Schutting Culemborg

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Culemborg. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Culemborg zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Culemborg die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Culemborg

Culemborg is een stad en gemeente met ruim 28.300 inwoners en een oppervlakte van ongeveer 31 km². De stad ligt in de provincie Gelderland. aan de rivier de Lek, in de Neder-Betuwe. Het Graafschap Culemborg omvatte in de 16e eeuw ook nog eens de dorpen Everdingen, Beesd, Rhenoy, Goilberdingen en Zijderveld.

Door allerlei gemeentelijke herindelingen van de laatste decennia is het wel uitzonderlijk, dat Culemborg nog zelfstandig is, zonder zelf in te lijven, ingelijfd te worden, of te fuseren met andere gemeenten. Alleen het aloude gehucht Goilberdingen maakt al eeuwenlang onderdeel uit van dit oude stadje.

Ook is het vreemd en bijzonder, dat de stads- en provinciegrens midden door het Fort Everdingen loopt. Noordelijk van de rivier de Lek en westelijk van de Diefdijk, die naar het Fort loopt, ligt de provincie Utrecht, terwijl in het meest Zuidoostelijk puntje, aan dezelfde Diefdijk Culemborg ook grenst aan de Provincie Zuid Holland. Culemborg is niet alleen erg centraal gelegen, het ligt ook strategisch sterk, door de directe ligging aan grote water-, spoor- en autowegen.

Culemborg is een historische stad. Slenterend door de eeuwenoude straatjes, kunt u genieten van een enorme schat aan monumenten. Er zijn veel musea en galerieën in de stad te vinden. Van moderne kunst en ambachtelijk glas tot geschiedenis in het Elisabeth Weeshuis Museum, of museum Jan van Riebeeckhuis. Bent u een natuurliefhebber, dan kunt u net buiten de stad door de uiterwaarden struinen, of de locaties van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ontdekken.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Culemborg? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Culemborg ligt de bebouwing overwegend op een laag klei- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Culemborg.

Nieuwbouwwijken in Culemborg en omgeving

Parijsch

Zoekt u een woonplekje in verrassende natuur, maar toch dichtbij de stad? Wilt u het beste van twee werelden. Het bestaat! In de nieuwe wijk Parijsch in Culemborg vindt u de benodigde vrijheid en ruimte. Het is er echt anders en geen “dertien in een dozijn”-wijk. Parijsch is niet aangeharkt, Parijsch is buitenissig, eigenwijs en weerspiegelt precies waar Culemborg voor staat: landelijk buiten wonen in een historische stad. De mogelijkheden zijn eindeloos. Allemaal zijn ze gelegen in afzonderlijke buurtjes met ieder hun eigen karakter. Die avontuurlijk met elkaar verbonden zijn. Door groen, wild gras, water en opvallende architectuur. En hier en daar zelfs vrij rondlopende schapen en kippen. Er staan diverse unieke projecten op stapel:

- ParkHouses

- Wonen à la Carte

- De Wilde Tuin

- Wetering Eiland 1 en 2

- Architectenkavels

Sprokkelenburg

In de wijk Sprokkelenburg worden vrije kavels aangeboden.Bouw hier unieke kwaliteitswoningen in een groene, ruim opgezette woonomgeving. Sprokkelenburg wordt hierdoor een fraaie, gewilde wijk, die op de grens van stad en land ligt, geheel vrij in het groen. Winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn dichtbij en ook het gezellige, historische centrum van Culemborg vindt u op loopafstand.

Lentehof, Zijderveld

Lammetjes dartelen hier nog in de wei, een slootje kronkelt zich een weg door groene landerijen. En hier, in het hart van naburig Zijderveld, wordt een sfeervol wijkje ontwikkeld met eengezinswoningen, type Kersen-, of Perenbloesem en levensloopbestendige woningen type Appelbloesem. De tweede fase is al in aantocht.

Schutting plaatsen in Culemborg en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Culemborg, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Culemborg

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Culemborg kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Culemborg

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Culemborg een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Culemborg geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Culemborg

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Culemborg? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Puttershoek

Hans Elgeti


5

"We hopen er jaren plezier van te hebben maar dat zal gezien de gebruikte kwaliteit geen probleem zijn."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Culemborg. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Culemborg

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen