Schutting Den Haag

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Den Haag. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Den Haag zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Den Haag die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Den Haag

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Den Haag? Den Haag is een stad met ruim 534.000 inwoners. De hoofdstad va de provincie zuid-Holland heeft een oppervlakte van 98 km². In Den Haag zijn de Nederlandse regering, het parlement en de residentie van het koninklijk huis gevestigd. Hierdoor staan nagenoeg alle ambassades en ministeries in Den Haag.In Den Haag is ook het internationaal Gerechtshof en het Strafhof gevestigd, alsmede nationale rechtscolleges. De Hoge Raad, de hoogste rechterlijke instantie in het Koninkrijk der Nederlanden, bevindt zich in Den Haag, evenals de bestuursrechtelijke zetel van de Raad van State en het College van Beroep voor het bedrijfsleven.

De stad, zonder stadsrechten, beschikt met Scheveningen en Kijkduin over twee badplaatsen en is voor een stad zeer rijk aan natuur. Binnen de gemeentegrens ligt een omvangrijk, ruig begroeid duingebied, met daarlangs een breed, natuurlijk zandstrand van bijna twaalf kilometer lang, Stad en stranden trekken veel toeristen.

In de 20e eeuw heeft Den Haag gebieden geannexeerd. In 1907 werden de Wassenaarse landgoederen Reigersbergen en Marlot toegevoegd. De voormalige gemeente Loosduinen volgde in 1923. En in 1994 ging het grondgebied Wateringse Veld van de toenmalige gemeente Wateringen naar Den Haag. In de tussentijd vroeg de gemeente wel de artikel 12-status aan.

Schutting plaatsen in uw tuin

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Den Haag ligt de bebouwing vaak op zandgronden. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Echter de bodem elders op lager gelegen delen en in het zuiden van Kijkduin bestaat wel uit een onderlaag van veen of klei. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk en soms noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Den Haag.

Nieuwbouwwijken in Den Haag en omgeving

Haags Buiten

Haags Buiten is gelegen in Wateringse Veld, aan de zuidzijde van Den Haag. Hier heeft u alles om de hoek. De basisschool, het winkelcentrum en parken liggen binnen een straal van 1,5 kilometer. Ook zijn de sportvoorzieningen en het centrum en het strand van Kijkduin of Scheveningen vlakbij. Het totale project gaat uit 147 grondgebonden woningen bestaan, verdeeld over drie fases.

Haags Buiten is een project waarbij natuur en stedelijk woningen samengaan. De boomrijke lanen verwelkomen u met open armen in deze nieuwe woonwijk, met parkjes, wandelpaden en speelvoorzieningen. Ook in uw energiezuinige huis is het heerlijk vertoeven. Groen van buiten en van binnen.

Sandt Vroondaal

In dit project SANDT Vroondaal worden in 87 twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. De woningen hebben een eigenzinnige, warme en chique uitstraling, met prachtige overstekende dakgoten en typerende details. Verder zijn de woningen zeer duurzaam met een EPC van 0.

De SANDTwoningen worden gerealiseerd in Het Westmadepark in het noordelijk deel van Vroondaal. Deze nieuwbouwwijk ligt midden in het natuur-en-recreatiegebied Madestein en op 2 kilometer afstand van de fietsenstalling aan het strand.

De Heeren van Vroondaal - Fase 2

Het project “de Heeren van Vroondaal” wordt een een bijzonder stukje stad. Zeer exclusieve ruime huizen met royale tuinen, aan de rand van het park, met het strand op fietsafstanden alle stadse voorzieningen binnen handbereik. Er komen royale twee-onder-één kapwoningen en een aantal schitterende Herenhuizen (hoek- en tussenwoningen) in klassieke Haagse architectuurstijl met exotische elementen uit het voormalige Indië. Zij brengen u terug in de tijd, met hun chique gevels in een decoratieve exotische stijl en kleurig materiaalgebruik. Zij fleuren in Vroondaal het Westmadepark helemaal op. Deze Haagse nieuwbouwwijk ligt midden in het prachtige natuur- en recreatiegebied Madestein op loop- en fietsafstand van het Ockenburgse Bos en het strand van Kijkduin.

Schutting plaatsen in Den Haag en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Den Haag, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Den Haag

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Den Haag kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Den Haag

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Den Haag een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Den Haag geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Den Haag

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Den Haag? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Den Bosch

Alwin Wierks


5

"Dit hebben ze keurig en vakkundig zo aangepast dat het perfect aansluit!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Den Haag. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Den Haag

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen