Schutting Capelle aan den IJssel

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Capelle aan den IJssel. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Capelle aan den IJssel zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Capelle aan den IJssel die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Capelle aan den IJssel

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Capelle aan den IJssel? “Capelle” is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Hollandsche IJssel. De gemeente met 66.992 inwoners op slechts 15,40 km² oppervlakte (waarvan 1,15 km² water) ligt ten oosten van Rotterdam.Tot halverwege de twintigste eeuw was Capelle een klein dorp. Vanaf de jaren vijftig werd de ene na de andere wijk gebouwd, die veelal werden bevolkt door Rotterdammers. In 2001 is gestart met de laatste grote uitbreiding van Capelle aan den IJssel, de woonwijk Fascinatio.

De gemeente is via vele wegen te bereiken. Zo ligt Capelle aan de snelwegen A20 en de A16. De op en afrit 25 ligt vlakbij de bekende van Brienenoordbrug. De N219 begint in Capelle en voert via Nieuwerkerk aan den IJssel naar de A12. De N210 begint eveneens in Capelle, en vormt een belangrijke oeververbinding over de Hollandsche IJssel en voert naar Schoonhoven en richting Utrecht.

In Capelle aan den IJssel bevinden zich enkele grote bedrijventerreinen. Op Rivium, ten oosten van de van Brienenoordbrug, zijn ruim 350 bedrijven gevestigd, die werk bieden aan bijna 12.000 werknemers en in het noorden, aan de A20 ligt het bedrijventerrein “het hoofdweggebied” dat meer dan 420 bedrijven telt met ruim 10.000 werknemers. In totaal herbergt Capelle ruim 2700 bedrijven met meer dan 37.000 banen. Kwam men in de 20e eeuw hier wonen om in Rotterdam te gaan werken, dan is dat in de 21e eeuw vaak andersom. Een prima aanzuigkracht dus. Het is alleen erg schipperen met de beperkte ruimte, waardoor er weinig of geen woningen meer worden gebouwd, wel appartementen.

Schutting plaatsen in uw tuin

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Capelle aan den IJssel ligt de bebouwing overwegend op een laag veen-, klei- of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier wenselijk of zelfs noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Capelle aan den IJssel.

Nieuwbouwwijken in Capelle aan den IJssel en omgeving

Forum Fascinatio

Op zoek naar een ruime, energiezuinige, gasloze en kwalitatief hoogwaardig gebouwde woning in een fijne buurt? Kijkt u dan eens naar het nieuwbouwproject Forum Fascinatio. Stuk voor stuk complete, maar schitterende woon-werkwoningen met tuin, balkon, bedrijfsruimte en twee eigen parkeerplaatsen. In deze prachtige wijk, dichtbij het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar het centrum van Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Dit gebied ligt tussen de metrolijn C aan de noordzijde van de wijk, de rijksweg A16 aan de westzijde en de Abram van Rijckevorsel (N210) in het zuiden. De wijk is kindvriendelijk, ruim opgezet en heeft een mooie architectuur.

Jeu Esse Zoom, Nieuwerkerk aan den IJssel

Zoekt u een gelukkig leven met veel lol in een plezierige leefomgeving. Kies dan voor het goede leven in Esse Zoom. De wijk wordt opgedeeld is in verschillende knusse woonbuurten met ieder een eigen karakter. Kleinschalige wooneilanden worden opgevolgd door buurten in een parkrijke omgeving met verschillende type woningen, gebaseerd op de bouwstijl uit de jaren 30.

Van een rijwoning tot een vrijstaande woning, hier geniet u in de tuin van het groene en waterrijke poldergebied. De zes verschillende woningtypen die in Jeu gebouwd worden, zijn zeker niet standaard. De speels opgezette buurt wordt gevuld met woningen in een Oud-Hollandse stijl, met verspringende gevels en gevarieerde gevelkleuren. Daarnaast zijn de tuinen speels en in verschillende groottes. Een fijne voortuin of een brede achtertuin? In Jeu gaat u zeker niet alleen binnen, maar ook buiten wonen.

Project NN Kralingen, Rotterdam

Een uniek nieuwbouwproject op korte afstand van Capelle. Onbebouwde plekken in Kralingen zijn als een speld in een hooiberg en dus schaars. Echter is het plan NN Kralingen opgebouwd uit twee zijden waarop de bebouwing is georiënteerd: de Kralingse Zoom met haar groene buffer en Leendert Butterstraat met aanhechting aan de bestaande buurt. De ruime statige herenhuizen en tweekappers worden standaard uitgevoerd met 2 badkamers en 4 tot 5 slaapkamers. Er zijn diverse indelingsvarianten. De strakke, krachtige architectuur zorgt voor een hedendaagse stijl die tijdloos is. En dat allemaal in het mooie stadsdeel Kralingen, in de buurt Noordelijk Niertje (NN) te Rotterdam.

Schutting plaatsen in Capelle aan den IJssel en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Capelle aan den IJssel, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Capelle aan den IJssel

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Capelle aan den IJssel kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Capelle aan den IJssel

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Capelle aan den IJssel een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Capelle aan den IJssel geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Capelle aan den IJssel

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Capelle aan den IJssel? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Rosmalen

Ruud Sonnenschein


5

"Wat wij erg prettig vonden was het feit dat er op geen enkele manier druk op ons werd uitgeoefend.."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Capelle aan den IJssel. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Capelle aan den IJssel

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen