Schutting Berlicum

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Berlicum. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Berlicum zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Berlicum die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Berlicum

Berlicum, in dialect ook wel Balkum genoemd, is een plaats met 7.690 inwoners in de gemeente Sint-Michielsgestel in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. Het ligt in de provincie Noord-Brabant, waar de rivier de Aa langs stroomt, tegen de Zuid-Willemsvaart en het nieuwe Máximakanaal aan. De huidige gemeente Sint-Michielsgestel met 28.781 inwoners ontstond in 1996, na samenvoeging van de gemeenten Berlicum, Den Dungen, Sint-Michielsgestel en het dorp Gemonde, dat in zijn geheel werd toegevoegd aan de nieuwe gemeente. Tot 1996 tijd vormde Berlicum, samen met Middelrode (in dialect ook wel Milroj of Mirrói) en waarmee het in de loop der jaren was vergroeid, een zelfstandige gemeente, met bijna 10.000 inwoners. Het dorp is waarschijnlijk tussen 600 en 700 na Chr. ontstaan, maar de omgeving was al meer dan 1000 voor Chr. bewoond, wat blijkt uit diverse opgravingen. Zowel Berlicum, maar meer nog Middelrode werden in oktober 1944 zwaar getroffen, tijdens bevrijdingsoperatie Market Garden. De plaats werd gekenmerkt door de boeren, die met hun gemengd bedrijf zorgden voor Haver, Boekweit, Rogge en aardappelen. De veeteelt nam toe vanaf de tweede helft van de 19e eeuw. Berlicum ligt aan de rivier de Aa en de naastgelegen Zuid-Willemsvaart. Door de aanleg van het het nieuwe Máximakanaal, wordt in samenspraak met omwonenden, de meanderende loop van rivier de Aa weer herstelt en kunnen hier weer schitterende kleine natuurgebiedjes ontstaan. Het versterkt het landelijke dorpse wonen in deze forensenplaatsen.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsenin Berlicum? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Berlicum ligt de bebouwing meestal op wat hogergelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Berlicum ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting en staanders zullen blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Berlicum.

Nieuwbouwwijken in Berlicum en omgeving

Beekveld, Berlicum

Beekveld is een heerlijke nieuwbouwwijk met een dorps karakter in Berlicum en bevat een prachtige waterloop genaamd ‘De Run’. Momenteel zijn de vierde en vijfde fase in ontwikkeling. De volgende woningen zullen begin 2019 in de verkoop gaan. Zo bestaat Fase 6 uit woningen in zeer gevarieerde uitvoeringen zoals hoek- en rijwoningen, herenhuis twee-onder-een-kapwoningen, kasteel-woningen, multifunctionele en vrijstaande woningen.

Jacobskamp, Den Dungen

In de zeer gevarieerde nieuwbouwwijk Jacobskamp, te Den Dungen, is het aangenaam en dorps wonen met het hart van ‘s-Hertogenbosch nabij. Fase 7 is in voorbereiding en de patiowoningen in fase 8 staan in de verkoop. In de loop van afgelopen jaren is het bijzonder aangenaam wonen in de nieuwe wijk Jacobskamp in Den Dungen. Hier is alles onder handbereik: een bijzonder breed aanbod van sfeervolle ruime woningen, goede aansluiting op omliggende snelwegen, natuur, sportaccommodaties, scholen en supermarkt.

ParkHagen, Sint-Michielsgestel

ParkHagen is een kleinschalige groene woonbuurt aan de dorpsrand van Sint-Michielsgestel. Midden in het plan ligt een groot glooiend park met water, bomen, heesters en rododendrons. Hier is volop ruimte om te spelen en een praatje met de buren te maken. De buurt is bijna af, maar er wordt nu gebouwd aan een rij woningen aan de Schijndelseweg. Voor het overige staan er in Sint-Michielsgestel zelf, alleen nog maar appartementen op de rol.

 

Schutting plaatsen in Berlicum en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Berlicum, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Berlicum

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Berlicum kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Berlicum

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Berlicum een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Berlicum geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Berlicum

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Berlicum? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Rosmalen

Lex van der Schuit


5

"Ons eigen slot werd er ook nog in gemonteerd zodat wij ook voor de tuin dezelfde sleutel kunnen gebruiken."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Berlicum. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Berlicum

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen