Schutting De Bilt

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in De Bilt. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in De Bilt zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in De Bilt die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in De Bilt

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in De Bilt? De Bilt is een gemeente in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht met 42.775 inwoners. De gemeente ontstond op 1 januari 2001 door de fusie van de gemeente De Bilt (De Bilt en Bilthoven) met de voormalige gemeente Maartensdijk (Maartensdijk, Westbroek, Hollandsche Rading en Groenekan) en beslaat een oppervlakte van circa 67 km².

Sinds 1897 is het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut in De Bilt gevestigd, ten zuiden van het dorp. Een andere belangrijk instituut dat in de gemeente is gevestigd, is het RIVM (Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu).

De verschillende buitenplaatsen en landgoederen van de Stichtse Lustwarande en Laagte van Pijnenburg sieren de gemeente, waar u vaak schitterende fiets- en/of wandeltochten kunt vinden: Landgoed Vollenhoven, een van de oudste landgoederen in de streek; Landgoed Houdringe, ook wel bekend als hoofdkantoor van Sweco Nederland (voormalige Grontmij); Landgoed Beerschoten; Landgoed Sandwijck; Buitenplaats Berkenstein; Landgoed Beukenburg; Landgoed Eyckenstein; Jagtlust; Oostbroek; Persijn; Rovérestein; Rustenhove

Het dorp De Bilt grenst in het zuidwesten aan de Voordorpse polder. Voor dit gebied zijn plannen gemaakt om het gebied weer tot 'nat schraal grasland' om te vormen. Hiermee wordt het gebied op de ecologische hoofdstructuur van Nederland aangesloten. Er worden twee wandelpaden ingepland. Het zogenoemde “Centenlaantje” zal ook weer begaanbaar worden gemaakt.

 

Schutting plaatsen in uw tuin:

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond De Bilt ligt de bebouwing overwegend op zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. De Bilt ligt daardoor in een zandgebied.Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.
Echter het uiterste zuidwestelijke gebied, net ten noordoosten van het knooppunt Rijnsweerd waar u wel een kleibodem aantreft, zullen uw staanders extra met beton dienen te worden aangestort, net als in Westbroek, waar u in lager gelegen poldergebied ook een kleibodem kunt aantreffen.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in De Bilt.

Nieuwbouwwijken in De Bilt en omgeving

Project Volg je hart woonhuizen

Het betreft hier een kleinschalig project van eengezinswoningen, dat in  het centrum van De Bilt verrijst, (Eurusweg/Buys Ballotweg) met alle voorzieningen binnen handbereik. De woningen hebben een groot woonoppervlak tussen 135 m² en 152 m² en kaveloppervlakten variërend van 120 m² tot 255 m².

Hof van Bilthoven

Hier kunt u buurten met de buren, joggen door het bos, uit eten bij de Italiaan, of met de hond de natuur in. Het Hof van Bilthoven ontvangt u graag. Ontdek deze kindvriendelijke buurt en kies voor optimaal woonplezier. Midden in het groen komen in totaal 105 ruime eengezinswoningen met een uniek karakter. Van klassieke puntdaken met overhangende goten tot mooie luifels boven de voordeur. Ruime eengezinswoningen in de dertiger-jaren-stijl worden hier omringd door natuur. Alle voorzieningen zijn dichtbij en u heeft naast een voor- en achtertuin een eigen parkeerplaats en de voordelen en het comfort van een nieuwbouwwoning. De eerste oplevering zal rond de zomer in 2020 plaatsvinden .  

Project Mijnhardt Wonen

Aan de Utrechtseweg, op de plek, waar vanaf 1916 tot begin jaren '70 het farmaceutische bedrijf Mijnhardt was gevestigd, wordt nu gewerkt aan het nieuwbouwplan Mijnhardt wonen. Mijnhardt wonen is gelegen nabij het Utrecht Science Park en heeft een centrale ligging met uitvalswegen naar de A12 en A28. Dankzij een directe busverbinding bent u zo in het centrum van Utrecht. De bus stopt bijna voor uw deur.

Eengezinswoningen in rij, twee-onder-een-kapwoningen inclusief garage en parkeren op eigen terrein en vrijstaande villa's inclusief garage en parkeren op eigen terrein, worden hier vanaf het tweede kwartaal van 2019 gerealiseerd.

Schutting plaatsen in De Bilt en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in De Bilt, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in De Bilt

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in De Bilt kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in De Bilt

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in De Bilt een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in De Bilt geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in De Bilt

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in De Bilt? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Vught

Fons Spoor


4

"Dank voor deze snelle afhandeling en voor de zeer mooie schutting! TOP!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in De Bilt. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in De Bilt

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen