Schutting Arnhem

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Arnhem. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Arnhem zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Arnhem die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Arnhem

Arnhem met 157.660 inwoners is de hoofdstad van Gelderland met een oppervlakte van ruim 101 km². De gemeente omvat naast de stad Arnhem, de dorpen Elden en Schaarsbergen, de buurtschappen De Praets en 't Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen. Arnhem is onder andere bekend door de slag om arnhem, als onderdeel van de operatie Market Garden in de tweede wereldoorlog.

De omgeving wordt gezien als een van de oudst bewoonde gebieden van ons land.Uit opgravingen en artefacten blijkt dat er al 70.000 jaar Neanderthalers rondzwierven en vanaf 5000 voor Chr. er zich mensen vestigden. De stad wordt voor het eerst, als “Arneym” genoemd in stukken uit 893 als bezit van de abdij van Prüm in de Duitse Eifel.

Met een ingang van Het Nationale Park De Hoge Veluwe binnen haar gemeentegrenzen is Arnhem een erg groene stad. Arnhem staat al vanaf de 17e eeuw bekend als Groene stad aan de Rijn of Parkstad, met meer dan twintig stadsparken. Het bekendste park is Park Sonsbeek, dat stamt uit de 19e eeuw. U vindt in het 67 hectare grote park vind je niet alleen natuurschoon, gedurende het jaar vinden er vrijwel wekelijks evenementen plaats. De toeristische trekpleisters Koninklijke Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum en het Arnhems Oorlogsmuseum bevinden zich ten noorden van de stad, net als het Sportcentrum Papendal. Het Airborne Museum

Momenteel is Arnhem een stad met veel cleantech, energiebedrijven, verzekeraars en grote landelijk opererende kantoren. Grote bedrijven als Akzo-Nobel, TenneT, DNV, General Electric,Alliander, Dekra, Essent, Ohra, Arcadis, CITO (van de toetsen), Ballast Nedam, KPMG en Beslist.nl. De grootste werkgever is echter het Rijnstate Ziekenhuis met meer dan 5000 werknemers.

Uniek in Nederland is het feit dat Arnhem de enige stad is, waar al sinds de tweede wereldoorlog de elektrische trolleybussen rondrijden, omdat het tramnetwerk in de stad volledig vernield was. Na een moeilijke periode in de zestiger jaren van de vorige eeuw, lijkt de toekomst van de trolleybussen echter verzekerd, nu CO2- en milieudiscussies uitwijzen dat de elektrische trolleybussen eigenlijk hun tijd ver vooruit zijn en GroenLinks in Arnhem de grootste politieke partij is geworden bij de verkiezingen in 2018.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Arnhem? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

De stad ligt aan de rivier de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. De stad ligt aan beide zijden van de Rijn. Ten noorden van de Nederrijn en de Ijssel ligt de bebouwing grotendeels op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk, tenzij u ten zuiden van de rivieren woont. Daar kan de bodem wel degelijk meer klei bevatten, dat extra aanstorten van uw schuttingstaanders met beton wel noodzakelijk maakt.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Arnhem.

Nieuwbouwwijken in Arnhem en omgeving

Project EimersEiland

Eimers Eiland is een schiereiland in de Immerlooplas in Arnhem-Zuid, naast de wijk Eimersweide. Hier wordt u, midden in de natuur, omringd door water, maar met alle voorzieningen in de buurt. De Arnhemse binnenstad ligt op slechts 10 minuten fietsafstand en scholen en sportclubs zijn allemaal dichtbij. Op EimersEiland komen complete en betaalbare appartementen, hoek- en tussenwoningen.

Eilanders zijn wat anders dan anders. Bent u ook zo’n levensgenieter die houdt van rust, maar ook van een comfortabele plek waar het ongedwongen wonen is. Met volop speelruimte voor de kinderen en een zee aan leefruimte op de rand van stad en land. Want juist dát is de charme van wonen op Eimers Eiland.

Project Noordereiland Schuytgraaf

Het Noordereiland Schuytgraaf wordt gemaakt in de zandwinplas de Schuytse Laak en is bestemd voor vrije kavels, met ruimte voor meerdere architectuurstijlen. De kavels verschillen in grootte en ligging, het ene is georiënteerd op het water, het andere op de natuur rond De Eilanden. U woont tussen het stadscentrum en platteland in, met een prachtig uitzicht over de uiterwaarden en op de stuwwal van de Veluwe. Wilt u een , lessenaars-, zadeldak of een plat dak? Bouwt u met traditionele materialen of met iets nieuwere composiet, of extra natuurlijk en duurzaam? Bouwt u vrijstaand alleen of samen een twee-onder-één-kapwoning? Wordt uw woning meer richting water of naar de straatzijde gericht? Hoe groot wordt uw steiger, of uw tuin? Er zijn spelregels, natuurlijk. Toch heeft u veel speelruimte en vrijheid. Ook ten aanzien van de grootte van uw kavel of huis en bouwstijl kan erg veel.

Elke woning ligt even uniek: aan het water, met het uitzicht van uw voorkeur: het panorama over de plas of de blik op het groen verderop. De grootte en ligging van uw kavel bepalen de prijs.

Erf aan de Weide fase 3

De nieuwe buurt “Erf aan de Weide” wordt het nieuwste stukje Schuytgraaf. Een groen veld, van kleine buurtjes met een dorps karakter. In fase 3 zullen woningen gerealiseerd worden, variërend van rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningen worden compleet afgewerkt met vloerverwarming op de begane grond en een complete keuken met alle apparaten, sanitair en tegels. De woningen voldoen zelfs zonder zonnepanelen al aan de strenge energieprestatie-eisen die het Bouwbesluit stelt. Door zonnepanelen te laten plaatsen kunt u de woning nog zuiniger maken.

Project Ecowijk De Kiem -Flexus-

Welkom in de woning van uw toekomst. Èn die van de aarde. Want hier vindt u niet alleen een prachtig en prettig thuis, u woont er ook nagenoeg energieneutraal. De hele omgeving kenmerkt zich door duurzaamheid. Maak kennis met Flexus en ontdek misschien wel de mooiste en grootste woning in Arnhem Schuytgraaf!

Flexus geeft u alle ruimte. De geschakelde woningen in dit project zijn riant in omvang, vrij in te delen en zelfs nog uit te breiden. Uw woning ligt aan een gezamenlijk hofje, dat u met de overige bewoners samen inricht en mag gebruiken, net als de gemeenschappelijke vlonder aan de waterkant. Uw woning heeft daarnaast een privéterras en indien gewenst een eigen berging. Flexus is een extreem vriendelijke woning. Gebouwd met duurzame materialen en de energie voor de verwarming wordt grotendeels opgewekt door de op het dak geïntegreerde, donkere zonnepanelen.

Schutting plaatsen in Arnhem en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Arnhem, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Arnhem

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Arnhem kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Arnhem

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Arnhem een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Arnhem geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Arnhem

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Arnhem? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Rosmalen

J. Korzilius


5

"Met Gras en Groen is het plezierig zaken doen."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Arnhem. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Arnhem

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen