Schutting Best

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Best. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Best zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Best die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Best

Best is een plaats en gemeente met bijna 30.000 inwoners in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, liggend op ruim 35 km², in de streek de Kempen, geografisch gezien op de splitsing van Eindhoven - Tilburg en Eindhoven - 's-Hertogenbosch. Binnen de gemeentegrenzen liggen nog twee andere kernen: Aarle en De Vleut.

In de regio werden vroeger veel klompen gemaakt, dit is nog zichtbaar aan de vele populieren in het landschap. Ook is er een verwijzing in de naam tijdens het carnaval: Klompengat. Best werd o.a. bekend als vestigingsplaats van het voormalige Bata, een internationaal opererend bedrijf, dat autobanden, fietsen en machines en in Best voornamelijk sokken, kousen en schoenen produceerde. Momenteel is "Bata Industrials" de sterk ingekrompen voortzetting ervan, thans marktleider in de Benelux op het gebied van kwalitatief hoogwaardig schoeisel, kousen en sokken in beroepskleding en -schoeisel. De gebouwen, die iconen zijn van de industriële ontwikkelingen waar Best vanaf de jaren dertig mee te maken kreeg, bleven als industrieel erfgoed.

Andere belangrijke namen in Best zijn Philips, die in Best haar Medical Systems vestigde, Tricotagebedrijf Tricotbest, Aannemersbedrijf IBC (in handen van Heijmans), B&G Hekwerk, Brabant pers (Wegener) en de grote vestiging van Makro, die er al decennia lang is gevestigd.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Best? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Best ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Best ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Best.

Nieuwbouwwijken in Best en omgeving

De Zagerij

Project de Zagerij a/d Oirschotseweg bestaat uit meerdere wooneenheden verdeeld over appartementen en grondgebonden woningen, gelegen aan de Oirschotseweg.

Als speerpunten worden genoemd:

* Duurzaam en energiezuinige nieuwbouw

* Centraal gelegen nabij groengebied, winkels, scholen, ziekenhuizen, openbaar vervoer, station snelwegen en vliegveld,

* Eigen parkeerplaats

* Dichtbij grotere steden als Eindhoven, Den Bosch, Tilburg

* Rustig gelegen (iets van de weg af) en fietspad voor de deur

De Donk van Dijkstraten

In “de Donk van Dijkstraten” komen onder meer geschakelde woningen, semi-bungalows,rijwoningen en dergelijke. Het project “De Donk van Dijkstraten” komt in het zuidwesten te liggen van de nieuwbouwwijk Dijkstraten in Best, dat landelijk leven en stads wonen combineert. Wie houdt van de vrijheid van het landelijke Brabantse leven maar toch graag alle faciliteiten van de stad binnen handbereik heeft, voelt zich hier snel thuis. Best ligt midden in de driehoek van Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Met de trein ben je binnen enkele minuten in de centra ervan.

Het project “De Donk van Dijkstraten” is omringd door groen en diverse voorzieningen.U komt hier helemaal tot rust, maar om uit te gaan, of de omgeving te ontdekken, zijn er tal van mogelijkheden en voorzieningen in uw directe omgeving.

Franciscus Erf

Franciscus Erf is een kleinschalig plan met wel 7 woningtypes. Het gevarieerde plan bestaat uit zeven typen woningen met elk een eigen uitstraling. Voor elke woning komt een eigen carport of garage op het achterterrein. De Sint Franciscusweg en de Sint Antoniusweg zijn oorspronkelijke landwegen. Er staan veelal gerenoveerde landhuizen en boerderijen. Hier waant u zich ver van de drukte. In dit karaktervolle landschap en loopt u zo de natuur in. Voel u rijk, door op dit mooie punt te mogen wonen, op 1,5 km van het treinstation en op 2,5 respectievelijk 3 km verwijderd van de opritten naar de snelwegen A2 en A58.

Steegsche Velden Fase 3 C

Tussen het groene land en jaren oude bomen vormt Steegsche Velden een ruim opgezet plan, waar mens en natuur samenkomen. Het bestaande landschap met klassieke architectuur en grote verscheidenheid aan gevels en woningtypen, vormen de uitgangspunten voor dit karakteristieke project. In fase 3C van dit project worden er ruime tweekappers gebouwd. Alle woningen in deze fase staan op royale percelen en zijn luxe afgewerkt. Daarnaast is er voor de toekomstige bewoner voldoende eigen inbreng mogelijk!

Schutting plaatsen in Best en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Best, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Best

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Best kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Best

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Best een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Best geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Best

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Best? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting Den Bosch

Chris Henskens


5

"We willen jullie bedanken voor de mooie schutting."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Best. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Best

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen