. Het te creëren woonmilieu wordt gedefinieerd als een karakteristieke woonomgeving, met de daarbij behorende woningtypen, groen- en verkeersstructuren en beeldkwaliteit.

In het Middengebied - Spoorzone ligt de focus op woningbouw voor (startende) 1- en 2-persoonshuishoudens en jonge gezinnen. De nadruk ligt op grondgebonden woningen en kleine kavels in de segmenten huur en koop. Een woningbouwprogramma waarmee flexibel en gefaseerd aan de behoeften kan worden voldaan, passend binnen de gemeentelijke en regionale kaders.

Schutting plaatsen in Deurne en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Deurne, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Deurne

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Deurne kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Deurne

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Deurne een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Deurne geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Deurne

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Deurne? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Zaandam

Talha Korkmaz


5

"In het bijzonder zou ik Mike Paalman aanraden die voor ons de contactpersoon was, hij is flexibel, denkt graag mee en zorgt dat de schuttingen in alle tevredenheid zijn geplaatst."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Deurne. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Deurne

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen