Schutting Boxtel

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Boxtel. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Boxtel zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Boxtel die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Boxtel

Boxtel is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente met 30.621 inwoners op 64,85 km² en ligt in de provincie Noord-Brabant. Boxtel is gelegen aan de rivier de Dommel en ligt te midden van de driehoek Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. Dit maakte Boxtel al vroeg tot een verkeersknooppunt. Na de gemeentelijke herindeling in 1996 is het nabijgelegen Liempde bij Boxtel gevoegd, maar een deel van Gemonde werd afgestaan aan de gemeente Sint-Michielsgestel. De grootste kernen zijn Boxtel, Liempde en Lennisheuvel, maar binnen de gemeente komt u nog de volgende buurtschappen tegen: Den Berg, De Vorst, Kasteren, Kinderbos, Langenberg, Luissel, Nergena, Roond, Tongeren, Vrilkhoven, Hezelaar, Selissen en Looeind.

De eerste meldingen van Boxtel in de geschiedenis dateren uit de 11e eeuw. De latere “heerlijkheid” Boxtel werd tot 1794 bestuurd door heren die afkomstig waren uit adellijke families die hun zetel hadden op het Kasteel Stapelen, van oorsprong een middeleeuws kasteel, in de 19e eeuw sterk verbouwd in de toen heersende stijl, en later een klooster van de Assumptionisten.

Het gebied Boxtel maakt deel uit van het Nationaal Landschap Het Groene Woud en in de omgeving ervan zijn veel natuurgebieden gelegen die tot dit Landschap behoren. Ten westen van Boxtel ligt het natuurgebied Kampina van ruim 1200 ha. Het sluit in het westen weer aan op andere natuurgebieden. Ten noorden van Boxtel liggen landgoederen op voormalige woeste gronden, zoals Sparrenrijk, Zegenwerp, Zegenrode en Wilhelminapark. Het natuurgebied De Geelders ligt ten oosten van Boxtel en ten zuiden ligt het Landgoed Velder.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Boxtel? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Boxtel ligt de bebouwing vaak op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Boxtel ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk. Mocht, rond de oevers van de Dommel, uw bodem toch veel klei of leem bevatten, dan raden wij u natuurlijk wel aan, de staanders extra aan te storten met beton.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Boxtel.

Nieuwbouwwijken in Boxtel en omgeving

Het Heem van Selis

Vlakbij de noordelijke entree van Boxtel, tussen de Bosscheweg, de A2 en het Dommeldal wordt in het buurtschap Selissen een nieuwe woonwijk ontwikkeld. Op deze landelijke locatie komen meer dan 400 woningen. De woningen worden zonder gasaansluiting uitgevoerd. De zogenaamde 'all-electric' woningen zullen zeer energiezuinig en toekomstbestendig worden gebouwd.

Het Heem van Selis ligt op slechts 10 minuten fietsen van het station in het centrum van Boxtel. ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven liggen dan op een kwartiertje. Met de auto zijn Eindhoven en Tilburg binnen 30 minuten bereikbaar, ‘s-Hertogenbosch in een kwartiertje.

De nieuwe woonwijk ligt aan het Sparrenrijk en landgoed Venrode. Ook de Kampina met de prachtige heide en vennen ligt op korte afstand.

Achter den Eijngel

Het bestemmingsplan dat de bouw van deze nieuwe woonwijk met zo’n 85 vooral starterswoningen in Lennisheuvel mogelijk maakt komt binnenkort in procedure. Ook gaan de projectontwikkelaar en aannemer op zoek naar de toekomstige bewoners. Samen met hen en de bestaande klankbordgroep vanuit de inwoners van Lennisheuvel wordt het plan verder uitgewerkt. Zo komt men tot de uiteindelijke inrichting van de straten, het groen en de exacte woningbouwplannen, waarbij gestreefd wordt naar nul-op-de-meter-woningen.

Bouwgrond uitgifte

De gemeente Boxtel kan bouwgrond uitgeven aan gegadigden die een woning willen bouwen. Vaak is er een grotere vraag dan aanbod naar bouwgrond. De kavels worden dan door loting toegewezen.

Bouwgrond beschikbaar? Wilt u weten of wij op dit moment bouwgrond beschikbaar hebben? Neem dan contact op met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0411) 65 52 39.

Schutting plaatsen in Boxtel en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Boxtel, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Boxtel

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Boxtel kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Boxtel

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Boxtel een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Boxtel geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Boxtel

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Boxtel? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Waalwijk

Ralf van der Veen


5

"Echt een aanrader!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Boxtel. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Boxtel

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen